Διακόσμηση & γιορτές, κουζίνα

Μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα

Σχεδιασμός από την ALNO

μοντέρνο κομψό σχέδιο - κουζίνα

Το Marecucina είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα – σχεδιασμένο από το γερμανικό στούντιο σχεδιασμού ALNO. Οι σχεδιαστές θεωρούν ότι η κουζίνα είναι ένας χώρος μεγάλης σημασίας. Βρίσκεται στο κέντρο, στην «καρδιά» κάθε διαμερίσματος και πρέπει να είναι λειτουργικό, ενδιαφέρον και προσωπικό. Η μοντέρνα κουζίνα σας με θέμα τη θάλασσα αντιπροσωπεύει μια καινοτόμο ιδέα – τα μοτίβα της θάλασσας μπορούν να ενσωματωθούν επιτυχώς στο μοντέρνο σχεδιασμό της κουζίνας.

Μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα

 κομψός σχεδιασμός - μοντέρνα κουζίνα - θαλάσσια μοτίβα

Το έργο προσφέρει κομψές και απλές κουζίνες με λείες επιφάνειες. Το λευκό χρώμα φαίνεται καθαρό και μοντέρνο. Η κύρια ντουλάπα σε αυτό μοντέρνα κουζίνα με θαλάσσιο θέμα έχει σχεδιαστεί σε σχήμα πλοίου. Άλλα θαλάσσια μοτίβα στο σχέδιο τονίζουν το κύριο θέμα. Τα ξύλινα στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τα κατά τα άλλα λαμπερά υλικά. Ένας ξύλινος στύλος και το ενδιαφέρον σχήμα του ξεχωρίζουν και δίνουν έμφαση. Θυμίζει τον ιστό του πλοίου. Δύο λάμπες με τη μορφή πανιών είναι δεμένες σε αυτό. Ο συναρπαστικός σχεδιασμός της κουζίνας έρχεται από μόνος του χάρη στους λευκούς τοίχους και τα μεγάλα παράθυρα και βρίσκεται στο κέντρο κάθε διαμερίσματος. Αυτά τα μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα φαίνεται φρέσκο ​​και μοντέρνο.

Μια πρωτοποριακή ιδέα σχεδιασμού – μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα

 Ξύλινα έπιπλα στη μοντέρνα κουζίνα

ο μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα όχι μόνο φαίνεται ελκυστικό, είναι επίσης πολύ λειτουργικά εξοπλισμένο. Ο σχεδιασμός παρέχει πολύ χώρο για την προετοιμασία φαγητού και επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία στην κουζίνα – κάτι που κάθε μάγειρας θα εκτιμήσει. Με τον ασυνήθιστο σχεδιασμό και την πρακτική επίπλωση, η κουζίνα Merecucina εγγυάται πολλή διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Οπότε πλέεις με αυτό μοντέρνα κουζίνα με θέμα τη θάλασσα Μακριά!

Του Κ.Χ. Χριστόβα

πρωτοποριακός σχεδιασμός κουζίνας - λευκό ντουλάπι

Κομψή μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα

κομψός φωτισμός σε μοντέρνες κουζίνες

κομψός σχεδιασμός - κομψή κουζίνα

κομψή λευκή κουζίνα με ξύλινα έπιπλα