Ταξίδια & Διακοπές

Οι πολυτελείς διακοπές δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβές – 5 από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς

Κλείστε φθηνές πολυτελείς διακοπές Κανάρια Νησιά

Είτε μόνοι είτε με την οικογένεια, σε όλους αρέσει να πηγαίνουν διακοπές. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αλλά κάθε χρόνο πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με το ερώτημα: πού θα πάμε διακοπές φέτος; Ειδικά εκείνοι που θα ήθελαν να απολαύσουν την πολυτέλεια στις διακοπές αντιμετωπίζουν συχνά υψηλές τιμές. Αυτό το άρθρο δείχνει πού βρίσκονται οι πιο όμορφοι ταξιδιωτικοί προορισμοί και πώς οι παραθεριστές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα ακόμη και με πολυτέλεια.

Οι παραθεριστές πρέπει να το λάβουν υπόψη κατά το σχεδιασμό

Πού θα πάμε διακοπές φέτος;

Με μερικά κόλπα, οι παραθεριστές μπορούν να έχουν μια πολυτελή διαμονή για λίγα χρήματα. Εάν λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές, τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τις διακοπές των ονείρων σας.

1. Επιλέξτε σωστά τον πάροχο

Κατ ‘αρχήν, οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν μόνοι τους τη διαμονή και τις πτήσεις τους. Ωστόσο, αυτό είναι συχνά δυσκίνητο και χρονοβόρο. Επομένως, είναι σκόπιμο να προσλάβετε έναν καλό ταξιδιωτικό πράκτορα.

Αναζητήστε έναν διοργανωτή που όχι μόνο σας υποστηρίζει με συμβουλές, αλλά έχει και συνεργάτες συνεργασίας στον ταξιδιωτικό προορισμό. Έτσι οι παραθεριστές έχουν πάντα ένα άτομο επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να είναι ένας μεγάλος ταξιδιωτικός πράκτορας που μεταφέρει χιλιάδες παραθεριστές το μήνα. Υπάρχουν μικρότερες εταιρείες που ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα πελατών. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το Τουριστικός πράκτορας Jahn Reisen. Η εταιρεία φροντίζει τους πελάτες της καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Ο διοργανωτής έχει τη δική του κατηγορία για πολυτελή ταξίδια και επισκέπτες με υψηλές απαιτήσεις.

Πολυτελείς διακοπές Σαντορίνη Ελλάδα καλοκαιρινή βεράντα με θέα στη θάλασσα

2. Σημειώστε τους χρόνους ταξιδιού

Φυσικά, είναι πάντα το πιο ακριβό όταν ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ανθρώπων θέλει να ταξιδέψει. Στη Γερμανία και την Ευρώπη αυτή είναι ιδιαίτερα η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών.

Εάν δεν έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας, θα πρέπει να αποφύγετε την οδήγηση στην υψηλή περίοδο. Αυτό είναι επίσης αισθητό στο πορτοφόλι. Στη χαμηλή περίοδο, οι παραθεριστές μπορούν να περιμένουν την ίδια άνεση και εξυπηρέτηση όπως και την υψηλή περίοδο. Οι ταξιδιώτες σώζονται μόνο από τη φασαρία.

Το έτος διακοπών 2018, περισσότεροι Γερμανοί ήταν μακριά από ποτέ από την αρχή της ηχογράφησης. Αυτό επιβεβαιώνει η τουριστική ανάλυση 2019. Τώρα που όλο και περισσότεροι Γερμανοί ταξιδεύουν, αξίζει ιδιαίτερα να σκεφτείτε τον δικό σας χρόνο ταξιδιού σε πρώιμο στάδιο για να αποφύγετε τη φασαρία..

3. Συγκρίνετε

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και αναζητάτε μια προσφορά για ένα πολυτελές ταξίδι σε λογική τιμή. Ωστόσο, θα πρέπει να συγκρίνετε τόσο την απόδοση όσο και την τιμή. Μερικές φορές μια απευθείας κράτηση ξεπερνά αυτή του διοργανωτή. Or οι υπηρεσίες ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να συγκρίνετε, πρέπει να είστε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία των ξενοδοχείων και των θέρετρων που σας ενδιαφέρουν. Συχνά υπάρχει τότε μεγαλύτερη πιθανότητα συμφωνίας.

Κάντε ένα πολυτελές ταξίδι με λιγότερα χρήματα σε δωμάτιο ξενοδοχείου με υπέροχη θέα

Πώς να αποκτήσετε ένα πολυτελές ταξίδι με λιγότερα:

• Χρησιμοποιήστε πύλες

Πολλοί παραθεριστές γνωρίζουν ήδη ποιο πολυτελές ξενοδοχείο πρέπει να είναι. Πριν κάνετε κράτηση, μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές σε μια ειδική πύλη. Δεν ψάχνει κάθε πύλη με τον ίδιο τρόπο. Επομένως, αξίζει να αναζητήσετε το ξενοδοχείο της επιλογής σας σε πολλές πύλες.

Με την επιλογή διαχείρισης ολόκληρου του ταξιδιού μέσω μιας πύλης, υπάρχουν νέες ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων. Συχνά, τα ταξίδια σε πακέτο με διανυκτέρευση και πτήση είναι φθηνότερα.

• Πρόγραμμα πίστης

Είναι το ξενοδοχείο που θέλετε να είναι μέλος μιας αλυσίδας ξενοδοχείων; Στη συνέχεια, υπάρχει σίγουρα ένα πρόγραμμα αφοσίωσης. Με αρκετούς πόντους θα λάβετε οφέλη σε είδος ή δωρεάν διανυκτέρευση. Αυτό θα κάνει επίσης τις πολυτελείς διακοπές σας φθηνότερες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχετε πιστωτική κάρτα ή κάρτα συχνών επιβατών; Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να συλλέξετε πόντους για τις πωλήσεις στις κάρτες σας με αυτούς τους παρόχους. Σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων, αυτός είναι ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός.

Για τους πόντους σας θα λάβετε δωρεάν διανυκτερεύσεις ή την πτήση στον προορισμό των διακοπών σας δωρεάν. Ο προγραμματισμός είναι το παν εδώ. Πρέπει να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο για το επόμενο ταξίδι.

• Travel club

Υπάρχουν διαδικτυακά ταξιδιωτικά κλαμπ για πολυτελή ταξίδια. Όσοι μπορούν να πετάξουν αυθόρμητα στις διακοπές μπορούν να σώσουν εδώ. Έτσι, εάν δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο για να αποφασίσετε και οι προσφορές της τελευταίας στιγμής είναι το θέμα σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Στο ταξιδιωτικό κλαμπ, μπορείτε να λάβετε ισχυρές εκπτώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μεμονωμένα δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία ή ολόκληρα πολυτελή ταξίδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας.

Πού να πάτε για διακοπές Ηλιοβασίλεμα Μαγιόρκα θέα από το αεροπλάνο

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί

1. Ευρώπη

Όποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη είναι δημοφιλής μόνο στους Ασιάτες τουρίστες, κάνει λάθος. Το Παρίσι είναι ιδίως η πρωτεύουσα του τουρισμού στην Ευρώπη. Αρκετά εκατομμύρια παραθεριστές έρχονται στην πόλη του Σηκουάνα κάθε χρόνο. Εδώ, όσοι ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό, τις οικογένειες ή τα ζευγάρια θα βρίσκουν πάντα το σωστό για τις ανάγκες τους.

Ως χώρα, η Ισπανία είναι η πρώτη θέση μεταξύ των Γερμανών. Δεν αφορά μόνο τα νησιά Μαγιόρκα, Μενόρκα και Ibμπιζα. Οι πόλεις της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης αποτελούν σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα. Πολλοί Γερμανοί απολαμβάνουν τον ήλιο και τον ισπανικό τρόπο ζωής.

2. Ταϊλάνδη

Η ασιατική χώρα εξακολουθεί να είναι η πρώτη θέση όταν πρόκειται για διακοπές στην παραλία. Οι λευκές παραλίες δεν ήταν μόνο σαγηνευτικές για το Χόλιγουντ, αλλά αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς Γερμανούς κάθε χρόνο.

Η φιλοξενία των Ταϊλανδών παίζει σημαντικό ρόλο. Επιπλέον, η θερμοκρασία εδώ δεν πέφτει ποτέ κάτω από τους 20 βαθμούς. Ως εκ τούτου, πολλοί Γερμανοί συνταξιούχοι θέλουν να ξεχειμωνιάσουν στην Ταϊλάνδη.

Αν ψάχνετε για πολυτέλεια, θα τη βρείτε σε θέρετρα με ιδιωτικές παραλίες ή πολυτελή ξενοδοχεία στις μεγάλες πόλεις.

Πολυτελή σαλόνια για διακοπές στην Ταϊλάνδη γύρω από την πισίνα

3. Καναδάς

Η χώρα φημίζεται για τη χλωρίδα και την πανίδα της. Πολλά εθνικά πάρκα είναι Eldorado για εξερευνητές και πεζοπόρους. Οι παραθεριστές πολυτελείας μπορούν να διανυκτερεύσουν εδώ σε μια καλύβα του δάσους και δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα: Υπάρχει ιδιωτικός μάγειρας και το ζεστό τζακούζι σας καλεί να χαλαρώσετε το βράδυ.

4. Κανάρια Νησιά

Τα Κανάρια Νησιά δεν βιώνουν τέτοια βιασύνη όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι. Η La Palma συγκεκριμένα έχει εξελιχθεί σε κέντρο πεζοπορικού τουρισμού. Με ένα ηφαίστειο και ένα μεγάλο εθνικό πάρκο, το νησί προσφέρει στους πεζοπόρους πολλές περιηγήσεις που θέλουν να ζήσουν.

Η κουζίνα στο La Palma είναι εξαιρετική και σας καλεί να απολαύσετε πολλές γαστρονομικές απολαύσεις. Οι πολυτελείς παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μπουτίκ ξενοδοχεία και μεγαλύτερες αλυσίδες.

5. Περισσότεροι παράδεισοι νησιών

Οι διακοπές στο νησί είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ταξιδιώτες πολυτελείας. Δεν είναι περίεργο που υπάρχουν κυρίως ωραίες αμμώδεις παραλίες και εκπληκτικά φυσικά σκηνικά εδώ. Μερικά από τα νησιά των ονείρων δεν είναι ακόμη τόσο υπερπλήρη, ώστε να απολαύσετε την πολυτέλεια της μοναξιάς και της ηρεμίας εκεί.

συμπέρασμα

Οι πολυτελείς διακοπές δεν πρέπει πάντα να είναι ακριβές. Όλα εξαρτώνται από τον χρόνο και την προετοιμασία των διακοπών. Οι ευκαιρίες είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο και πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν προγράμματα αφοσίωσης που επιτρέπουν στους παραθεριστές να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα.

Οι πολυτελείς διακοπές στην Ταϊλάνδη δεν πρέπει πάντα να είναι ακριβές

Εικόνες: pixabay.com / unsplash.com CCO Public Domain