Εσωτερική διακόσμηση, υπνοδωμάτιο

Μοντέρνος σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας σε δύο χρώματα

«Υπάρχουν πάντα δύο που του ανήκουν

λευκό και κόκκινο σε σχέδιο υπνοδωματίου

Λέγεται “τρία είναι ένα πάρα πολλά”. Η παροιμία δεν ισχύει απαραίτητα για αυτό μοντέρνο σχέδιο κρεβατοκάμαρας, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Το υπνοδωμάτιό μας μπορεί να αντιπροσωπεύει τέλεια ισορροπία και καθαρότητα, μόνο με τη βοήθεια δύο διαφορετικών χρωμάτων στο σχέδιο. Μια τέτοια παλέτα μπορεί να φαίνεται σπάνια και ανεπαρκής για κάποιους, αλλά στην πραγματικότητα, εκπληκτικά επιδραστικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με δύο μόνο χρώματα.

Δύο αποχρώσεις ή αποχρώσεις

μοντέρνο μοβ σχέδιο υπνοδωματίου

Κατά τη δημιουργία του μοντέρνο σχέδιο κρεβατοκάμαρας σε δύο χρώματα είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά τους χρωματικούς τόνους καθώς αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της σχεδιαστικής ιδέας. Η μία παλέτα χρωμάτων πρέπει να είναι σκοτεινή και η άλλη χλωμή για να κάνει ένα καλό ζευγάρι αντίθετων. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο χρώμα σε συνδυασμό με ένα άλλο χρώμα – το ουδέτερο σχηματίζει το φόντο ή τα δύο συνδυάζονται μεταξύ τους. Ο κύριος στόχος που πρέπει να επιδιώξετε είναι να επιτύχετε κάποια ισορροπία μεταξύ των δύο τόνων, με αποτέλεσμα ένα απλό και καθαρό περιβάλλον. Πλέον μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού υπνοδωματίου έχουν ως βασικό χρώμα το λευκό, το οποίο αναμιγνύεται με άλλα χρώματα. Οι ζεστές αποχρώσεις ξεχωρίζουν και υποδηλώνουν μια έντονη ενεργειακή ιδιοσυγκρασία, ενώ οι κρύες αποχρώσεις περιλαμβάνουν μια ηρεμιστική αίσθηση απαλής χαλάρωσης. Οι λευκοί τοίχοι και οι οροφές δίνουν συνήθως στο δωμάτιο μια καλή βάση για τη χρήση έγχρωμων επίπλων και διακόσμησης. Η βαφή στους τοίχους λειτουργεί επίσης αν θέλετε μια λιγότερο ουδέτερη συνολική εμφάνιση. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε μόνο δύο χρώματα, είναι ευκολότερο να τα συνδυάσετε και να δημιουργήσετε έναν ισορροπημένο χώρο. Είναι επίσης δυνατή η χρήση διαφορετικών αποχρώσεων, θα δημιουργήσει ποικιλία διατηρώντας άθικτη την παλέτα χρωμάτων.

Το λευκό ως βασικό χρώμα στην κρεβατοκάμαρα

ζεστό σχέδιο κρεβατοκάμαρας με κρεμαστές καρέκλες

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μοντέρνο σχέδιο κρεβατοκάμαρας σε δύο χρώματα, μη διστάσετε να πειραματιστείτε λίγο. Δείτε τις εικόνες για έμπνευση και μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε να ερωτευτείτε αυτό το μοναδικό, μοντέρνο στυλ.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Λευκά έπιπλα στο μαύρο υπνοδωμάτιο

στρογγυλό κρεβάτι σε ασπρόμαυρο σχέδιο

στρογγυλό λευκό κρεβάτι - μαύρο υπνοδωμάτιο

… ή μαύρα έπιπλα υπνοδωματίου σε λευκό φόντο

μοντέρνο σχέδιο - ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα

μοβ κρεβατοκάμαρα - μοντέρνο σχέδιο

Σκούρο ξύλινο σχέδιο και λευκό

σχέδιο από σκούρο ξύλο στο υπνοδωμάτιο

φωτεινά χρώματα στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου

μοντέρνο σκοτεινό σχεδιασμό υπνοδωματίου

Δύο χρώματα – λευκό και πορτοκαλί

μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο - πορτοκαλί προφορά

χρυσό και ρουμπίνι ντεκό κρεβατοκάμαρας

Εγκατάσταση μπλε φωτός LED στο λευκό υπνοδωμάτιο

μαγική εγκατάσταση φωτός LED στο υπνοδωμάτιο

100 ιδέες διαβίωσης για σχέδια κρεβατοκάμαρας σε διάφορα στυλ επίπλωσης