Ribbon Tattoo

Tatovering med et portrett av Mike Tyson på 54 Boxers bursdag – 30. juni

I dette materialet kan du finne ut interessante fakta og se et foto av en tatovering med et portrett av Mike Tyson på 54 Boxers bursdag – 30. juni.

Tatovering med et portrett av Mike Tyson på 54 Boxers bursdag - 30. juni - informasjon og bilder av tatoveringer

Tatovering med et portrett av Mike Tyson på 54 Boxers fødselsdag – 30. juni: informasjon og foto av tatoveringen

Bokselegende og ikon – Mike Tyson ble født 30. juni 1966 i New York, Brooklyn.

Mikes skjebne var langt fra lett – moren døde i en alder av 16 år, og boksetreneren hans, Kus d’Amato, tok varetekt over den unge mesteren..

Mike begynte å vinne sine første boksetitler mens han fortsatt var i juniorkategorien. For 1981-1982 vant han gull ved ungdoms-OL.

Han debuterte profesjonelt i en alder av 18 – 1985 og brøt umiddelbart ut i bokseverdenen som “noe utrolig”.

Allerede i 1986 ble Mike Tyson den yngste mesteren i kategorien tungvekt, og i løpet av de neste 20 årene av karrieren hans avtrykte han navnet sitt med gyldne bokstaver i verdens boksinghistorie..

Få fakta

Saiks liv er noe, noe ekte, som ikke er blottet for mørke sider som direkte påvirket boksekarrieren..

I 1992 ble Tyson sendt til fengsel, fikk 6 år ved dom og ble fengslet i 3 år. Etter å ha blitt løslatt fra fengsel – gjenvinner titlene hans – WBA og WBC.

I 1997 mister Mike Tyson bokslisensen for en bit av øret fra Holyfield..

Etter det kom Mike tilbake til boksing først i 1999 og bokset til han gikk av med pensjon i 2005..

Mike Tyson Tattoo Courts

Det er et interessant faktum om den beryktede tatoveringen i ansiktet til Mike Tyson med et stammemønster, som snakker om hans krigersti og dukket opp på ansiktet hans i 2003.

I 2011 ble spillefilmen “Bachelor Party in Vegas – 2” utgitt, der tatoveringen til Mike Tyson ble fullstendig kopiert, noe som fikk tatovøren hans – Victor Whitmill til å gå til retten med et krav om brudd på opphavsretten fra Warner Bros..

Innen 2 måneder ble konflikten avgjort av representanter for Warner Bros., men offentligheten ble ikke informert om erstatningsbeløpet for skade og andre nyanser..

Denne hendelsen førte til en mengde lignende søksmål fra tatoveringsartister, inkludert et søksmål om NBA -basketballspillere som ble massivt kopiert på spillplattformer..

Avslutningsvis, ved å feire 54 -årsjubileet for bursdagen til den store Mike Tyson – 30. juni, inviterer vi deg til å se på portrettene til den store bokseren, som fant sin plass på fansenes kropper i en tatovering.

Bilder av tatoveringstegninger med et portrett av Mike Tyson fra 30.06.2020 (40 bilder)

Se videoen: