Tatovering

Hvor lenge leger en tatovering?

I dag dekorerer mange menn kroppen sin med tegninger – tatoveringer er små og store, om en rekke temaer og retninger, fra et abstrakt mønster til en filosofisk avhandling. Hvis du bestemmer deg for å tatovere deg selv, tenk først på hvor lang tid det vil ta å helbrede. Hvis du smører det i tide med visse salver og følger alle anbefalingene fra tatoveringsmesteren, vil hele prosessen foregå raskt og umerkelig.

Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 007

Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) – eksempeltegning – 007

EN hvor lenge leger en tatovering og hvordan du kan fremskynde prosessen

Hvor lenge leger en tatovering? Mye avhenger av kroppen selv – hvor raskt huden er i stand til å regenerere, på spesialisten selv, fylle mønsteret og påfølgende pleie.

Det er umulig å gi et eksakt svar, og i spørsmålet om hvor mye en tatovering helbreder, gir eksperter bare gjennomsnittlige statistiske termer – i gjennomsnitt høres en periode på 1-2 uker, men med en god evne til å regenerere huden , det tok omtrent 5 dager. Men du bør stole på deg selv i lengre perioder – som nevnt tidligere, vil mye avhenge av:

  • – tatovørens erfaring og dyktighet, så vel som bruk av materialer av høy kvalitet til tegningen, gjør det ikke bare mulig å lage et mesterverk på kroppen, men også å minimere alle negative konsekvenser og fremskynde helingsprosessen.
  • – immuniteten til personen selv og kroppens individuelle egenskaper – med et sterkt immunsystem og god ernæring, menneskekroppen, blir huden raskere gjenopprettet.
  • – hudtypen og dens evne til å komme seg raskt – som statistikken til leger viser, er hver hudtype og kropp individuell, når noen sår leges på tre dager, mens for andre til og med en liten ripe vil gro i en uke.
  • – og selvfølgelig er riktig tatoveringspleie etter tatovering sannsynligvis det viktigste punktet i alt det ovennevnte.

Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 001 Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 002 Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 003

Tatoveringsspesialister legger hovedvekten på den påfølgende pleien av mønsteret på kroppen. Hvor lenge tatoveringen helbreder – timingen avhenger av hvordan nøyaktig alle tipsene til mesteren vil bli fulgt. De generelle tipsene for omsorg for en tatovering etter påføring på kroppen er som følger:

  1. I løpet av dagen må du ikke fjerne den beskyttende bandasjen som er pålagt tatoveringen, og før du går i dusjen, behandle den med vaselin i 2 uker, så bare la den tørke av seg selv.
  2. Behandle tatoveringen med antibakterielle salver, for eksempel Bepanten;
  3. Aldri behandle en tatovering med løsninger som inneholder alkohol, og gi opp alkohol i minst 12-13 dager.
  4. Berik kostholdet ditt med mat som inneholder mye vitamin E.
  5. I ingen tilfelle, i løpet av de første 3-4 dagene, må du ikke gre tatoveringen, bare behandle den med havtornolje.

Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 004 Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 005 Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 006

Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 007 Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) – eksempeltegning – 007 Foto Hvor mye leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 008 Foto Hvor lenge leger en tatovering (tatovering) (verdi) - eksempeltegning - 009

Som mange tatovører bemerker, utsett et besøk i solarium og basseng, treningsstudio en stund og utelukk fysisk aktivitet så mye som mulig. Klorert bassengvann, høye badstuetemperaturer og salt svette med overdreven fysisk anstrengelse vil skade et uhelet og uhelet sår.

Forberedt av: kadmin-1 (olga chebochkina)