Επιπλα ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πολυτελής, κομψή και συμπαγής μικρή κουζίνα από την Binova

Σχεδιάστηκε από την Binova Technological Kitchens

Modular-small-kitchen-Binova-Design

ο μικρή κουζίνα by Binova είναι μια νέα έννοια εσωτερικού σχεδιασμού που δημιουργεί έναν δυναμικό χώρο σχεδιασμένο για κάτι περισσότερο από το μαγείρεμα και τον καθαρισμό. Οι κουζίνες Binova προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, κομψούς πάγκους κουζίνας σε συμπαγή μορφή, όπου η ευκολία και η λειτουργικότητα είναι το επίκεντρο.

Η μικρή κουζίνα από Binova – πρακτική, συμπαγής, πολυλειτουργική

πρακτικά-αποθήκη-κουζίνα-νησιά-ντουλάπια

 Μπινόβα ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια και στην αρχή η νεαρή δημιουργική ομάδα ήταν πολύ μικρή. Σήμερα, η εταιρεία επίπλων είναι μια μεγάλη εταιρεία που ειδικεύεται σε μπλοκ κουζίνας και τη συμπαγή μικρή κουζίνα το έφερε σε νέο επίπεδο. Ο τεχνολογικός κατασκευαστής κουζίνας έχει μετατρέψει το συνηθισμένο σχέδιο κουζίνας σε πρωτότυπο σχέδιο. Εάν η κουζίνα είναι ένα ιδιαίτερο δωμάτιο και για εσάς, ένα που γιορτάζει την οικογενειακή ζωή και όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστες ώρες με όλη την οικογένεια, τότε η Binova είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Η μικρή κουζίνα – νέα σχέδια με φουτουριστικά έξτρα

λευκό-κουζίνα-πάγκος-στενή-κουζίνα

Ο Ιταλός κατασκευαστής επίπλων Binova προσφέρει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο όπου οι φουτουριστικές πολυτελείς κουζίνες και οι μονάδες κουζίνας υψηλής τεχνολογίας δεν αποτελούν την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα. Η κύρια ιδέα πίσω από τη χρήση της τεχνολογίας είναι ότι ο σχεδιασμός αντιστοιχεί στον σύγχρονο τρόπο ζωής και σε ένα σύγχρονο εσωτερικό για μοντέρνο διαμέρισμα. Υπερσύγχρονα συστήματα συρταριών, κομψά μέτωπα από εξαιρετικά υλικά εναρμονίζονται με το συνολικό σχεδιασμό. Ο ενσωματωμένος φωτισμός διασφαλίζει ότι όλα όσα χρειάζεστε κατά το μαγείρεμα μπορούν να βρεθούν πιο γρήγορα. Σκαμπό μπαρ και πάγκοι κουζίνας προσφέρουν καθίσματα. Τα βιβλία μαγειρικής και τα έργα τέχνης χρησιμεύουν ως η μόνη διακόσμηση.

Μικρό, πρακτικό, μοντέρνο, Binovaμοντέρνα-κουζίνα-νησί-ανοξείδωτο ατσάλι-Μπονόβα

Οι βολικοί χώροι αποθήκευσης και τα φανταστικά στερεά τελειώματα είναι εγγύηση ότι θα μάθετε για αυτό μικρή κουζίνα μπορεί να ανυπομονεί για πολύ καιρό. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ιδιαίτερα κατάλληλος – μπεζ, λευκό. Οι λαμπερές επιφάνειες αντανακλούν το φως και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Η μόνη διακόσμηση που χρειάζεται αυτός ο μοντέρνος σχεδιασμός είναι ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια.

Μοντέρνα μικρή κουζίνα

μικρή-πρακτική-κουζίνα-Binova

Όλοι οι λάτρεις των παραδοσιακών κουτιών κουζίνας θα μάθουν σίγουρα για το Regula μ.Χ μικρή κουζίνα χαρούμενος – ο σχεδιασμός έχει προκατασκευασμένες μονάδες που σχηματίζουν ένα ομοιόμορφο σύστημα εγκατάστασης και είναι σε αρμονία με το δάπεδο και τους τοίχους. Οι έγχρωμες εικόνες στους τοίχους χρησιμεύουν ως αναζωογόνηση από το γκρι σχέδιο και τα μπροστινά μέρη. Η σπονδυλωτή κουζίνα που ονομάζεται Modus CS είναι η τέλεια βάση για μια κουζίνα όπου λείπει η διακόσμηση και ένας απλός, μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός καθορίζει το δωμάτιο. Αυτή είναι επίσης η κύρια ιδέα πίσω από το σχέδιο – ότι μένει όσο το δυνατόν περισσότερος χώρος για ελεύθερη κίνηση.

Από την Abigail

Μπεζ ντουλάπια κουζίνας μεγεθύνουν οπτικά το χώρο

μπεζ-ντουλάπια κουζίνας-εξαγωγέας-κουζίνα

Ντουλάπια κουζίνας-αποθήκης Binova

Ντουλάπια αποθήκευσης κουζίνας Binova

Πρακτικό σύστημα συρταριών – πιάτα

πρακτικά πιάτα συρταριού

Πρακτικό μινιμαλιστικό νησί κουζίνας

πρακτικό μινιμαλιστικό νησί κουζίνας

Binova Modular Kitchen Island-CS

Binova-Modular-Kitchen-Island-CS

Νησί κουζίνας με κομψή πρόσοψη που εξοικονομεί χώρο

εξοικονόμηση χώρου-κουζίνα-νησί-κομψά-μέτωπα