Υγεία, μόδα

Επιλέγοντας τα σωστά γυαλιά ηλίου – Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε;

Αγοράστε γυαλιά ηλίου υπαινιγμοί συμβουλές-προστασία UV υπεριώδες φίλτρο καφέ

Τα γυαλιά ηλίου είναι τα τελευταία αξεσουάρ μόδας που μαρτυρούν καλό γούστο και στιλ. Πρώτα και κύρια, ωστόσο, αποτελούν αποτελεσματική προστασία των ματιών από τη βρωμιά και τις ακτίνες UV από τον ήλιο. Επομένως, η παραβίαση της ποιότητας των γυαλιών δεν είναι καλή ιδέα. Η τάση στα πλαίσια γυαλιών, από την άλλη πλευρά, αλλάζει από χρόνο σε χρόνο, αλλά ορισμένα μοντέλα παραμένουν κλασικά σχεδιαστικά. Αν έχεις το σωστό Επιλέγοντας γυαλιά ηλίου υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να θυμάστε.

Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε γυαλιά ηλίου – χρήσιμες συμβουλές

Στρογγυλά γυαλιά-μοντέρνα γυαλιά-συμβουλές καφέ απόχρωσης κατά την αγορά επιλογής

Όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου, είστε σχεδόν χάλια για επιλογή. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε πολλά μοντέλα μέχρι να βρείτε ένα ή περισσότερα μοντέλα που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας. Τα λεγόμενα γυαλιά ηλίου aviator, που αναπτύχθηκαν αρχικά για την Πολεμική Αεροπορία, χαρακτηρίζονται από ένα εκπληκτικά καθολικό σχήμα φακού που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πρόσωπο. Τα γυαλιά με καθρέφτη σε σχήμα νεφρού είναι ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο μεταξύ των αστυνομικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα υπερβολικά μεγάλα καρέ θυμίζουν το στυλ των δεκαετιών του ’50 και του ’60. Τα μοντέρνα στρογγυλά γυαλιά σχετίζονται κυρίως με τον John Lennon.

Συμβουλές για την επιλογή γυαλιών ηλίου – Η υπεριώδης προστασία είναι το πιο σημαντικό πράγμα

Αγοράστε συλλογή γυαλιών ηλίου-επιλογή gucci-συμβουλές γυαλιών

Για την ασφαλή προστασία των ματιών από την ακτινοβολία, τα γυαλιά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα. Πρέπει Επιλέγοντας γυαλιά ηλίου, πρέπει να προσέξετε ένα καλό φίλτρο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα γυαλιά ηλίου με μεγάλους φακούς διασφαλίζουν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία δεν διεισδύει από το πλάι ή από πάνω.

Συμβουλές για την επιλογή της απόχρωσης

Αγοράστε συμβουλές ειδικών για γυαλιά ηλίου-προστασία από τον ήλιο-προστασία ματιών-φίλτρο UV

Το φίλτρο προστασίας από υπεριώδη ακτινοβολία είναι ανεξάρτητο από τον βαθμό απόχρωσης. Ο βαθμός χρωματισμού “UV 400” είναι επαρκής για χρήση στην κανονική καθημερινή ζωή. Η απόχρωση των φακών καθορίζει πόσο ορατό φως διαχέεται στα μάτια. Η απόχρωση ποικίλλει από 0 (δηλαδή 80 έως 100% σημαίνει μετάδοση φωτός) έως 4 (πολύ σκοτεινή, 3 έως 8% μετάδοση φωτός).

Επιλέγοντας γυαλιά ηλίου – το χρώμα των φακών

Γυναικεία γυαλιά ηλίου-συλλογή tom ford-καφέ απόχρωση

Το χρώμα των γυαλιών είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με τις δραστηριότητες, π.χ. οδήγηση αυτοκινήτου. Το χρώμα δεν επηρεάζει την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

– Τα γκρι γυαλιά μειώνουν την ένταση του φωτός, η οποία είναι υπεύθυνη για την αντίληψη των αντιθέσεων.

– Οι καφέ φακοί εντείνουν την αντίθεση και αποκλείουν τις ακτίνες UV. Τα καφέ και γκρι γυαλιά αλλοιώνουν τη χρωματική αντίληψη στο ελάχιστο. Με όλες τις άλλες αποχρώσεις γυαλιού, το μάτι χρειάζεται ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να εξουδετερώσει το χρώμα.

σωστά γυαλιά ηλίου αξεσουάρ μόδας προστασίας ματιών

– Κίτρινα γυαλιά – εντείνουν την αντίθεση, εμποδίζουν τις ακτίνες από το μπλε φάσμα.

– Κοκκινωπά γυαλιά – ιδανικά για χειμερινά σπορ

– Βιολετί – εξουδετερώνει το πράσινο χρώμα.

Βέλτιστη προστασία των ματιών μέσω της ποιότητας

Γυαλιά ηλίου Επιλέγοντας μοντέλα Συμβουλές Shape Face UV Protection

Αγοράστε μόνο γυαλιά ηλίου των οποίων οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτουν ενσωματωμένο φίλτρο UV. Τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως γυαλί, πολυανθρακικό, ακρυλικό και πολυουρεθάνη. Χαρακτηρίζονται από το ότι είναι εύκαμπτα, ελαφριά, ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα χτυπήματα. Τα καλά γυαλιά ηλίου είναι πολύ περισσότερα από ένα αξεσουάρ μόδας. Στις χώρες της ΕΕ στην Ελβετία, τα γυαλιά ηλίου μπορούν να πωληθούν μόνο εάν έχουν το σήμα CE. Αυτό εγγυάται ένα ελάχιστο επίπεδο ποιότητας, επίσης όσον αφορά την προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου διαμορφώνουν τάσεις-μάρκες συμβουλές επιλογής Miu Miu

Συμβουλές για γυαλιά ηλίου για την επιλογή αποκλειστικής συλλογής Versace

μοντέρνο σχεδιασμό γυαλιά ηλίου-αγορά prada φθινόπωρο χειμώνα-2013 14

Τα γυαλιά ηλίου επιλέγουν πιο αποτελεσματικό μοντέλο σχεδιασμού προστασίας ματιών

Γυαλιά ηλίου σχήμα προσώπου σημείωση αγοράς συμβουλές ιδέες σχεδιασμού φιλτραρίσματος UV