Τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο

Ιταλικές ιδέες επίπλωσης – έπιπλα βασιλικής τραπεζαρίας και υπνοδωματίου

κομψή κρεβατοκάμαρα τοίχου με φωτογραφίες

Η GIMO είναι ένας παγκοσμίου φήμης Ιταλός κατασκευαστής επίπλων που με τη χειροποίητη τραπεζαρία και Έπιπλα υπνοδωματίου έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Τα σχέδιά τους είναι πολύ δημοφιλή όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και στη Δυτική Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει το μοναδικό ιταλικό στιλ και τη δημιουργικότητα καθώς και την ποιότητα πρώτης κατηγορίας.

Έπιπλα ιταλικής τραπεζαρίας και υπνοδωματίου σε βασιλικό στιλ

τραπεζαρία βασιλικού στιλ

Το GIMO είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παραδείγματα συνδυασμού παράδοσης και νεωτερικότητας. Η πλούσια, βασιλική τραπεζαρία και Έπιπλα υπνοδωματίου συναρπάζουν και εμπνέουν πολλούς νέους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο. Γιατί όμως το GIMO είναι τόσο ξεχωριστό; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ξεκινά με μια άλλη ερώτηση – τι είναι στην πραγματικότητα το GIMO; Δεν είναι εταιρεία, διανομέας ή πωλητής – είναι στην πραγματικότητα μια κοινοπραξία που αποτελείται από πολλές διαφορετικές ανεξάρτητες εταιρείες επίπλων. Κάθε κατασκευαστής επίπλων έχει το δικό του μοναδικό στυλ και έχει φέρει εξαιρετικές συλλογές στην αγορά.

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας ποιότητας από την GIMO

κλασικός πολυέλαιος σχεδιασμού υπνοδωματίου

Ο όμιλος των 16 εταιρειών συμβάλλει στην πλούσια σχεδιαστική παλέτα τραπεζαριών και Έπιπλα υπνοδωματίου σε αυτό του GIMO προσφέρεται. Βρίσκονται κυρίως στην περιοχή κοντά στη Φλωρεντία και την Πίζα και έχουν συγκεντρωθεί για καινοτόμες ιδέες και δημιουργικές λύσεις. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι πραγματικά μοναδικό – πραγματικά υψηλής ποιότητας ιταλικά εκλεκτά έπιπλα. Χάρη στο GIMO, και οι 16 ιταλικές εταιρείες κατάφεραν να κατακτήσουν τη διεθνή αγορά και να εκλαϊκεύσουν τα ιταλικά έπιπλα και τη διακόσμηση με τις υπέροχες δημιουργίες τους.

Κομψά κλασικά σχέδια

κλασική-επίπλωση-ιδέα-βασιλικό στιλ

Η δύναμη της κοινοπραξίας έγκειται στο ταλέντο των σχεδιαστών, οι οποίοι είναι πάντα σε επιφυλακή για νέες ιδέες και έμπνευση. Το GIMO έχει γίνει σύμβολο των καλύτερων ιταλικών επίπλων. Μακρά παράδοση και έπιπλα κρύβονται πίσω από το όνομα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από αυτά τα υπέροχα σχέδια και συνδυάστε τα κλασικά έπιπλα με μια μοντέρνα πινελιά στο εσωτερικό σας.

Λευκό υπνοδωμάτιο τραπεζαρίας

 υπνοδωμάτιο λευκό ντυσίματος

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο με ντουλάπα

μοντέρνα-walk-in-closet-υπνοδωμάτιο-γυάλινη πόρτα

Μεγάλη άσπρη βιβλιοθήκη

μεγάλο λευκό σαλόνι βιβλιοθήκης

Λευκό υπνοδωμάτιο με κομψό κομοδίνο

μοντέρνο-λευκό-υπνοδωμάτιο-κομοδίνο

Κίτρινες πινελιές στο σαλόνι

κίτρινες προθέσεις καθιστικό ανάγνωσης σαλόνι

Σύγχρονη δερμάτινη καρέκλα επίπλων γραφείου

μοντέρνα έπιπλα γραφείου δερμάτινη καρέκλα

Μοντέρνο σαλόνι με μπλε τοίχο

μπλε τοίχο σαλόνι

100 ιδέες διαβίωσης για σχέδια κρεβατοκάμαρας σε διάφορα στυλ επίπλωσης