Ribbon Tattoo

Valentinsdag Rose Tattoo

Til tross for at Valentinsdagen feires over hele verden og hvert år, og alltid den 14. februar, om morgenen på denne dagen, kommer folkemengder menn på vei til blomstermarkedet eller til en blomsterhandler de kjenner befinner seg i et rot.

Tatovering med en rose til Valentinsdag - informasjon og fotoeksempler på tatoveringsdesign

Tatovering med en rose til Valentinsdag – informasjon og fotoeksempler på tatoveringsdesign

Alle blomster er utsolgt, roser er ingen steder å finne, og hvis man lykkes med å finne en fallet og hengende blomst, vil 15 millioner amerikanske dollar bli “lupanisert” for det.

Vel, egentlig fra år til år – “de samme eggene”?!

Her, i, vi virkelig elsker og setter pris på romantikk, selv om du ikke tror på det og tror at vi, som mange, “legger ut bare sissy-pisses fra instagram”.

Venn! Hvorfor trenger du denne elendige buketten? Alle disse kostene har blitt kjedelige lenge! Vurder en tatoveringsdesignidé med en bukett roser, eller minst en. En slik bukett vil alltid være med deg, vil aldri falme, vil glede deg og sikkert fortelle din elskede om dine følelser for henne.

Det eneste som kan ødelegge buketten din, er hvis du ved et uhell støter på en laserstrekning som vil kutte en tatovering fra en kropp med et stykke hud.

Hvorfor en rosetatovering er egnet for å uttrykke følelser på Valentinsdag?

Det første vi prøver å advare besøkende mot her, er ikke å få en tatovering med navnene på kjære. Den eneste gangen en tatovering med et navn kan brukes rasjonelt, er når det gjelder en tatovering om familie eller slektskap..

Det ville være dumt å nekte for at i den moderne verden blir alt veldig ustabilt, og følelser kan oppløses helt uventet, slik det allerede var 2, 3 – 15 ganger før..

I slike tilfeller vil en tatovering med en rose være mye mer relevant og interessant, det vil ikke se så åpenbart og dumt ut på kroppen din hvis noe går galt med forholdene og følelsene dine over tid..

En slik tatovering vil definitivt ikke få deg til å henvende deg til tatovøren din for å få en overlappingstjeneste, få hjernen til å rase – hvordan og med hva, for å hamre i navnet på din “tidligere kjærlighet”.

Bare stol på oss! En rosetatovering vil ikke være mindre romantisk og markere følelsene dine for en person, bedre enn noen tatovering med et navn.

Så hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvordan du gjør denne Valentinsdagen uforglemmelig – slå en tatovering med en bukett roser!

Og hvis eksemplene nedenfor ikke er nok for deg, har vi informasjon om betydningen av en tatovering med roser, en samling skisser for en tatovering med en rose og fotoeksempler på ferdige rosetatoveringer.

Noen eksempler på ferdige rosetatoveringer som kan være grunnlaget for din Valentinsdagstatovering

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 7

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 8

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 2

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 3

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 4

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 5

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 6

Fotoeksempel på en rosetatovering for Valentinsdag fra nettsted 1

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 9

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 10

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 11

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 12

Fotoeksempel på en tatovering med en rose til Valentinsdag fra nettsted 13