Tatovering

Kan tatoveringen fjernes?

Vakre tatoveringer har blitt fasjonable. Om sommeren kan du på gatene i byene møte et ganske stort antall unge mennesker som har dekorert de utsatte kroppsdelene på denne måten. Men hva skal jeg gjøre hvis denne dekorasjonen har sluttet å glede øyet og varme sjelen din? Er det mulig å fjerne en tatovering?

Er det mulig å fjerne en tatovering - foto - bilde 1

For øyeblikket gir kosmetologi alle en unik mulighet til å fjerne tatoveringer helt smertefritt, uavhengig av søknadstidspunktet og dekningsområdet. Denne prosedyren utføres ved hjelp av en laserstråle. Dette lar deg garantere gode resultater og ingen bivirkninger..

Hvordan blir tatovering fjernet??

For å fjerne en tatovering er det nødvendig å ødelegge det fargede pigmentet som har kommet inn i cellens strukturer i huden. Uavhengig har kroppen vår ennå ikke lært å bryte ned fargekjemiske pigmenter. Derfor skal du ikke håpe at tatoveringen forsvinner av seg selv over tid. Det meste som kan skje er en uskarphet av konturene og en reduksjon i fargenes intensitet..

Er det mulig å fjerne en tatovering - foto - bilde 2

Prinsippet for bruk av en laserstråle er ekstremt enkelt. På grunn av spesifikk varmestråling med en målrettet handling, skjer ødeleggelsen av det fargede kjemiske pigmentet. I fremtiden utskilles malingen av lymfesystemet i menneskekroppen..

Er det mulig å fjerne en tatovering - foto - bilde 3 Er det mulig å fjerne en tatovering - foto - bilde 4

Laser tatovering fjerning krever ikke bruk av smertelindringsteknikker. Metoden forårsaker absolutt ingen ubehagelige opplevelser. Oftest tar det tre til fem økter med et intervall på to dager for å helt fjerne en gjennomsnittlig tatovering..

Og hvis tatoveringen var veldig tett og pigmentet ikke kan fjernes helt, kan du alltid dekke den gamle tatoveringen – dekke den med en ny! =)

Er det mulig å fjerne en tatovering - foto - bilde 6 Er det mulig å fjerne en tatovering - foto - bilde 5