Tatovering

9 tatoveringssteder som krever spesiell oppmerksomhet og omsorg

Når du påfører en tatovering, bør du alltid huske på risikoen for infeksjon, spesielt når tatoveringen ligger i et område som er utsatt for infeksjon. I slike tilfeller kan du trenge mer omsorg for å unngå infeksjon, da det kan føre til arrdannelse og, i tilfelle en alvorlig infeksjon, skade på andre organer eller til og med livstruende..

9 steder for tatovering som krever spesiell oppmerksomhet og omsorg - informasjon og fotoeksempler

9 steder for tatovering som krever spesiell oppmerksomhet og omsorg – informasjon og fotoeksempler

9 tatoveringssteder som krever spesiell oppmerksomhet og omsorg – fakta

Foto av problemområdet for tatovering

Å ta godt vare på huden din under helbredelsesprosessen kan hjelpe deg med å holde deg frisk og unngå uønskede effekter. Hvis du ikke er sikker på deg selv, kan det være verdt å revurdere alt og bruke en tatovering på et mindre risikabelt område av kroppen.?

  • Hender (mer her)

Siden det er umulig å unngå å berøre forskjellige overflater i løpet av dagen, øker dette risikoen for infeksjon for hånd- og fingertatoveringer sterkt. Du bør enten unngå dette området for tatovering eller være forberedt på å ta forhåndsregler og følge pleieinstruksjonene tatovøren din vil gi..

Bilde av problemområdet for tatovering - hender

  • Ben (mer her)

I tillegg til risikoen for kontakt med mye skitt og bakterier, spesielt hvis du bruker åpne sko, er dette området også forbundet med en annen risiko, siden føttene også har sine egne bakterier. Spør tatovøren din om råd om hvordan du kan unngå bakterier og holde området rent mens det helbreder..

Bilde av problemområdet for tatovering - bein

  • Vanlige barberingsområder (mer her)

Disse områdene (ben, ansikt og armhuler) kan være farlige fordi barbering traumatiserer huden og kan føre til vekst av bakterier. Ideelt sett bør du avstå fra å bruke barberhøvel til fullstendig helbredelse, noe som vil gi huden din tid til å gro..

Bilde av problemområdet for tatovering - området med vanlig barbering

  • Kalver og ankler (mer her)

Blodtilførselen til karene i disse områdene er ikke så effektiv og kan sette deg i fare for infeksjon, så du må være ekstra forsiktig når tatoveringen helbreder. Å holde dette området rent vil redusere risikoen betydelig..

Foto av problemområdet for tatovering - kalver og ankler

  • Friksjonssoner (mer her)

Dette kan være områder der det oppstår friksjon ved kontakt med klær (for eksempel i livet) eller områder med intens bevegelse (for eksempel albuer eller knær). Reduser aktiviteten og velg klær som ikke gni mot huden for å fremme helbredelse og redusere infeksjon..

Foto av problemområdet for tatovering - friksjonssoner

  • Den indre overflaten av leppene

Det er veldig vanskelig å holde dette området rent, ettersom det inneholder alle slags bakterier, så risikoen for infeksjon er høy. Din tatovør vil kunne hjelpe deg ved å gi de nødvendige omsorgsrådene.

  • Armhuler

Som nevnt ovenfor, er armhule tatoveringer utsatt for infeksjon fra barbering, og mikroorganismer som bor i dette området øker risikoen for infeksjon..

Bilde av problemområdet for tatovering - armhuler

  • Navel (mer her)

Et fuktig miljø og bakterier i området skaper potensial for infeksjon, men å holde det rent og tørt under helbredelse vil redusere risikoen sterkt..

Bilde av problemområdet for tatovering - navle

  • Området for dannelse av folder

Infeksjonsutsatte områder av kroppen inkluderer områder der huden folder seg, for eksempel under brystet, nær baken eller i lysken. Hvis du ikke er forsiktig med å holde disse områdene rene, kan bakterier gå ut av kontroll og føre til infeksjon..

Bilde av problemområdet for tatovering - området for dannelse av folder

For å forhindre infeksjoner i disse områdene av kroppen, er det viktig at du følger instruksjonene for rensing av huden din og bruker en antibakteriell såpe for å minimere bakterier. Å holde kroppen ren kan bidra til å redusere risikoen for infeksjon når tatoveringen helbreder. Før du får en tatovering, er det viktig å rådføre seg med en tatovør og få all nødvendig informasjon om mulige risikoer og anbefalinger for omsorg etter tatovering. Hvis du følger alle tipsene og tar de nødvendige forholdsreglene, vil du forbli frisk, og tatoveringen din vil se bra ut og glede deg i mange år..

Fotoeksempler på lyse tatoveringstegninger fra 03/04/2019

Se videoen:

Forberedt av: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)