Tatovering

Tatovering som gave

Fra materialet vil du lære om en ny og kontroversiell trend – “en tatovering som gave”, som hvert år før “Black Friday” blir mer og mer populær. I materialet skal vi prøve å finne ut sammen om en tatovering finner sted og kan være passende som en gave til en annen person..

Tatovering som gave - informasjon - interessante fakta og bilder av tatoveringsartister på jobb

Tatovering som gave til “Black Friday” – refleksjoner over en tatovering som gave

Jeg vil begynne med å si at ideen om å diskutere dette emnet kom til tankene til en tatoveringsmester som jobber i sin egen, eksklusive stil, og aldri lager en tatovering basert på andres skisser. Grovt sett bruker han tatoveringene sine bare på de som liker stilen i arbeidet hans og tegningskonseptet. Som du allerede har forstått, er en slik person “slett ikke tilhenger” av en tatovering som gave. en slik hendelse innebærer valg av et bilde og “alt-alt” ikke engang av klienten selv, men av giveren.

Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №005 -tatovør på jobb-

Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №022 -tatovør på jobb- Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №021 -tatovør på jobb- Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №020 -tatovør på jobb-

Slik selv Svart fredag i tatoveringsverdenen – kjøp en tatovering for pappa og mamma, få en tatovering for deg selv som gave!

Etiske refleksjoner om tredjepersonstatoveringen

Et gavekort for en tatovering, som innebærer betaling for tjenestene til en tatovør for innbygger “X” fra innbygger “U”, er et tema som ikke reiser spørsmål, dette er normalt. Eieren av tatoveringen bestemmer alt, bare noen andre betaler.

Men når en person kommer og sier at han ønsker å utvikle en skisse, tenke over et konsept, korrigere en fungerende versjon, godkjenne en tegning og bruke den på noen andre for sine egne penger, så dukker det faktisk opp et spørsmål. Er det ok?

Noen vil si at hvis alle er fornøyd med alt, så “la dem i det minste gå på hodet”, men er dette sant??

Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №010 -tatovør på jobb-

Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №017 -tatovør på jobb- Bilde av tatovøren på jobben 16.11.2020 №016 -tatovør på jobben- Bilde av tatovøren på jobb 16.11.2020 №015 -tatovør på jobb-

Følges begrepet “din kropp er din virksomhet” i denne versjonen??

Tatovørens dilemma

Oppsummere og konkretisere historien, ble den ovennevnte tatovøren stilt overfor et valg og et stort spørsmål, for å finne svaret vi ønsker sammen med leserne .

En gave -tatovering er noe som ødelegger selve konseptet med en tatovering, noe som innebærer en kreativ symbiose av en tatoveringsartist og et lerret i form av en fremtidig eier.?

Eller det er ingenting galt med et tatoveringsdesign valgt av en venn, nær venn eller slektning.?

Bilde av tatoveringsartisten på jobb 16.11.2020 №001 -tatovør på jobb-

Materialet er inspirert av den økende hyppigheten av forespørsler om en slik tjeneste, dens popularisering og private etiske “plager” av én person.

Vi vil være deg veldig takknemlig for din mening i kommentarene under materialet.!