Επιπλα ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υπέροχα σχέδια κουζίνας και συνδυασμοί επίπλων από τη Ρωσία

σχέδια στρογγυλού πολυέλαιου-απλού-μπεζ-κουζίνας-σχέδια

Μεγάλος Σχέδια κουζίνας και συνδυασμοί επίπλων σας περιμένουν. Ένα πλούσιο και συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο και πολλές συλλογές βρίσκονται στο σπίτι σε ένα κατάστημα επίπλων. Ρώσοι επαγγελματίες στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής επίπλων συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν μια νέα ιδέα για τη σύγχρονη κουζίνα. Έπιπλα κουζίνας, διακοσμήσεις και ιδέες παρουσιάζονται στον ιστότοπό σας και στους εκθεσιακούς σας χώρους στη Μόσχα. Η ομάδα Kitchen Interiors από τη Ρωσία θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην επιλογή της κουζίνας των ονείρων σας.

Σχέδια κουζίνας – ένα νέο κατάστημα επίπλων στη Ρωσία – αποστολή και κύρια δραστηριότητα

λευκό μινιμαλιστικό νησί κουζίνας

Η ρωσική ομάδα πίσω από τη σχετικά νέα εταιρεία στον μεγάλο κόσμο του σχεδιασμού και των εσωτερικών χώρων δίνει έμφαση στους πελάτες. Η εταιρεία προσπαθεί όλα τέλεια Σχέδια κουζίνας  από την Ευρώπη και παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα εννοιών, ιδεών και προϊόντων. Μεταξύ των παγκοσμίως γνωστών εμπορικών σημάτων που παρουσιάζουν είναι οι Mobalpa, Leicht, Ewe, Varenna / Polyform, Zeyko, Sachsenkuchen, Intuop / Ewe, Rimadesio, Einholtz, Kff, Duvivier και πολλές άλλες.

Σχέδια κουζινών από παγκοσμίου φήμης μάρκες

σκούρο-γκρι-τοίχους-καφέ-ξύλινη κουζίνα

Οι κατασκευαστές επίπλων που αναφέρονται παραπάνω προσφέρουν υψηλής ποιότητας, κομψά και καινοτόμα Σχέδια κουζίνας στο. Σε συνεργασία με ορισμένους κατασκευαστές επίπλων, αναπτύσσονται ειδικά χαρτοφυλάκια γεμάτα υπέροχες ιδέες και προτάσεις. Θα σας παρουσιάσουμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για έπιπλα κουζίνας. Για παράδειγμα, μια εταιρεία ειδικεύεται σε γαλλικά έπιπλα κουζίνας σε ρετρό στυλ. Δίνετε όμως μεγάλη αξία στις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές παραγωγής

Μοντέρνα ή εκκεντρικά – σχέδια κουζίνας για κάθε γούστο

έντονο χρώμα-κουζίνα-κόκκινο

Αλλα Σχέδια κουζίνας προσελκύουν την προσοχή μέσω εκκεντρικών εννοιών και πρωτοποριακού στυλ. Ασυνήθιστοι συνδυασμοί χρωμάτων και μοντέλα έρχονται σε αντίθεση με τους κομψούς πολυελαίους και το γκρι δάπεδο. Για όλους τους λάτρεις της παραδοσιακής ξύλινης κουζίνας, είναι επίσης διαθέσιμα πολλά μοντέλα επίπλων κουζίνας για κλασικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Κομψές κουζίνες – μοντέλα και σχέδια

κομψή γυάλινη κουζίνα τζακιού

Φυσικά, αν σκεφτείτε κάτι ιδιαίτερο και ελκυστικό, μπορείτε να επιλέξετε ιταλική μάρκα, για παράδειγμα. Προσφέρουν ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις όπως γυάλινα έπιπλα – από τραπέζια έως εκκεντρικές διακοσμήσεις. Οι Γερμανοί συνάδελφοί σας, από την άλλη πλευρά, δίνουν μεγάλη σημασία σε μια συνεπή κουζίνα και τέλεια παραγωγή. Από το μινιμαλιστικό Σχέδια κουζίνας και έννοιες υψηλής τεχνολογίας, από κλασικά και παραδοσιακά σχέδια έως γοτθικές κουζίνες – σε αυτούς τους εκθεσιακούς χώρους από Εσωτερικοί χώροι κουζίνας μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε.

Από την Abigail

Μοντέρνος πάγκος στην κουζίνα

μοντέρνο-δέρμα-πάγκος-κουζίνα-γυάλινα ράφια

Μοντέρνα μεγάλη λευκή κουζίνα με δάπεδο από γρανίτη

μοντέρνο-μεγάλο-λευκό-κουζίνα-γρανίτη-πάτωμα

Μπεζ καφέ καφέ μπαρ

μπεζ-καφέ μπαρ κουζίνας

Σκούρο μπλε κομψή κλασική κουζίνα

έντονο χρώμα-κουζίνα-μπλε