Διακόσμηση & γιορτές, κουζίνα

Συμβουλές επίπλωσης – κάντε τις φτηνές κουζίνες να φαίνονται πιο πολυτελείς!

φτηνες-κουζινες-αναδιαμορφωση-επιπλωση-συμβουλες

 

Φτηνές κουζίνες μπορεί επίσης να φαίνεται αριστοκρατικό και πολυτελές – εδώ σας αποκαλύπτουμε πώς μπορείτε να επανασχεδιάσετε την κουζίνα σας με πιο πολυτελή τρόπο χωρίς μεγάλη προσπάθεια και έξοδα! Η ανακαίνιση μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, χρόνος και νεύρα που μπορούν τελικά να σας σώσουν. Συλλέξαμε και συνοψίσαμε μερικές συμβουλές εγκατάστασης για εσάς.

Φθηνές κουζίνες – εξοικονομήστε χρήματα στον πάγκο της κουζίνας

λευκό δάπεδο-ανοιχτό-κουζίνα-ράφια-αποθηκευτικός χώρος

Συνήθως ο πάγκος της κουζίνας είναι ένα από τα πιο ακριβά έπιπλα στο δωμάτιο. Οι πάγκοι από γρανίτη, μάρμαρο ή χαλαζία κοστίζουν χιλιάδες ευρώ και η συναρμολόγηση είναι επιπλέον. Ακόμα κι έτσι, αυτός ο πάγκος είναι πολύ δημοφιλής και δημοφιλής για την ανθεκτικότητα και την όμορφη εμφάνισή του. Φτηνές κουζίνες έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα εδώ – συνήθως έρχονται σε απλά χρώματα και μοντέλα και μπορείτε στη συνέχεια να τα αλλάξετε και να τα διακοσμήσετε με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με πολύ λιγότερα χρήματα – αγοράστε μια διακοσμητική μεμβράνη – γρανίτη και μάρμαρο – και καλύψτε τον πάγκο της κουζίνας. Or μπορείτε να αγοράσετε πλακάκια γρανίτη που κοστίζουν λιγότερο από τους πάγκους ολόκληρου γρανίτη.

Φθηνές κουζίνες – εξοικονόμηση δαπέδου

μοντέρνα-κουζίνα-σκούρα-laminate-λευκά-έπιπλα

Φτηνές κουζίνες έχουν απλό σχεδιασμό και μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά καλύμματα δαπέδου. Αντί να καλύψετε το δάπεδο με φυσική πέτρα ή ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε πλαστικοποιημένα φύλλα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χρώμα. Ο συνδυασμός λευκών ντουλαπιών κουζίνας και σκούρου δαπέδου φαίνεται πάντα κλασικά κομψός. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα χρώματα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το κλασικό όλων των εποχών – ασπρόμαυρο συνδυασμό χρωμάτων. Επιλέξτε laminates που είναι σκούρα και των οποίων τα ξεχωριστά κομμάτια είναι μεγαλύτερα και μακρύτερα. Το ίδιο ισχύει και για τα πλακάκια δαπέδου – μονόχρωμα, μεγάλα και σε ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων.

Φτηνές κουζίνες – αξεσουάρ κουζίνας

κομψή-λευκή-κουζίνα-νησί-φθηνή-κουζίνα

Φτηνές κουζίνες μπορεί να φαίνονται πολυτελή και αριστοκρατικά, και για να συμπληρώσετε τη συνολική εμφάνιση, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ακριβά πιάτα. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα σε αξεσουάρ, μπορείτε να αγοράσετε μονάδες οθόνης σε χαμηλότερη τιμή. Οργανώστε τα ντουλάπια της κουζίνας έτσι ώστε όλα τα αξεσουάρ να είναι κρυμμένα. Τα πουριστικά σχήματα είναι πολύ μοντέρνα. Κρατήστε λοιπόν το σχέδιο όσο το δυνατόν πιο απλό, κάντε το δωμάτιο να φαίνεται τακτοποιημένο, για πρώτη φορά χωρίς διακόσμηση και επιλέξτε ένα δίχρωμο συνδυασμό χρωμάτων.

Φθηνές κουζίνες με εμφάνιση καθαρής πολυτέλειας

μοντέρνα-φθηνά-κουζινικά-τυφλά-σχεδιαστικά-ιδέα

Σας έχουμε συγκεντρώσει μερικές υπέροχες ιδέες για το πώς φθηνές κουζίνες Το να μπορείς να εκπέμπεις καθαρή πολυτέλεια – και αυτό οφείλεται στον φωτισμό. Οι σχεδιαστές δίνουν έμφαση επιλέγοντας έγχρωμο ή κομψό φωτισμό. Εάν έχετε μεγάλα παράθυρα, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με περσίδες – σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε μια μονόχρωμη έκδοση με μεγάλη φιγούρα στη μέση αντί για μικρότερα μοτίβα λουλουδιών, για παράδειγμα. Εξοικονομήστε χρήματα για τους σχεδιαστές επανασχεδιάζοντας την κουζίνα σας μόνοι σας – όχι μόνο μια φθηνή εναλλακτική λύση, αλλά ένας τρόπος για να σχεδιάσετε την κουζίνα των ονείρων σας!

Απλή κουζίνα με έναν κόκκινο πολυέλαιο

απλή-κουζίνα-κόκκινο-πολυέλαιος-προφορά

Γκρι συνδυασμός χρωμάτων για κομψή κουζίνα

γκρι-χρωματικό σχέδιο-κομψό-φθηνό-κουζίνα-επίπλωση

Κομψός συνδυασμός χρωμάτων-καφέ-λευκό χρώμα

κομψό-σχέδιο-χρώμα-καφέ-λευκό-χρώμα

Ανοιχτό ράφι κουζίνας-υπέροχες ιδέες για αποθηκευτικό χώρο

ιδέες ανοιχτής κουζίνας-ράφι-μεγάλος-αποθηκευτικός-χώρος

Διακοσμητικός πάγκος κουζίνας από φύλλο-γρανίτη

Διακοσμητικός πάγκος κουζίνας από γρανίτη από φύλλο αλουμινίου

Μαρμάρινο φύλλο διακόσμησης

Τραπέζι κουζίνας από μαρμάρινο διακοσμητικό φύλλο αλουμινίου

Ντουλάπα με πολύ αποθηκευτικό χώρο

ασπρόμαυρες ιδέες για αποθηκευτικούς χώρους κουζίνα