Ribbon Tattoo

Dommer Judy Tattoos

Fra materialet lærer du om tatoveringer med Judge Judy – tegninger dedikert til det berømte TV -programmet, som varte i 25 sesonger og ble rekordstor populær, se fotoeksempler på tatoveringstegninger.

Judge Judy tatoveringer - informasjon og fotoeksempler

Judge Judy tatoveringer – informasjon og fotoeksempler

Judge Judy tatoveringer – fakta og bilder

Judy Sheindlin er en historiker og advokat fra Brooklyn som er kjent for mange fra TV -programmer som Judge Judy.

Etter opplæring jobbet hun en tid som advokat i sivil sektor, og ble i 1982 utnevnt til kriminaldommer i byen New York av Ed Koch. Og fire år senere ble hun forfremmet til å føre tilsyn med familierettdommer på Manhattan..

Judy Sheindlin fikk berømmelse etter publiseringen av en artikkel med tittelen “60 minutter”, da lærte mange om karisma hennes.

Det neste trinnet på veien til popularitet var boken “Ikke urinér på beinet mitt og ikke fortell meg at det regner”, som ble utgitt under hennes forfatterskap i 1996..

Etter utgivelsen av boken mottok Judy Sheindlin et tilbud om å delta i et reality -tv -show i rettssalen kalt Judge Judy (Judge Judy). TV -programmet viste virkelige rettssaker og eksempler på virkelige rettsavgjørelser, det ble raskt interessant for millioner av fans og seere fra hele verden..

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 4

I løpet av de siste ti årene ble 24 sesonger av dette showet vist på lufta, karakterene gikk gjennom taket, showet ble regelmessig det mest populære på dagtid.

Men selv slike populære og etterspurte prosjekter – slutten kommer.

Sheindlin dukket nylig opp på The Ellen DeGeneres Show, hvor hun kunngjorde at showet hennes var på slutten, med den siste 25 sesongen igjen, som vil finne sted i 2020-2021, og det er alt..

Under sendingen av Judge Judy ble Sheindlin veldig populær og hennes berømmelse påvirket rettssystemet til en viss grad. Dette bekreftes av eksempler på tatoveringstegninger som er laget basert på dette showet og Judy selv, som du kan bli kjent med nedenfor..

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 5

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 6

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 7

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 8

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 9

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 10

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 1

Judge Judy Tattoos - Bilde for Site 2

Judge Judy Tattoos - Bilde for nettsted 3