Κουζίνα, σαλόνι

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού – σαλόνι με κουζίνα

Έπιπλα-ιδέες-σαλόνι-κουζίνα-ψευδοροφή

Σήμερα, η κουζίνα και το σαλόνι συνδυάζονται συχνά σε έναν χώρο. Σαλόνι με κουζίνα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις την κομψότητα και το στιλ. Με μερικά εύκολα κόλπα ρύθμισης μπορείτε να έχετε άνετους και πρακτικούς, καθώς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Είναι σημαντικό ολόκληρο το σαλόνι να αερίζεται καλά και να επιλέξετε έναν ομοιόμορφο σχεδιασμό.

Σαλόνι με κουζίνα – μοντέρνα επίπλωση

Σαλόνι-κουζίνα-σχεδιαστής εσωτερικών χώρων-ιδέα

Το εσωτερικό θα πρέπει να έχει ομοιόμορφο συνδυασμό χρωμάτων, τα έπιπλα στην κουζίνα και το σαλόνι θα πρέπει να επιλέγονται στο ίδιο στυλ. Το ίδιο δάπεδο πρέπει να τοποθετηθεί σε όλο το δωμάτιο, γεγονός που δημιουργεί δυσκολίες – αφενός, το ξύλο φαίνεται καλύτερα στο σαλόνι, αλλά τα κεραμίδια είναι πιο πρακτικά για την κουζίνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε laminate σε ολόκληρη την περιοχή – είναι εύκολο να το φροντίσετε και φαίνεται καλό.

Σαλόνι με κουζίνα – σχεδιαστικές ιδέες

μοντέρνο-καφέ-κουζίνα-νησί-σαλόνι

Το νησί της κουζίνας έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Σαλόνι με κουζίνα καθιερωμένος. Θεματικά χωρίζει την περιοχή και είναι μια πολύ βολική παραλλαγή για ένα μικρό διαμέρισμα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και την τραπεζαρία. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το σχέδιο είναι ότι μπορείτε να μαγειρέψετε και να μιλήσετε ακόμα με τους επισκέπτες. Ο καλός φωτισμός πάνω από το νησί της κουζίνας είναι απολύτως απαραίτητος.

Εσωτερικό του σύγχρονου καθιστικού με την κουζίνα

καθαριστικό-καφέ-μοντέρνο-κουζίνα-νησί-σαλόνι

Στο σαλόνι μπορείτε να επιλέξετε απλά έπιπλα – άνετος δερμάτινος καναπές και γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού. Η διακόσμηση πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο, επειδή οι διαφορετικοί χώροι δημιουργούν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα ούτως ή άλλως. Σαλόνι με κουζίνα είναι πρακτικό και μοντέρνο και προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες επίπλωσης ανάλογα με το προσωπικό γούστο των κατοίκων.

πρακτικό-μοντέρνο-εσωτερικό-σαλόνι-κουζίνα

Μοντέρνα μινιμαλιστική καφέ κουζίνα στο σαλόνι

μοντέρνο-καφέ-κουζίνα-νησί-σαλόνι

100 ακόμη ιδέες για την κουζίνα