Ομορφιά, σχέδιο νυχιών

Ποιες είναι οι τάσεις στα βερνίκια νυχιών για το καλοκαίρι 2014

νύχια-τάσεις-λάκα-καλοκαίρι-2014-χρώματα

Είναι η εποχή των σανδαλιών και της μόδας στην παραλία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σωστή φροντίδα για τα χέρια και τα πόδια είναι απαραίτητη. Για να δείχνουμε κομψές και ελκυστικές, αυτή τη ζεστή και ηλιόλουστη εποχή χρησιμοποιούμε τις φρέσκες αποχρώσεις του βερνικιού νυχιών που συμπληρώνουν τα ρούχα, το χτένισμα και το μακιγιάζ μας και φέρνουν καλή διάθεση.

Οι τάσεις των βερνικιών νυχιών για μανικιούρ και πεντικιούρ αυτό το καλοκαίρι

κορυφαίες τάσεις-χρώματα-βερνίκι νυχιών-καλοκαίρι-2014

Το καλοκαίρι είναι πολύχρωμο και γεμάτο περιπέτειες και έτσι φαίνονται οι τάσεις της μόδας για το 2014 – τα τρέχοντα χρώματα για μπικίνι, γυαλιά ηλίου και ρούχα είναι επίσης Οι τάσεις στο βερνίκι νυχιών ΜΕΤΑΦΟΡΑ. Τα βασικά χρώματα, καθώς και ορισμένες τεχνικές αποχρώσεις, έρχονται πρώτα, συμπληρωμένα με εφέ λάμψης και σκοτεινές ιδέες από τη θαλάσσια παλέτα.

Σωστή φροντίδα χεριών και ποδιών σύμφωνα με τις τάσεις του βερνικιού νυχιών 2014

ωκεανός-θάλασσα-χρώματα-καρφί-βερνίκι-αποχρώσεις

Πριν γνωρίσουμε τα τρέχοντα χρώματα, θα πρέπει να φροντίσουμε τα ευαίσθητα χέρια και τα ελαφρώς χοντρά πέλματα. Για αρχή, πάρτε μια μικρή μπανιέρα και ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια και κάλτσες ειδικά σχεδιασμένες για να καταπρανουν το δέρμα με μάσκες.

Χέρια

elle-nail-lacquer-blue-glitter-trend-χρώματα

Δημιουργήστε ένα μπάνιο για τα χέρια, π.χ. Β. Με ζεστά λάδια. Το ελαιόλαδο φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα των χεριών και των νυχιών και παρέχει φυσική υγρασία. Χρησιμοποιήστε αυτό το λάδι ως μπάνιο ή σε μάσκα με μέλι. Για αυτή τη μάσκα, αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, βάλτε τη μάσκα στα χέρια σας και φορέστε δύο στρώματα γαντιών – πρώτα κατασκευασμένα από πλαστικό και από πάνω – από βαμβάκι. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Τα πέλματα

Οι επαγγελματίες συνιστούν απλώς να τρέχετε στην παραλία για να αντιμετωπίσετε τις τραχιές περιοχές του δέρματος. Τα πόδια σας αισθάνονται υπέροχα στη θάλασσα και λαμβάνουν μια φυσική θεραπεία με αλάτι και μέταλλα. Αν όμως δεν βρίσκεστε στη θάλασσα, μπορείτε επίσης να κάνετε μπάνιο με άλατα το βράδυ στο σπίτι και στη συνέχεια επίσης μια απολέπιση. Στη συνέχεια, βρέξτε τα πόδια με κρέμα ή λάδι.

Μοντέρνα χρώματα βερνικιών νυχιών το 2014 – κίτρινο

ηλιόλουστα-χρώματα-καρφί-βερνίκι-ιδέα-κίτρινο-φωτεινό

Γκρι και μπεζ

βερνίκι νυχιών-τάσεις-2014-καλοκαίρι-χρώματα σώματος

Το χρώμα της μέντας

μέντα-πιπέρι-χρώμα-ιδέα-μόδα-τάσεις-καρφί

μωβ

μοβ-καρφί-βερνίκι-τάση-καλοκαίρι-2014-χρώματα

Τα θαλάσσια χρώματα

easy-nail-polish-ideas-summer-2014-trends

ροζ

elle-nail-varnish-light-colors-bright-fashion

μπλε

μπλε-καρφί-βερνίκι-ιδέα-αποχρώσεις-ανοιχτόχρωμα