Tatovering

Hvorfor bør du ikke drikke alkohol etter tatovering?

Her kan du finne ut alt om hvorfor du ikke bør drikke alkohol etter å ha tatoveret deg. Bli kjent med interessante fakta, få anbefalinger og forklaringer om tatoveringsprosessen, du kan se fotoeksempler på kule tatoveringsdesigner.

* Materialet er kun til informasjonsformål – det er ikke en anbefaling for handling. Rådfør deg med en kvalifisert lege hvis du har helseproblemer!

Hvorfor bør du ikke drikke alkohol etter tatovering - foto - bilde fra 02062021

Hvorfor du ikke bør drikke alkohol etter å ha tatoveret deg – det viktigste

Ikke mange av dem som bestemmer seg for å tatovere, skjønner at det er et alvorlig forbud som følger med skissen. Dette forbudet gjelder å drikke alkoholholdige drikker..

Mens personen som fikk tatoveringen gjennomgår et kur for helbredelse og restaurering av huden etter å ha mottatt mikrotraumas, bør han ikke drikke alkohol. Forsømmelse av denne kontraindikasjonen kan resultere i alvorlige konsekvenser som ikke bare påvirker tegningens kvalitet, men også tatoveringenes velvære.

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №126 - kul tatovering -

Hovedårsakene til forbudet mot å drikke etter tatovering

 

Det er en rekke konsekvenser av å drikke alkohol etter en tatovering, som tjente som en årsak til å begrense alkoholforbruket:

  1. Langvarig helbredelse. Siden området der sammensetningen ble fylt ble utsatt for mekanisk belastning utenfra, tar det fra en uke til en måned å komme seg helt. Huden på applikasjonsstedet kan bli veldig betent og avvise fremmed pigment, slik at de øvre lagene ikke umiddelbart går tilbake til det normale. Etter å ha drukket alkoholholdige drikker utvides blodårene i en person, noe som tvinger blodet til å skynde seg mer til såret. Dette fremmer lengre helbredelse, og noen ganger provoserer blødning, som følge av at en infeksjon kan komme inn i kroppen..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №123 - kul tatovering -

  1. Forstyrrelse av metabolske prosesser. Alkohol som har kommet inn i blodet destabiliserer kroppen og dens indre prosesser. Det bremser regenereringen av huden. Som et resultat kan sårene gro helt feil, og dette vil igjen føre til dannelse av uestetiske arr..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №122 - kul tatovering -

  1. Modifikasjon av den originale tegningen. Resultatet av å ignorere forbudet mot alkohol kan være en modifikasjon av den tiltenkte sammensetningen. Fargen kan bli utydelig og vasket ut på grunn av overdreven tilstedeværelse av alkohol i blodet, dens metning og struktur går tapt. Tegningen risikerer å bli falmet og lysere av den opprinnelige sketsens utseende, som må slettes eller gjøres om.

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №121 - kul tatovering -

  1. Redusert immunitet. Alkohol påvirker immuniteten, senker egenskapene og svekker kroppen betydelig. Det vil si at hvis bakterier eller infeksjoner kommer inn i menneskekroppen gjennom sår, vil han ikke være i stand til å gi et sterkt tilbakeslag til sykdommen, siden han ikke vil kunne på grunn av metabolske forstyrrelser.

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №120 - kul tatovering -

Det er å foretrekke å ikke leke med ild, uten å skape problemer i løpet av den viktige rehabiliteringsperioden, noe som er ekstremt nødvendig for sunn hud og tatovering av høy kvalitet for full restitusjon og manifestasjon i sin fulle skjønnhet..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №119 - kul tatovering -

Hvilke typer alkohol er spesielt kontraindisert

 

Absolutt alle typer alkoholholdige drikker er strengt forbudt å innta i løpet av helingsperioden på huden. Men det er en liste over alkohol som du aldri skal prøve etter en økt i en tatoveringssalong:

  • Vodka – har en ekstremt negativ effekt på tatoveringens fargeintensitet og dens konturer.

  • Øl – øker blodtrykket. Etter å ha brukt den, kan tatoveringen bli dekket med skorper, som deretter blir til ubehagelige arr..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №110 - kul tatovering -

  • Whisky, konjakk – kan forårsake kraftig blødning, som ikke bare vil påvirke bildekvaliteten, men vil bli grobunn for å innføre en farlig infeksjon.

Enhver drink, selv med et minimalt alkoholinnhold, vil på en eller annen måte påvirke stoffets indre balanse, derfor vil den ikke passere sporløst for restitusjonstiden og kan påvirke det endelige resultatet av den påførte sammensetningen..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №109 - kul tatovering -

Kan jeg drikke alkohol før jeg tatoverer?

 

Minst en dag før du kommer til tatoveringsartisten, bør du utelukke mat fra dietten som påvirker blodpropp. Det er bedre å gi opp alkohol og kaffe på forhånd, så vel som fra andre vasokonstriktive stoffer..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №108 - kul tatovering -

Hvis det er mulig, noen timer før avtalen, bør du ikke ta medisiner, og du bør heller ikke bruke produkter som toner huden, ettersom prosessen med å tegne en skisse kan være komplisert av overdreven fuktighet eller elastisitet..

Jo tidligere avslag på alkohol skjer, desto mykere og mykere blir rehabiliteringsperioden for tatoveret hud..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №107 - kul tatovering -

Hvor lang tid tar det å drikke alkohol etter å ha vært hos tatovøren?

 

Hver persons kropp er unik på sin egen måte og reagerer ulikt på interne og eksterne faktorer som påvirker den. Noen gjenoppretter raskt, mens andre tar litt lengre tid å gjøre dette..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №105 - kul tatovering -

Også størrelsen på mønsteret påvirker prosessen med tilpasning av huden til nye forhold: komplekse og voluminøse komposisjoner opptar et større område av huden, henholdsvis kroppen trenger mer tid for adopsjon..

Healing tar vanligvis fra en dag til en måned, men i gjennomsnitt varer en hel syklus omtrent to til tre uker. Det er nødvendig å være tålmodig og utelukke alkohol i minst de neste to ukene etter prosedyren i tatoveringslokalet, siden en tatovering for huden er en kilde til stress og uventede endringer du må venne deg til i det naturlige miljøet uten å forstyrre interne prosesser.

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №103 - kul tatovering -

Du må under ingen omstendigheter drikke alkohol dagen etter prosedyren..

Hvis det er konsekvenser av å drikke alkohol

 

Hvis de første dagene etter at bildet ble påført, ble forbudet mot alkohol brutt og bivirkninger begynte å dukke opp, er dette selvfølgelig mulig å fikse. Men dessverre vil eliminering av problemene som har oppstått kreve ekstra kostnader, og noen ganger en fullstendig behandling av dermatologisk behandling..

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №101 - kul tatovering -

I sjeldne tilfeller kan det være nødvendig med kirurgisk inngrep, derfor trenger du ikke selvmedisinere etter at en merkelig reaksjon på huden dukker opp, men det er bedre å oppsøke lege med en gang.

Bilde av en interessant tatovering 06/02/2021 №094 - kul tatovering -

Selvfølgelig er det eksempler på at alkohol ikke påvirket klientens velvære eller kvaliteten på tatoveringen på noen måte. Men hver reaksjon er rent individuell, så ingen mester kan garantere at de negative konsekvensene av å drikke alkohol vil omgå deg. Den tryggeste og sikreste måten er å begrense deg selv slik at helbredelsesprosessen er rask og smertefri..

Fotoeksempler på interessante tatoveringstegninger fra 06/02/2021 (128 bilder)

Utarbeidet materiale: DANANAY (Dana Nay)