Tatovering

Hvordan få en tatovering: interessant og nyttig informasjon for å komme i gang

Har du bestemt deg for å tatovere deg og vil finne ut hva og hvordan? I denne artikkelen vil vi se på hvordan du får en tatovering. Det første som er verdt å gjøre er å bli kjent med selve prosessen – hvordan tatoveringen vil bli utført, hvor lenge den helbreder og hvordan man skal ta vare på den, hva som er viktig.

Hvordan få en tatovering - interessant og nyttig informasjon - tatoveringsfoto

Hvordan få en tatovering – litt nyttig

Det første trinnet er matlaging den delen av kroppen for tegningen. Huden må være tørr, fettfri, ren, hårfri.

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 2

Hvordan få en tatovering i farger? Tegningen påføres huden ved hjelp av spesielle blyanter, gjennom spesialpapir eller umiddelbart. Noen ganger bruker selvsikker håndverkere, som allerede har full hånd, tegningen umiddelbart. Det påføres med tatoveringsmaskiner. Noen håndverkere bruker spisse spatler dyppet i maling. Malingen som brukes passerer allergitester. De lyseste og mest langvarige malinger av rød, gul, brun, svart. Et viktig poeng i denne saken er skygge. Det gjøres på en sirkulær måte eller i korte slag, som påføres i flere lag. Tørk av hvert lag med en serviett eller bandasje.

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 3

Og her er en av de grove feilene – ved å tørke lag med bomullsull, du kan ikke gjøre dette! Drikk også alkohol dagen før og etter tatovering, i tillegg til smertestillende og medisiner. Sterilitet spiller en viktig rolle i dette arbeidet. Det brukes bare engangsnåler, instrumenter må steriliseres. Først ved hjelp av en desinfeksjonsløsning, deretter vaskes de, tørkes og deretter utsettes de for tørr varmebehandling. Skipsføreren må bruke engangshansker..

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 4

På slutten av arbeidet er det skadede hudområdet dekket med en spesiell film. Dette er ikke lenge, bare 3-5 timer. Etter det fjernes det med rene hender og vaskes med såpe, og fjerner rester av vaselin og ichor. Påfør deretter et tynt lag med sårhelingssalve eller antibakteriell.

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 5

Kategorisk du kan ikke bruke alkoholholdige stoffer i denne saken, for eksempel parfyme, Köln! I de tidlige dagene anbefales det å ikke bruke tette klær, det er bedre å begrense deg til løse ting laget av naturlige stoffer! En annen regel er å beskytte tegningen mot direkte sollys. Du kan ikke svømme med sjampo og bade i varmt vann – bare en rask dusj, svømming i åpent vann anbefales heller ikke. Det er strengt forbudt å klø tatoveringen eller påvirke den. For daglig pleie kan du bruke en spesiell krem.

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 7

Og nå, husk å lese materialet som vil hjelpe deg “ikke å gjøre mesteren sint og ikke komme i øyet fra ham.”.

Teksten er forfatterens mening, hevder ikke å være den ultimate sannheten.

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 13 Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 10 Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 9

Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 8 Hvordan få en tatovering - foto - 24012021 14 Bilde av et tatoveringsportrett av Mac Miller 20.01.2021 №0084 - Mac Miller tatovering -

Utarbeidet materiale: ANASTASIA277 (Bondareva Anastasia Alekseevna)