Tatovering

Risikofaktorer og negative konsekvenser av tatoveringer

Her kan du finne ut om risikofaktorer og negative konsekvenser av tatoveringer, få råd og lær hvordan du kan unngå negativitet ved å tegne en tatovering på kroppen.

VIKTIG!

Artikkelen er kun til informasjonsformål! Hvis det oppstår negative konsekvenser etter påføring av et tatoveringsmønster (andre helseproblemer), bør du uten tvil søke kvalifisert medisinsk hjelp fra en spesialisert institusjon.

Risikofaktorer og negative konsekvenser av tatoveringer - informasjon og anbefalinger

Risikofaktorer og negative konsekvenser av tatoveringer – informasjon og anbefalinger

Risikofaktorer og negative konsekvenser av tatoveringer – alt det viktigste

For lengst er dagene da tatoveringer var et tegn på tilhørighet til forskjellige samfunnssektorer. Nå Er en vanlig måte å uttrykke seg selv, en velkommen touch til et lyst og unikt bilde.

Men tegninger på kroppen er uløselig knyttet til helse..

Før du dekorerer kroppen din, bør du gjøre deg kjent med alle slags risikoer. Tross alt allment aksepterte konsekvenser kjent for alle som ønsker å tatovere seg – HIV og hepatitt. Men dette er bare en liten del av det som kan gå galt..

 

Funksjoner i sammensetningen og helse.

Allergi – de som er utsatt for ulike allergiske reaksjoner, bør være spesielt tankefull om tatovering. Gule farger regnes som spesielt allergifremkallende på grunn av det høye innholdet av oker og kromoksid..

 

 • Få mennesker tror, ​​men myndighetene som kontrollerer sammensetningen av maling – eksisterer ikke. Og selv den mest erfarne håndverkeren vil ikke kunne forutsi kroppens reaksjon på stoffene de inneholder..

 

Hudsykdommer – eksem, psoriasis og atopisk dermatitt er ledsagere for mange mennesker, praktisk talt ikke egnet til behandling. Hudutslett forstyrrer ikke bare kunstnerens tegning, men kan også forverres etter inngrepet..

 

 • Noen ganger vises de første tegnene på psoriasis etter å ha besøkt en tatoveringssalong, men dette er mer uprofesjonelt enn statistikk. I perioder med remisjon og stillestående fase, er mestere ofte enige om prosedyren.

 

Diabetes – med denne endokrine sykdommen er tatoveringer kategorisk kontraindisert. Hudkar blir sprø, immuniteten svekkes. Under prosedyren, på grunn av smertefulle opplevelser, synker sukkernivået, noe som kan provosere et angrep.

 

 • Men selv med denne sykdommen er en tatovering mulig. – med tillatelse fra legen og samtykke fra tatovøren. Instrumenter behandles dobbelt, og kunden må ha en insulinpumpe.

 

Hvis det oppstår utslett, irritasjon, hudkløe og kløe etter tegning av et bilde – dette er et sikkert tegn på inkompatibilitet av komponentene.. I tillegg til det ovennevnte er tatoveringer forbudt i tilfelle:

 

 • graviditet og amming;
 • influensa og ARVI sykdommer;
 • alvorlige hjertepatologier;
 • problemer med blodpropp.

 

I nærvær av disse sykdommene varierer de negative konsekvensene av tatovering fra vanskeligheter med å tegne et bilde og tidspunktet for helbredelse, til alvorlige forverringer av sykdommer..

 

Hvordan unngå.

 

Først av alt, sove godt før prosedyren. Spis og aldri drikk alkohol – det tynner blodet, reduserer koagulering. Prosedyren er kontraindisert hos kvinner i menstruasjonsperioden..

for det andre, uttrykk dine ønsker tydelig og kontakt pålitelige spesialister. Høye priser er ikke alltid en indikator på kvalitet. Men en heftig portefølje, positive anmeldelser og fornøyde kunder er vanligvis pålitelige..

Og for det tredje – Følg instruksjonene. Du bør ikke barbere håret selv før prosedyren – alt nødvendig vil bli utført av en profesjonell. Etter å ha påført tatoveringen, for å unngå negative konsekvenser, vil tatoveringssalongen gi kompetente instruksjoner for å ta vare på tegningen. Minst:

 • unngå direkte sollys;
 • ikke våt tatoveringen og unngå å gni;
 • bruk løse bomullsklær;
 • bruk spesielle helbredende kremer;
 • i intet tilfelle rive av de dannede skorper.

 

fotofoto Negative effekter av tatovering 12/04/2018 №030 - Negative effekter - fotofoto Negative effekter av tatovering 12/04/2018 №039 - Negative effekter - fotofoto Negative effekter av tatovering 12/04/2018 №043 - Negative effekter -

Tatovering – en original måte å uttrykke seg på, bare begrenset av fantasien til kunden og mesterens evner. For at en tur til en tatoveringssalong bare skal etterlate hyggelige inntrykk, bør du ta en ansvarlig holdning til valget av mesteren og den påfølgende omsorgen for tegningen..

Risikofaktorer og negative konsekvenser av tatoveringer – bilde fra 04.12.2018

Se videoen:

Forberedt av: elisabethskap