Tatovering

Tatoveringer og fjerning av dem

Hva du trenger å vite om tatoveringer og fjerning av dem

Tatoveringer er en måte å uttrykke seg på, som noen ganger åpner den indre verden. Unge mennesker som ikke kjenner igjen noen rammer og for all del streber etter å skille seg ut, protesterer ofte mot samfunnet på denne måten. Mens noen velger en tegning som skal påføres kroppen deres, som etter deres mening mest gjenspeiler intensiteten av lidenskapene som raser i sjelen, tenker andre på spørsmålet om hvordan de skal fjerne alle disse mesterverkene fra seg selv og komme tilbake huden til sin opprinnelige renhet..

Tatoveringer og fjerning av dem 1

Hvis tatoveringen kunne fjernes på denne måten …

Det kan være mange årsaker til å fjerne tatoveringer: dårlig utførelse eller uklar tegning, endring i brukerens sosiale status, samt falming over tid. Tidligere metoder for fjerning av tatoveringer (fjerning av elektrisk støt eller flytende nitrogen, brenning med forskjellige syrer eller kirurgi) traumatiserte huden, noe som resulterte i arrdannelse eller arr som forvirret kroppen. Laser tatovering fjerning er en kvalitativt ny metode som lar deg fjerne et kjedelig mønster uten konsekvenser. Forresten, det vil bidra til å bli kvitt permanent sminke..

Tatoveringer og fjerning av dem 2

Slik fjernes en tatovering med en laser

Lasermetoden består i virkningen av korte pulser av infrarødt eller grønt lys direkte på selve blekket, som brukes til å lage et bilde på kroppen. Lyset absorberes fullstendig av fargestoffene uten å etterlate det minste spor på huden. Tatoveringen forsvinner bokstavelig talt foran øynene våre for hver økt. Fargen på laserstrålen som brukes til å fjerne den, bestemmes av fargen på blekket.

Fullstendig reduksjon av en tatovering krever flere økter, som regel, hvorav antallet bestemmes avhengig av fargen eller kombinasjonen av farger. Så mørkeblå, svart, lilla og røde tatoveringer er de enkleste å fjerne, og kombinerte, som inkluderer mange nyanser, er mye vanskeligere å fjerne, derfor vil flere prosedyrer være nødvendig for å bli kvitt dem..

Tatoveringer og fjerning av tatoveringer 3

Metode for å fjerne tatovering fra menneskelig hud

I tillegg til kvaliteten på utstyret som brukes til fjerning av tatoveringer, spilles en viktig rolle av profesjonaliteten til legen og hans dyktighet, som bestemmer bestemmelse og valg av de beste parameterne for bruk av laseren..

Etter å ha bestemt deg for å bli kvitt tatoveringer en gang for alle, bør du ikke gå til den første klinikken som kommer som lover et 100% resultat. Det er best å løse dine estetiske problemer i en institusjon som har opparbeidet seg nok erfaring gjennom årene med praksis og har utstyr i sitt arsenal som lar deg fjerne tatoveringer raskt og effektivt..

Vi anbefaler å utføre fjerning av tatoveringer i Kharkov i klinikken “Elistom”, som har alt nødvendig utstyr og de høyeste kvalifikasjonene til personell.