Tatovering

Tatoveringene kostet Emerald -kvinnen jobben

De sier at tegninger kan fortelle mye. I dette tilfellet er Casey Davis kropp helt dekket av historier, inntrykk, refleksjoner og minner fra hennes liv..

Tatoveringene kostet kvinnen fra Emerald arbeidet - fotobilde for artikkel

Tatoveringene kostet kvinnen fra Emerald arbeidet – fotobilde for artikkel

Tatoveringene kostet Emerald -kvinnen jobben – detaljer

Imidlertid koster disse mini-kunstverkene Casey arbeidet, og på toppen av det, selvtilliten. Mange av oss har hørt historier om hvordan folk nektes jobb på grunn av deres ikke-standardiserte utseende (for eksempel på grunn av piercinger eller farget hår), men Casey måtte håndtere dette personlig..

Casey søkte om jobb i forbrukertjenester ved en lokal gruve for omtrent tre uker siden.

Hun sa at telefonintervjuet gikk bra, de diskuterte pliktplanen, og så fikk rekrutteringsbyrået vite at Casey har mange tatoveringer..

bilde av tatoveringen kostet kvinnen fra Emerald work 18.01.2019 №022 - tatovering -

 “Jeg ble fortalt at de ikke ville fornærme eller gjøre meg opprørt. Den kvinnelige lederen sa at hun personlig ikke hadde noe imot tatoveringer, men etter hennes mening kan det være problemer med lederen av anlegget, “sa Casey..

 “Hun ba meg sende dem bildene mine. Jeg skjønte egentlig ikke hvorfor dette var nødvendig i det hele tatt, men jeg ville så inderlig få et sted som jeg innvilget forespørselen deres ”.

“Tre timer senere fikk jeg svar på e-post. Og det var det det var. “Hei Casey. Jeg tror du ville ha gjort en god jobb, men tatoveringer vil ikke tillate oss å inngå en kontrakt. “.

Casey innrømmer at hun følte seg ødelagt da hun ble avvist på grunn av utseendet hennes.

“Nå føler jeg meg ikke trygg når jeg fortsetter å lete videre. Jeg er bare forvirret. For å være ærlig var det en skikkelig ydmykelse, ”sa kvinnen ærlig..

bilde av tatoveringen kostet kvinnen fra Emerald work 18.01.2019 №021 - tatovering -

“De fortalte meg så mange ganger at jeg var perfekt for jobben, at jeg hadde et flott CV, men til slutt ble jeg ikke ansatt på grunn av tatoveringene … Det ødela meg bare mentalt.”.

Caseys ektemann, Nifty, jobber som tatovør i et lokalt studio som heter Artworx 4720. Han uttalte at tatoveringer ikke har noen effekt på konas evne og harde arbeid..

 “Det påvirker ikke på noen måte hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Hun skulle jobbe med mat. Hvordan kan du slette tatoveringene dine for dette? ” – spurte Nifty.

 – Mye kontrovers har blusset opp. De sier, de sier, dette er et fritt land, og arbeidsgivere kan nekte deg hvis de ikke liker utseendet ditt. Men hva slags fritt land er det da hvis vi ikke får se slik vi vil? Ett navn “.

“For eksempel pleide jeg å tatovere en kirurg. Døm aldri en bok etter omslaget, men en person etter utseendet. “.

Fordi Caseys tatoveringer kostet henne jobben, måtte hun og mannen utsette planene for familien en stund..

“Vi prøvde å få barn i seks år, men etter syv spontanaborter fortalte leger at bare IVF kan fikse det,” sa hun..

bilde av tatoveringen kostet kvinnen fra Emerald work 18.01.2019 №003 - tatovering -

bilde av tatoveringen kostet kvinnen fra Emerald work 01/18/2019 №020 - tatovering - bilde av tatoveringen kostet kvinnen fra Emerald work 18.01.2019 №019 - tatovering - bilde av tatoveringen kostet kvinnen fra Emerald work 18.01.2019 №018 - tatovering -

“Nifty jobber mye hver dag, jeg hjelper ham selvfølgelig i studio, men det ville være en helt annen sak hvis jeg gikk på jobb selv, mottok penger, bidro til det vi har drevet med så lenge. På denne måten kunne vi spare opp det nødvendige beløpet mye raskere. “.

Nifty og Casey har imidlertid ikke tenkt å slutte å kjempe og gi opp. De ønsker å trekke offentlig oppmerksomhet til dette brennende problemet. De prøver å formidle ideen om at det ikke er noe galt i å være annerledes enn andre. Og dette er absolutt ikke en grunn til avslag..

“Vi vil bare åpne folks øyne. Vi er omgitt av diskriminering basert på orientering, vekt, rase, hudfarge – dette må stoppes.

“Jeg gjør ikke dette for meg selv, jeg kjemper for alle,” la Casey til. “Jeg vil at alle skal være like.”.

Bilde av tatoveringen Casey Davis og hennes familiemedlemmer fra 18.01.2019

Se videoen:

Forberedt av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)