Διακόσμηση & γιορτές, κουζίνα

Διακόσμηση κουζίνας – Παραδοσιακό αλλά με μοντέρνα συστροφή

παραδοσιακό αλλά μοντέρνο σχέδιο κουζίνας με κόκκινο χρώμα

Σχετικά με Διακόσμηση κουζίνας ορισμένα χρώματα και στυλ επίπλων θα δημιουργούν πάντα εικόνες μιας πιο ήσυχης εποχής. Σως η ανάμνηση μιας εποχής ή ενός τόπου όπου η ζωή κυλούσε με λίγο πιο αργούς ρυθμούς και οι άνθρωποι είχαν περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον. Η καρδιά του σπιτιού θα ήταν μια παραδοσιακή κουζίνα, ένας χώρος ζεστασιάς, ένα μελίσσι για τη βιομηχανία και σίγουρα ένα μέρος για να συναντηθούν οικογένεια και φίλοι. Απο Διακόσμηση κουζίνας σε αυτές τις περιπτώσεις η πρακτικότητα, η αναγκαιότητα και η αγάπη θα εξελισσόταν. Σήμερα η παραδοσιακή κουζίνα παραμένει δημοφιλής επιλογή για σύγχρονο στιλ. Αυτή η πιο ήπια μορφή του Διακόσμηση κουζίνας είναι πάντα φιλικό, φαίνεται φρέσκο ​​και φωτεινό τη μέρα και άνετο και ασφαλές τη νύχτα. Η χρήση ορισμένων στοιχείων διακόσμησης κουζίνας δεν είναι δύσκολο να αναδημιουργήσετε την ατμόσφαιρα μιας παραδοσιακής κουζίνας στο σπίτι σας, ακόμη και αν ο σχεδιασμός της κουζίνας σας είναι εντελώς μοντέρνος.

Το παραδοσιακό και το μοντέρνο συναντιούνται στην κουζίνα

παραδοσιακός αλλά μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας

Πρώτον, για να αναδημιουργήσετε ένα παραδοσιακό στυλ στην κουζίνα, μάλλον πρέπει να εστιάσετε στην επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων. Τα λευκά ή κρεμ χρώματα θα ήταν η βάση για μια τυπική και παραδοσιακή κουζίνα που προέρχεται από τις μέρες που η κουζίνα θα μπορούσε να ανανεωθεί γρήγορα με ένα παλτό ασβέστη ή λευκό ασβέστη. Για το 2012, τα μοντέρνα χρώματα μπορούν να είναι τα παραδοσιακά Διακόσμηση κουζίνας αναζωογονήστε – φρέσκο ​​πράσινο, απαλό ή ζωντανό μπλε και επίσης ουδέτερα, αλλά πλούσια γήινα χρώματα. Εναλλακτικά, για μια σύγχρονη συστροφή, θα μπορούσε κανείς να εισαγάγει μερικά από τα πιο ζωντανά χρώματα «μούρων» σε ένα λευκό χρώμα, όπως μια παραδοσιακή σόμπα «Aga» με πόρτες βατόμουρου ως χαρακτηριστικό.

παραδοσιακός σχεδιασμός κουζίνας με μοντέρνα συστροφή

παραδοσιακή κουζίνα με μοντέρνα πινελιά

Η πέτρα, το ξύλο και το ζωγραφισμένο τούβλο είναι τυπικά υλικά σε ένα παραδοσιακό Διακόσμηση κουζίνας να βρω. Τα δάπεδα από πέτρα ή πλακάκια φαίνονται ιδιαίτερα αυθεντικά και είναι πολύ πρακτικά. Η επένδυση γλώσσας και αυλακιού στους τοίχους και τις μονάδες κουζίνας είναι επίσης σύμφωνη με ένα παραδοσιακό σχέδιο εσωτερικής διακόσμησης. Η επένδυση φαίνεται ιδιαίτερα καλή όταν είναι βαμμένη, η οποία είναι μια ιδανική ευκαιρία για να εισαγάγετε τη φετινή χρωματική τάση σε κάθε κουζίνα.

Αρμονία μεταξύ μοντέρνου και παλιού στην κουζίνα

παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα

Ένα “μη εξοπλισμένο” στυλ κουζίνας λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε μια παραδοσιακή Διακόσμηση κουζίνας, είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα μείγμα ντουλαπιών και επίπλων από διαφορετικές εποχές και να τα συνδυάσετε στο σχεδιασμό σας. Προσέξτε για συναρπαστικά κομμάτια σε παλαιές εκθέσεις ή “υπαίθριες αγορές”. Εάν θέλετε να συντονίσετε την επίπλωση με τη διακόσμηση της κουζίνας σας, τότε αυτά θα μπορούσαν να βαφτούν σε μοντέρνα μοντέρνα χρώματα. Συχνά, όμως, η όμορφη πατίνα των παλιών ξύλινων επίπλων είναι καλύτερα να αφήνεται ορατή σε όλους. Τα μεγάλα χοντρά τραπέζια και ντουλάπια φαίνονται υπέροχα σε παραδοσιακό στυλ κουζίνας, όπως και τα ανοιχτά ράφια και τα γυάλινα ντουλάπια από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Το δυναμικό έκθεσης αυτών επιτρέπει τη δημιουργία συναρπαστικών διακοσμητικών λειτουργιών. Για παράδειγμα, το να καυχιέσαι για πολύτιμες συλλογές κεραμικών με έντονα χρώματα, γυάλινα σκεύη ή άλλα ελκυστικά vintage αντικείμενα θα εξατομικεύσει την κουζίνα σου και θα έχει αντίκτυπο στην κουζίνα σου Διακόσμηση κουζίνας εισάγετε.

από τον Jaz

Μοντέρνα κουζίνα με παραδοσιακή πινελιά

μοντέρνα κουζίνα με παραδοσιακή συστροφή

Μοντέρνα κουζίνα με παραδοσιακή πινελιά

μοντέρνα κουζίνα με παραδοσιακή αίσθηση

Μοντέρνο και παλιό σε αρμονία στο σχεδιασμό της κουζίνας

παραδοσιακός σχεδιασμός κουζίνας με μοντέρνα αίσθηση

Παραδοσιακός σχεδιασμός κουζίνας

παραδοσιακός σχεδιασμός κουζίνας

Παραδοσιακή σόμπα στη μοντέρνα κουζίνα

παραδοσιακή διακόσμηση κουζίνας - ντεμοντέ ανοιχτό

σύνδεση μεταξύ μοντέρνου και παραδοσιακού στην κουζίνα

Μοντέρνο και παραδοσιακό στη διακόσμηση της κουζίνας

μοντέρνο και παραδοσιακό στη μοντέρνα κουζίνα

Όμορφος σχεδιασμός κουζίνας

όμορφο σχέδιο κουζίνας - μοντέρνο και παραδοσιακό συνδυασμό

σχεδιασμός κουζίνας με παραδοσιακή πινελιά