Ribbon Tattoo

Tatoveringstegninger om penger på bankens dag i Russland – 2. desember

Fra materialet kan du lære om Russlands bankers dag – 2. desember, bli kjent med ferien og dens funksjoner, lære interessante fakta og se en samling bilder av tatoveringstegninger på temaet penger, som vil markere denne datoen i historien. Forresten, vi har et eget materiale som forteller i detalj om betydningen av et tatoveringsdesign med penger..

Tatoveringstegninger om penger på Bankierens dag - 2. desember - informasjon og bilder av tatoveringstegninger

Bankier of Russia Day – 2. desember: interessante fakta og bilder av tatoveringstegninger med penger

Moderne penger og eventuelle finansielle transaksjoner er vanskelig å forestille seg uten bank. Banksektoren er nært sammenflettet med livsprosessen til enhver person.

Årlig, 2. desember, feirer Russland “Day of the Banker of Russia”, som feires ikke bare av økonomer, analytikere og finansfolk, men også av kasserere med banksikkerhetsoffiserer.

Tatoveringstegning på temaet penger 01.12.2020 №066 -tatovering av penger- Tatoveringstegning med temaet penger 01.12.2020 №080 -penningstatovering- Tatoveringstegning på temaet penger 01.12.2020 №084 -tatovering av penger-

Noen interessante ting fra historien

Det skal bemerkes at banker og banksystemet som sådan dukket opp i “oss” mye senere enn i vestlige land. Historien om bankene begynte i 1733 og dekretet fra Anna Ioanovna, som etablerte en tjeneste som var designet for å motstå “usurerers begjærlighet”. Institusjonen ga lån til adelen sikret med verdisaker og eiendom.

Catherine II begynte å dekke statsbudsjettunderskuddet ved å godta innskudd fra befolkningen, noe som i 1842 førte til åpningen av “sparebanker”, som ble grunnlaget for dannelsen av Sberbank of Russia.

Tatoveringstegning med temaet penger 01.12.2020 №088 -tatovering av penger- Tatoveringstegning med temaet penger 01.12.2020 №091 -penger tatovering- Tatoveringstegning med temaet penger 03.12.2020 №011 -penningstatovering-

Datoen for feiringen ble tidsbestemt til datoen for vedtakelse av viktige dokumenter som regulerer arbeidet til banker, datert 02.12.1990.

I tillegg tildeler Association of Banks of Russia fremragende tall i banksektoren med tittelen “Honored Banker”.

Gratulerer alle bankfolk med ferien, vi inviterer deg til å bli kjent med tatoveringsdesigner som inneholder penger. Med disse tegningene kan du ikke bare angi din tilhørighet til banksektoren, men du kan også ta grunnlag for å lage din egen, unike tatovering med penger.

Bilde av tatoveringstegninger med penger fra 03.12.2020 (323 bilder)