Ribbon Tattoo

Tatueringsteckningar om pengar på Rysslands bankirens dag – 2 december

Från materialet kan du lära dig om Rysslands bankirens dag – 2 december, bekanta dig med semestern och dess funktioner, lära dig intressanta fakta och se en samling foton med tatueringsteckningar på temat pengar, som kommer att markera detta datum i historien. Förresten, vi har ett separat material som berättar i detalj om innebörden av en tatueringsdesign med pengar..

Tatueringsteckningar om pengar på Rysslands bankirens dag - 2 december - information och foton på tatueringsteckningar

Bankier of Russia Day – 2 december: intressanta fakta och foton på tatueringsteckningar med pengar

Moderna pengar och eventuella finansiella transaktioner är svåra att föreställa sig utan bank. Banksektorn är nära sammanflätad med varje persons livsprocess.

Årligen, den 2 december, firar Ryssland “Rysslands bankirens dag”, som firas inte bara av ekonomer, analytiker och finansiärer, utan också av kassörer med banksäkerhetsansvariga.

Tatuering ritning på temat pengar 01.12.2020 №066 -pengatatuering- Tatuering ritning på temat pengar 01.12.2020 №080 -pengatatuering- Tatuering ritning på temat pengar 01.12.2020 №084 -pengatatuering-

Några intressanta saker från historien

Det bör noteras att banker och banksystemet som sådant dök upp i “oss” mycket senare än i västerländska länder. Bankernas historia började 1733 och dekretet av Anna Ioanovna, som inrättade en tjänst som var avsedd att motstå “åskådares begärlighet”. Institutionen utfärdade lån till adeln säkrad med värdesaker och egendom.

Katarina II började täcka statsbudgetens underskott genom att acceptera insättningar från befolkningen, vilket 1842 ledde till öppnandet av “Sparbanker”, som blev grunden för bildandet av Rysslands Sberbank.

Tatuering ritning på temat pengar 01.12.2020 №088 -pengatatuering- Tatuering ritning på temat pengar 01.12.2020 №091 -pengatatuering- Tatuering ritning på temat pengar 03.12.2020 №011 -pengatatuering-

Datumet för firandet var tidsinställt till datumet för antagandet av viktiga dokument som reglerar bankernas arbete, daterat 02.12.1990.

Dessutom tilldelar Association of Banks of Russia utmärkta siffror inom banksektorn med titeln “Honored Banker”.

Vi gratulerar alla bankirer till semestern, vi inbjuder dig att bekanta dig med tematatueringar som innehåller pengar. Med dessa ritningar kan du inte bara ange din tillhörighet till banksektorn, utan du kan också ta grunden för att skapa din egen, unika tatuering med pengar.

Foto av tatueringsteckningar med pengar från 03.12.2020 (323 foton)