Ribbon Tattoo

Tatoveringer med Viktor Tsoi på Viktor Tsoi minnedag – 15. august

Fra materialet vil du lære om minnesdagen for Viktor Tsoi – 15. august, lære interessante fakta, du kan se bilder av tematiske tegninger av tatoveringer med Viktor Tsoi, som kan brukes til å markere denne minneverdige dagen i historien.

Tatoveringer med Viktor Tsoi på Viktor Tsoi minnedag - 15. august - informasjon og bilder av tatoveringen

Tatoveringer med Viktor Tsoi på Viktor Tsoi minnedag – 15. august: interessante fakta og bilder av tatoveringer

Sannsynligvis vil enhver musikkelsker som ble født på Sovjetunionens territorium lett kunne huske, og kanskje til og med synge noen sanger av den legendariske gruppen “Kino”, hvis solist var Viktor Tsoi, som tragisk døde i en bilulykke 15. august 1990.

“15. august – Minnedag for Viktor Tsoi” er en dato som feires ikke bare av jevnaldrende og fans av kreativitet, men også av et stort antall mennesker fra den kreative intelligentsiaen.

Bilde av tatovering med Viktor Tsoi 15.08.2020 №001 -Viktor Tsoi tatovering-

Tsoi selv betraktet seg selv og sitt arbeid som upolitisk, til tross for at sangene hans i tiden med Sovjetunionens sammenbrudd og endringer i bevisstheten til sovjetiske folk, slike sanger som – “Vi venter på endringer”, så mer ut enn revolusjonære.

Tsoi var en av dem som var i stand til å gjøre kreativitet unik og uforlignelig, i en tid med total etterligning av Vesten eller underkastelse av propagandanormene.

Historien til Tsoi og “Kino” -gruppen begynte med “Kvartirniki” og lydopptak, som ble overført fra hånd til hånd, tk. den nåværende regjeringen tillot ikke folk som V. Tsoi på den store scenen. Imidlertid provoserte talan popularitet og veldig snart begynte Kino -gruppen å samle hele stadioner, til tross for motstand fra myndighetene.

Til tross for mot og indre sammenbrudd i arbeidet til V. Tsoi, var han definitivt blant menneskene som brakte opplysning til samfunnet gjennom kreativitet.

Bilde av tatovering med Viktor Tsoi 15.08.2020 №014 -Viktor Tsoi tatovering-

“En stjerne ved navn Solen,” Blodtype, “Vi venter på endringer”, etc. Dette er sangene som blir lyttet til og spilt i dag.

Vi, som et nettsted om tatovering, blir med på feiringen av V. Tsois minnedag og inviterer deg til å se på bildet av tatoveringen, som du kan hylle “Kino” -gruppen og Tsoi.

Bilder av tatoveringer med Viktor Tsoi fra 15.08.2020 (34 bilder)

Se videoen: