Εσωτερική διακόσμηση, κουζίνα, έπιπλα

Ο πολυτελής μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας του Boffi

λευκή ζώνη σχεδιασμού κουζίνας από τον Boffi

Σας παρουσιάζουμε το μινιμαλιστικό, πολύ ελκυστικό πολυτελές μοντέρνο σχέδιο κουζίνας από Μποφφί. Σε περίπτωση που η κουζίνα σας χρειάζεται ανακαίνιση ή είστε απλώς λάτρης της κομψής επίπλωσης κουζίνας, αυτά τα έπιπλα κουζίνας θα ταιριάζουν καλά στο σπίτι σας. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από καθαρότητα, οι γραμμές είναι λεπτές και ο συνδυασμός χρωμάτων – μονόχρωμος, τυπικός για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό γενικά. Ο πολυτελής, μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας της Boffi προσφέρει υπέροχα συστήματα σε διαφορετικές εκδόσεις.

Συλλογή Boffi – Xila – White Luxury Kitchen Design

λευκό μοντέρνο σχέδιο κουζίνας- Xila by Boffi

Το πιο σημαντικό, αυτά είναι νέα έργα που ρίχνουν μια νέα ματιά στο πολυτελές μοντέρνο σχέδιο κουζίνας ρίξτε για να αναδείξετε την ομορφιά των φυσικών υλικών. Μεταξύ αυτής της ποικιλίας προϊόντων θα βρείτε όμορφες ξύλινες επιφάνειες καθώς και αυτές από ανοξείδωτο ατσάλι ή πέτρα. Όλα αυτά προσφέρονται σε διαφορετικές δυνάμεις και μάλιστα με εντελώς νέες λύσεις για πάγκους κουζίνας και τραπεζαρίες. Οτι πολυτελής μοντέρνα κουζίνα Ο σχεδιασμός του Boffi μπορεί επίσης να σας εμπνεύσει με πολλές άλλες ιδέες.

ON -OFF by Boffi – έξυπνος σχεδιασμός κουζίνας

λευκό σχέδιο κουζίνας ανοιχτό on-off

λευκό σχέδιο πολυτελούς κουζίνας on-off από τον Boffi

Τα αξεσουάρ δεν είναι λιγότερο ελκυστικά όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω εικόνες που χρησιμοποιούνται πολυτελές μοντέρνο σχέδιο κουζίνας από λύσεις αποθήκευσης Boffi υψηλής λειτουργικότητας, όπως μοντέρνα συρτάρια, ρυθμιζόμενα ράφια με τοποθετημένα επιφανειακά φώτα. Εδώ, επίσης, μπορείτε να βρείτε απορροφητήρες με καινοτόμα, εξωτερικά αεριζόμενα συστήματα, μονάδες τοίχου με ανοιχτό πρόσωπο και άλλες υπέροχες λεπτομέρειες του σύγχρονου εξοπλισμού κουζίνας, τα οποία έχουν κομψή εμφάνιση και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια.

Duemilaotto by Boffi – γυάλινες, ξύλινες και χιονισμένες επιφάνειες

λευκό πολυτελές σχέδιο κουζίνας- Duemilaotto

Οτι πολυτελές μοντέρνο σχέδιο κουζίνας Η Boffi προσφέρει επίσης νέους πάγκους από πέτρα Serena, μάρμαρο Carrara ή μαύρο γρανίτη. Όλες αυτές οι προτάσεις είναι πολύ εντυπωσιακές και δεν θα απογοητεύσουν τους χρήστες. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας που αποτελούν τον τέλειο εξοπλισμό για όλους τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού κουζίνας.

CaseSystem 5.0 της Boffi – λευκό μινιμαλιστικό σχέδιο στην κουζίνα

λευκό πολυτελές σχέδιο κουζίνας - CaseSystem5.0

Σχεδιασμός κουζίνας “Aprile” του Boffi

λευκό σχέδιο κουζίνας - Aprile by Boffi

Μίνι κουζίνα από το Boffi

Μίνι σχεδιασμός κουζίνας από τον Boffi