Tatovering

Tattoo for Virgo – populære tatoveringsalternativer

En tatovering er ikke bare en vakker design på kroppen, men også en ekte spådom for fremtidig skjebne. Hva slags tatoveringer er best egnet for mennesker født under jomfruens tegn? Du bør finne ut om dette ved å lese artikkelen til slutt..

De generelle psykologiske egenskapene til skiltet kommer til uttrykk i ekstraordinært hardt arbeid, hjelpsomhet, visdom og ro. Folk under dette tegnet, som ønsker å dekorere kroppen med en tatovering, bruker oftest en omvendt bokstav “M” på huden, som er et symbol på renhet, orden og fordeling av alt som kalles “på hyllene”..

tatoveringsbokstav tatoveringsbokstaven tatoveringsbokstav

tatoveringsbokstav tatoveringsbokstav tatoveringsbokstav

I tillegg hjelper et slikt bilde, plassert i nedre del av magen eller i midjeområdet, mennesker med å utvikle sin intuisjon til maksimalt nivå. En slik tegning skal påføres kroppen med full farge, og ikke bare å tegne konturen. De beste fargene for jomfruer er grå og hvit, blå, blå, lilla og lys eller mørk smaragd.

Bilder i form av kuber eller kar er også veldig bra for jomfruer, men bokstaven “M” er fortsatt den mest populære blant tatoveringer.

En silhuett eller en vagt avbildet profil er flott som et bilde for en tatovering. Og da, og da betyr i dette tilfellet den subtile organiseringen av det feminine prinsippet. Svært ofte blir et slikt bilde supplert med lykketallene på tegnet, det vil si tallet 14, 3 eller 5. Disse tallene har alltid båret og båret mennesker født under det astrologiske tegnet Jomfru, lykke og lykke til. Det vil være veldig bra å komplettere tatoveringen med et bilde av en asterblomst, en valmue og en snøklokke, eller med grener av et mandeltre..

tatoveringsbokstav - jomfru 1 tatoveringsbokstavnummer - jomfru 2 Tattoo Letter Number - Virgo 3

Ved å skildre en gresshoppe på kroppen kan en jomfru beskytte seg mot alle onde ånder, siden dette kvitrende insektet er et mentalt symbol på mennesker født under stjernebildet til dette tegnet. Når det gjelder steinens magi, kan den viktigste beskyttende talismanen for dette skiltet være en dekorasjon der det er en skvett jaspis eller jade. Svært ofte er tatoveringer skrevet på sanskrit og språket i Tibet..

Svært ofte velger mennesker under jomfruens tegn for tatoveringer bilder av skytsengler eller ikoner som beskytter dette tegnet. Oftest er jomfru Maria eller Den helligste Theotokos avbildet. Blomsterpynt er mest egnet for unge jenter med en fin åndelig organisasjon..

I de fleste tilfeller symboliserer bildet av en jomfru lojalitet til egne prinsipper, renhet, uskyld, økt ekstrasensorisk følsomhet og utmerket logisk tenkning..

Jomfruens ansikt er veldig ofte avbildet av tatoverere som om han var kledd i en syrin eller lys syrin kappe. Når jomfruene er avbildet av kunstnere, brukes vanligvis forskjellige beholdere med hvetespikler til å dekorere. Blant annet kan en slik tatovering gjøres med bildet ikke av hvetespikler, men av maiskolber..

Virgin Mary Tattoo - Jomfru 1 Virgin Mary Tattoo - Jomfru 2 Virgin Mary Tattoo - Jomfru 3

Virgin Mary Tattoo - Jomfru 4 Virgin Mary Tattoo - Jomfru 5 Virgin Mary Tattoo - Jomfru 6

Virgin Mary Tattoo - Jomfru 7 Virgin Mary Tattoo - Jomfru 8 Virgin Mary Tattoo - Jomfru 9

Veldig bra, bildet av jomfruen hjelper gravide med å føde friske barn uten komplikasjoner. I Frankrike regnes Maid of Orleans med rette som et hellig symbol..

Forberedt av: vari14 (Moiseeva Valeria Eduardovna)