Ribbon Tattoo

Trafikklystatoveringer på den internasjonale trafikklysdagen 5. august

Fra materialet vil du lære om den internasjonale trafikklysdagen – 5. august, bli kjent med feriens funksjoner og historie, du kan se tematiske tegninger av tatoveringer med lyskryss, som kan brukes til å markere denne dagen i historien.

Trafikklystatoveringer på Internasjonal trafikklysdag - 5. august - informasjon og bilder av tatoveringen

Internasjonal lyskryssdag – 5. august: interessante fakta og bilder av lyskryssetatoveringen

I den moderne verden er det et stort antall gadgets som gjør livet vårt enklere og tryggere. Vi tenker praktisk talt ikke på slike oppfinnelser og deres historie, vi tenker sjelden på verdi..

Det er slike oppfinnelser et trafikklys tilhører, som ikke bare tillater transport og fotgjengere å bevege seg trygt, men også frigjør en person fra døgnåpent arbeid, som i fravær av lyskryss må regulere trafikken.

Lyskrysset er omtrent halvannet hundre år gammelt, men det mister ikke sin betydning, selv om det har gjennomgått mange endringer i historien om dets eksistens..

For å markere viktigheten av oppfinnelsen av lyskrysset, ble det opprettet en høytid, International Traffic Light Day, som feires årlig 5. august.

Bilde av en tatovering svetovor 05.08.2020 №004 -trafikklys tatovering- Foto tatovering svetovor 08/05/2020 №003 -trafikklys tatovering- Bilde av en tatovering svetovor 08/05/2020 №001 -trafikklys tatovering-

Interessante fakta fra trafikklysets historie

De første sidene i lyskrysshistorien er ganske triste. Det første lyskrysset ble oppfunnet av en ansatt ved jernbanen, John Peak Knight, enheten ble installert i 1868 i London, nær parlamentsbygningen.

I løpet av dagen fungerte det første lyskrysset etter semaforprinsippet, og om natten lyste det med gasslykter – det ble kontrollert mekanisk.

Verdens første lyskryss fungerte i mindre enn en måned – det eksploderte og skadet en politimann som var i nærheten. Etter det ble det til og med innført forbud mot trafikklys..

En mer “oppgradert” versjon av lyskrysset dukket opp i 1910 takket være oppfinneren Ernst Sirrin, som patenterte oppfinnelsen hans.

Allerede 5. august 1914 ble det første elektriske lyskrysset installert i Cleveland, USA, som hadde to farger (rødt og grønt), sendte ut et lydsignal og ble fjernstyrt av en person.

Det første, allerede trefargede trafikklyset kom til Sovjetunionen først etter 10 år, og enheter for å regulere bevegelsen av fotgjengere dukket opp først i 1960..

Trafikklys ble kontrollert av trafikkpolitifolk, automatiserte systemer dukket opp senere, etter at det ble tatt en beslutning om muligheten for å innføre en dyr løsning.

Foto tatovering svetovor 05.08.2020 №045 -trafikklys tatovering- Foto tatovering svetovor 08/05/2020 №041 -trafikklys tatovering- Foto tatovering svetovor 08/05/2020 №040 -trafikklys tatovering-

Moderne typer trafikklys:

  • Automotive;
  • Peker;
  • Jernbane;
  • Reversibel;
  • For fotgjengere;
  • For trikker;
  • For sport (brukt under racing på banene);

Det ble til og med reist monumenter for lyskrysset – i London og Novosibirsk.

Vi, som et nettsted om en tatovering, blir med på feiringen og hyller trafikklyset, som, uten unødvendig patos, gjør verden tryggere og bedre..

Nedenfor foreslår vi at du ser på bildet av tatoveringstegninger der det er et trafikklys, som vil hjelpe deg med å markere denne dagen i historien, og kanskje bli grunnlaget for å lage din egen, unike tatovering.

Bilde av en tatovering med trafikklys fra 08.05.2020 (54 bilder)

Se videoen: