Αρχιτεκτονική, αίθριο, ονειρεμένα σπίτια

Μικρό σπίτι με κήπο και ενδιαφέρουσα πρόσοψη

μικρό σπίτι-κήπος

Ενα μικρό Σπίτι με κήπο και ενδιαφέρουσα πρόσοψη δημιουργήθηκε μετά από ενδελεχή ανακαίνιση. Η γενναιόδωρη πρόσοψη, η μεγάλη εξωτερική βεράντα και ο κομψός εσωτερικός σχεδιασμός καθορίζουν το έργο. Αν και το σπίτι έχει πολλά να προσφέρει σε μια περιορισμένη περιοχή και φαίνεται μεγαλύτερο παρά το μικρό χώρο. Το ξύλο και το γυαλί χρησιμοποιήθηκαν σε αφθονία στην κατασκευή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια σύνδεση με τη γύρω φύση. Ο κήπος μοιάζει με μια μοναδική συνέχεια του σπιτιού. Τόσο το σπίτι όσο και ο κήπος είναι στενά, τα οποία έχουν αντισταθμιστεί με επιτυχία από έντονα χρώματα και καλό φωτισμό.

Σπίτι με κήπο – μοντέρνα αρχιτεκτονική και ενδιαφέρουσα πρόσοψη

μικρή πρακτική κουζίνα

Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό του κήπου – μια ζεστή βεράντα υπόσχεται πολλές ευχάριστες ώρες σε εξωτερικούς χώρους, ενώ μια μεγάλη βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα στο περιβάλλον. Πράσινα δέντρα, θάμνοι, ακόμη και ένας φυτεμένος πέτρινος τοίχος που περιβάλλει τον κήπο είναι τα απόλυτα σημεία του εξωτερικού χώρου. Οτι Σπίτι με κήπο είναι μοντέρνο και στιλάτο. Ενδιαφέροντες φεγγίτες μεγιστοποιούν το φως στο εσωτερικό, οι λευκοί τοίχοι λάμπουν κάτω από τον ήλιο και μπορείτε να φανταστείτε μια ευτυχισμένη ζωή σε αυτό το κτίριο.

Σπίτι με κήπο και μοντέρνο εσωτερικό

μοντέρνος τοίχος γωνιακός καναπές καθιστικό

Ο χώρος διαβίωσης από Σπίτι με κήπο από Ματ Γκίμπσον βρίσκεται στον πρώτο όροφο και περιλαμβάνει μια μοντέρνα κουζίνα που συνδέεται άψογα με το σαλόνι. Τα ενσωματωμένα λευκά ντουλάπια και το μοντέρνο νησί της κουζίνας με μαρμάρινο πάγκο προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για μαχαιροπίρουνα και πιατικά. Το φως του ήλιου εισέρχεται μέσα από τα μεγάλα παράθυρα και επίσης μέσω τριών κρεμαστών φώτων που κρέμονται πάνω από το νησί της κουζίνας. Στο σαλόνι, μια μεγάλη μονάδα τοίχου με τηλεόραση και ένας γκρι επενδυμένος γωνιακός καναπές είναι τα μόνα έπιπλα στο δωμάτιο. Η παλέτα χρωμάτων είναι απλή – τα φυσικά ανοιχτά χρώματα χρησιμοποιούνται σε αφθονία και κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Είναι μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για μια σύγχρονη οικογένεια που έχει φέρει τα δικά της έργα τέχνης ως διακόσμηση. Με αυτόν τον τρόπο, το εσωτερικό φαίνεται πιο σπιτικό και άνετο.

Ωραίοι φεγγίτες και ενδιαφέρον σχέδιο τοίχου

λευκός φεγγίτης μπάνιου

Μοντέρνο μαρμάρινο τραπέζι

μοντέρνο μαρμάρινο τραπέζι τραπεζαρίας

Μοντέρνα λευκή κουζίνα στο σπίτι με κήπο

μαρμάρινο μινιμαλιστικό πάγκο κουζίνας

Λευκοί τοίχοι και ξύλινο δάπεδο

Ξύλινο δάπεδο-λευκοί τοίχοι

Συρόμενες γυάλινες πόρτες στο σαλόνι

επικαλυμμένο δερμάτινο καναπέ σκαμπό

Ατομικός σχεδιασμός μπροστινής αυλής – ιδέες για κηπουρική και εξωραϊσμό

Ευρύχωρο αίθριο με έπιπλα κήπου

Βεράντα-εξωτερικός χώρος-αίθριο

16 βήματα για να δημιουργήσετε έναν ιαπωνικό κήπο