Δάπεδα & πλακάκια, σαλόνι

Ενδιαφέρουσα σχεδίαση τοίχου με πλακάκια από τον Lenny Kravitz

Πλακάκια τοίχου Σχέδιο Lenny Kravitz

Μια δημιουργική ιδέα σχεδιασμού τοίχων προήλθε από τον μουσικό Lenny Kravity – Σχεδιασμός τοίχου με πλακάκια στην οπτική 3D. Goccia είναι το όνομα της νέας συλλογής Lea Ceramiche, η οποία δημιουργήθηκε μέσω στενής συνεργασίας με την Kravitz Design. Ο θρύλος της ροκ συγκέντρωσε μια δημιουργική ομάδα το 2003 και ίδρυσε ένα στούντιο σχεδίασης.

Σχεδιασμός τοίχου με πλακάκια σε οπτική 3D

δημιουργικά πλακάκια τοίχου-μοντέρνος σχεδιασμός τοίχων

Τα πλακάκια τοίχου Goccia είναι ένα από τα νεότερα προϊόντα σας που σας φέρνουμε σήμερα. Άρεσε για αυτό Lea Ceramiche Τα προϊόντα είναι ήδη γνωστά, δίνεται μεγάλη προσοχή όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά επίσης δίνεται μεγάλη αξία στην ποιότητα. ο Σχεδιασμός τοίχου με πλακάκια είναι εμπνευσμένο από την αλληλεπίδραση νερού και φωτός / Goccia σημαίνει σταγόνα στα ιταλικά /, αυτά τα εξαιρετικά κεραμίδια μοιάζουν με κυρτό καθρέφτη και μπορούν να αντανακλούν το φως και την κίνηση στο δωμάτιο.

Σχεδιασμός τοίχου με πλακάκια – rocker εμφάνιση για το εσωτερικό

κομψά μαύρα πλακάκια τρισδιάστατα

Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια πολυτελής ατμόσφαιρα. Η μοντέρνα εμφάνιση τονίζεται όχι μόνο από την επιλογή των χρωμάτων, αλλά και από ενδιαφέροντα σχέδια, διαστάσεις και τη σύνθεση των επιμέρους πλακιδίων. Ένα είναι σίγουρο – αυτό Σχεδιασμός τοίχου με πλακάκια προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή επένδυση τοίχων. Τα πλακάκια τοίχου Goccia προσφέρονται αυστηρά μόνο σε ασπρόμαυρο και προσφέρονται με τζάμια ή χωρίς υαλοπίνακες.

Ενδιαφέρον τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου

Επένδυση τοίχου σαλόνι

Τα μαύρα πλακάκια τοίχου δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση

Ιδέες για το σχεδιασμό τοίχων στο σπίτι

Κομψή και πολυτελής ιδέα σχεδιασμού τοίχωνΣχεδιασμός τοίχου με πλακάκια