Tatovering

Hvordan bruke beskyttende tatoveringer

Tatovering er en ganske gammel kunst og har magiske egenskaper. Det er kjent at mennesker har brukt tegninger på sin egen kropp i lang tid og fylt slike tegninger med symbolsk og magisk betydning. I en ganske lang periode, spesielt når det gjelder middelalderen og litt tidligere tider, var tatoveringer hovedsakelig knyttet til representanter for mennesker fra en slik del av samfunnet som eksisterer, så å si, på grensen til.

Forresten, vi har følgende materialer om denne typen tatoveringer:

  • Betydningen av tatoveringsamuletter
  • Old Church Slavonic tattoo with runes
  • Tatoveringer – talismaner

Andre sikkerhets- og sikkerhetssymboler – her.

Hvordan bruke beskyttende tatoveringer - informasjon og fotoeksempler på tatoveringsdesigner

Hvordan bruke beskyttende tatoveringer: fakta og bilder av interessante tatoveringer

Det er kjent at disse tegningene på kroppen ble brukt av pirater, kriminelle og generelt forskjellige mennesker som så å si gikk utover grensene for et anstendig samfunn. Men denne funksjonen ble i stor grad hentet fra tradisjonen med stigmatisering av mennesker. Som regel ble slaver, kriminelle og lignende karakterer merket for å kunne identifisere en person og hans sosiale status..

Bilde av mannlig tatovering 18.11.2020 №033 -vakker tatovering fyr-

På den annen side er det åpenbart at en tatovering også kan ha et privilegium og evnen til å gi en privilegert status. Denne tradisjonen er nå vanlig i en rekke kriminelle organisasjoner. På den ene siden er det kriminelle som ganske ofte pynter kroppen sin med tatoveringer. For eksempel i Russland, Mexico, Japan. Men samtidig har slike organisasjoner oftest ikke bare en lukket struktur, men beskytter også nøye retten til å bruke dette eller det mønsteret på kroppen..

Bilde av en kvinnes tatovering 18.11.2020 №067 -vakker jentetatovering-

Vi skal ikke gå inn på disse detaljene, det er ganske mange finesser og detaljer, men faktum er fortsatt. Det er noen lokalsamfunn som anser tatovering som en privilegert affære. Tradisjonen med dette stammer ikke bare i moderne tid, men også i noen gamle kulturer. For eksempel er det kjent at Maori -tatoveringer var forskjellige i funksjoner avhengig av personens posisjon og detaljene i hans personlighet..

Bilde av en kvinnes tatovering 18.11.2020 №025 -vakker jentetatovering-

Nå er samfunnet en friere struktur, og det er ingen alvorlige begrensninger for å få en eller annen tatovering. Derfor kan du velge forskjellige beskyttende symboler og tegn som kan hjelpe en person. For eksempel, i den buddhistiske tradisjonen, er bruk av individuelle strofer fra sutraene og andre skrifter eller bilder av Buddha kjent. Tegn og symboler som har en beskyttende betydning brukes også på lignende måte. For eksempel forskjellige runer eller noe lignende.

Bilde av mannlig tatovering 18.11.2020 №070 -vakker tatovering fyr-

Før du bruker en slik tegning på deg selv, må du sørge for modenheten til denne løsningen, og det kan ikke være andre råd her. Du må bruke en god del tid på å lære betydningen av dette symbolet du vil bruke..

Fotoeksempler på interessante tatoveringstegninger fra 19.11.2020 (661 bilder)

Teksten er forfatterens mening, hevder ikke å være den ultimate sannheten.

Artikkel utarbeidet av: ZAN85-ETXT (Latypova Anastasia Nikolaevna)