Tatovering

Ny rosetatovering på ansiktet til Travis Barker

Fra materialet kan du lære om det nye tatoveringsmønsteret med en rose, som dukket opp for noen dager siden på ansiktet til den berømte og populære trommeslageren – Travis Barker, som allerede har nok tatoveringer på kroppen.

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt - bilder - info - fakta - nyheter

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt: fakta og bilder av tatoveringen

Noen sier at i løpet av livet bør du definitivt lukte roser, Travis Barker, ved hjelp av en tatovering, var i stand til å løse dette problemet slik at han snuser roser hver dag og time.

Hvis du ser nøye ut, er det mye til felles mellom roser og tatoveringer, gode roser, som gode tatoveringer, koster mye penger..

Men samtidig er det forskjeller – hvis du er forsiktig, kan du med en rose klare deg uten blod, beskytte deg mot torner, men å tatovere uten blod vil ikke fungere.

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt - foto 1

Travis Barker er en person som er godt kjent med tatoveringer, men han har ennå ikke hatt roser på kroppen. Nå, takket være en annen ikke nybegynner innen tatovering – tatoveringsmester Dr. Wu, har Barker også en tegning av en tatovering med en rose, og på et veldig merkbart sted.

I Barkers tilfelle er det en ekstremt vanskelig oppgave å plassere et annet tatoveringsmønster på en allerede tilstoppet kropp, og derfor bestemte Barker og Wu seg for å legge et nytt mønster på ansiktet til en berømt og populær trommeslager i vår tid..

Baker er en heldig mann, som du vet, klarte han å overleve i en rett og slett skremmende flyulykke, siden da begynte tatoveringer på kroppen å vokse som sopp i en lysning etter et regnvær. I dag har trommeslageren ikke mange områder på kroppen for nye tatoveringer, så noen av dem begynte å vises på og ved siden av ansiktet hans..

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt - foto 2

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt - foto 3 Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt - foto 4 Ny rosetatovering på Travis Barkers ansikt - bilde 5

Forresten, etter flyulykken mistet Baker imponerende hudområder på beina, som senere ble transplantert, og etter helbredelse ble de igjen egnet for nye tatoveringer..

Hvordan liker du denne måten å finne et sted for nye tatoveringer? Legg igjen din mening i kommentarene under materialet.