Tatovering

8 nyttige tips fra en tatovør for de som ønsker å tatovere seg

Påføring av en tatovering på kroppen din er et veldig ansvarlig og dristig skritt som krever nøye, meningsfull og gjennomtenkt handling. Etter å ha brukt et bestemt mønster, symbol eller mønster på kroppen din, vil du ikke lenger bli kvitt det så raskt som det vil bli gjort mot deg. Derfor er det bedre å følge anbefalingene som tatovøren selv gir til alle som tenker på dette viktige trinnet..

8 nyttige tips fra en tatovør for de som ønsker å tatovere - foto for artikkelen

8 nyttige tips fra en tatovør for de som ønsker å tatovere seg

mann med en tatovering i dusjen

God mat og dusj

Sørg for å ta en dusj før du går til salongen, fordi en tatovering kan brukes på de mest uventede og krydrede delene av kroppen, for ikke å komme i en vanskelig situasjon, er det bedre å oppdatere kroppen din. Arbeidet vil være langt og til tider smertefullt, derfor krever det styrke, siden uten dem kan du miste bevisstheten.

mann med tatovering spiser

Høy pris – høy kvalitet

Arbeid av god kvalitet vil koste eieren en ryddig sum, så hvis du vil lage en kompleks stor tegning, er det helt dumt å regne med tusen rubler. Ofte kunngjør mestere prisen etter slutten av arbeidet, siden de først etter å ha gjort det kan fortelle hvor kompleks tatoveringen var. Og det er helt meningsløst og dumt å forhandle med mesteren, for dette er ikke et marked, og hvis du ikke er klar til å punge ut et visst beløp – ikke tatover deg.

tatoverte mann med penger

Bare ditt personlige ønske

Uansett hvor merkelig og meningsløs en bestilling for en tatoveringsartist ville være, må han ubetinget godta den hvis klienten er fast overbevist om at han trenger dette og ingen annen skisse. Mesteren kan bare nekte å jobbe i ett tilfelle – arbeidet er for tøft for ham. I andre tilfeller ser mestere bare en måte å tjene ekstra penger på, og de beholder tanker, følelser og meninger lenge..

jenta vil ha en tatovering - bilde

Tatovering er ikke en massiv fottur av brystvenner

Selvfølgelig innser vi alle at denne prosedyren er ganske smertefull og skummel, hvorfra nykommere tar med seg venner eller familie som vil støtte og hjelpe til med å tåle all denne plagen. Det er en ting hvis du tar med din mest trofaste og nærmeste venn, men det er en annen ting når klientene begynner å hente inn en hel mengde venner, og en viktig prosess blir til en støyende samling med høyt latterende mennesker som stadig vil berøre, se eller Spørre om noe. Først og fremst vil den som bestemte seg for å tatovere lide direkte av dette, for hvis du stadig distraherer, drar og forstyrrer mesteren, kan han gjøre noe galt.

Tatovering er ikke en massiv kampanje av brystvenner - foto

Navnet er en veldig fet tatovering

Når du velger noens navn som tatovering, tenk nøye, for skjebnen utvikler seg noen ganger på en helt uforutsigbar måte for oss. Som praksis viser, angret mer enn nitti prosent av besøkende navnet på tatoveringen som ble valgt og brukt på kroppen..

Jo mer tatoveringen er, jo lengre tid tar det å lage den.

Noen klienter tror at en full back -design kan brukes på et par timer. Som regel kreves det flere økter for å bruke en storstilt tegning, fordi en tatovering ikke er et kopipapir som umiddelbart overfører mønstre, men en møysommelig kompleks prosess..

Navn - veldig fet tatovering - foto

Det siste ordet er ditt

Selvfølgelig, før du drar til salongen, bør du ha en ide om fremtiden for tatoveringen. Sørg for å rådføre deg med mesteren som vil anbefale deg en bestemt skisse. Og det endelige valget må uansett gjøres av deg, du trenger ikke stole på det til noen andre..

Det siste ordet er ditt - valget av tatovering - foto

Er du klar til å sitte stille mens du til tider opplever smerter og hevelse i lemmer?

Klienten må være ubevegelig hele tiden, fordi enhver bevegelse vil ødelegge hele skjønnheten i det fremtidige arbeidet. Som mestrene sier, er det ikke deres skyld at noen av verkene viste seg, ikke så nøyaktige, fordi hver person har sin egen smerteterskel, men han vil helt sikkert være skyld i alle synder – mesteren.

Forberedt av: SMOLINA-IRA (Irina Smolina)