Tatovering

Tatoveringsideer for jenter på håndleddet

Nå er tatoveringer på håndleddene til jenter på toppen av sin popularitet. På dette stedet kan du lese smarte ordtak på engelsk eller latin, eller navnene på kjære. Jentes håndledd kan dekoreres med intrikate mønstre og ornamenter, kinesiske tegn eller alle slags andre symboler. Hva betyr håndleddetatoveringer for jenter? Hva du skal se etter når du velger dem?

Tatoveringsideer for jenter på håndleddet

Den viktigste grunnen til å påføre en kvinnelig tatovering på håndleddet er jentas ønske om å skille seg ut fra mengden, dvs. å ikke være som alle andre. I tillegg kan en slik tatovering fortelle mye om eieren. La oss ta en titt på de vanligste tatovering for jenter på håndleddet, oftere fylt av moderne representanter for det rettferdige kjønn.

Sommerfugler. Ikke par dette bildet med useriøsitet. Selv i antikken assosierte aztekerne sommerfuglen med sjelen til døde soldater, i Kina – med et symbol på underholdning og et tegn på elskere. To sommerfugler i bildet betegnet familielykke, og vingene til et insekt – symbolet på solvarme.

Duer, som du vet, symboliserer de fred, håp, renhet, kjærlighet. Og i Kina og Japan er det også lang levetid. To duer betyr harmoni i et forhold..

delfin på tatoveringen på håndleddet snakker det om kjærlighet, frelse og havets kraft. Alle tolkninger av Dolphin -tatoveringen er hentet fra dens karakteristiske kvaliteter, som lekenhet, intelligens og vennlighet..

Stjerner på håndleddet er symboler på tro, fri tenkning, drømmer og høye ambisjoner.

Katt Er en av de mest attraktive kvinnelige håndleddetatoveringer. Hun symboliserer perspektivitet og list, observasjon og reinkarnasjon, ressurssterkhet og skjønnhet, nåde og kjærlighet til frihet. I tillegg er katten ofte forbundet med noen kjente gudinner: den romerske gudinnen Diana, den greske Artemis, den skandinaviske Freya.

Vinger ikke mindre populær og fargerik. Symbolikken deres kommer fra de religiøse ritualene i det gamle Egypt. I disse dager ble de ansett som et tegn på storhet og makt. I tillegg er de symboler på opphøyelse, fart, fortreffelighet, inspirasjon, frihet og oppstigning..

Floral design på håndleddet til jenter ser det tynt og feminint ut. Blomster symboliserer hovedsakelig ømhet og ro. Men ikke glem når du velger en tatovering at hver blomst er forskjellig i betydningen..

rosen, for eksempel anses det som et tegn på hjertet, romantisk kjærlighet, upåklagelighet og sentrum av universet. På samme tid betyr en rød rose lidenskap og lyst, en hvit – uskyld, beskjedenhet og jomfruelighet..

Orkideer som en tatovering på en jentes håndledd, sier de om god smak, kvinnelig mykhet og ro. Men en tatovering med en valmue vil snakke om forhekset kjærlighet..

Vi snakket bare i artikkelen vår om de populære håndleddetatoveringene. Og hvilket alternativ du velger – bestem selv.