Tatovering

Tattoo, som ble gitt til pastoren rett under prekenen i Las Vegas

“Alt som skjedde i Las Vegas blir i Las Vegas.” Denne romslige frasen inneholder en ganske enkel betydning, i denne syndens by kan du gjøre hva du vil, men du bør ikke ta den utenfor bygrensene..

Las Vegas

En eventyrby, en by av drømmer som går i oppfyllelse, uhemmet moro og sløvhet. De vinner mye penger og taper enda mer på det, de sover i det om dagen, for om natten er det de mest støyende og lyseste festene. Alle drar til denne byen for å tillate seg selv å gjøre hva de vil. Men dette gjelder turister, og noen bor der permanent.

Tatovering - som ble gitt til pastoren rett under en preken i Las Vegas - foto

Byens infrastruktur, sammen med de mange underholdningene, hviler på skuldrene til lokalbefolkningen, for hvem en slik livsstil blir vanlig, en endeløs nattfest. På en eller annen måte jobber de der, forelsker seg der, gifter seg, lever, bygger relasjoner og har kjærlighet. De går også til butikker, klinikker og kirker..

Et slikt liv setter selvfølgelig et visst preg på menneskers mentalitet, og hvis vi betrakter livet deres fra dagliglivet, går det utover det som er tillatt for en vanlig person..

Tatoverte prekener

For eksempel, i en av kirkene, som har et ganske langt og uvanlig navn på en kirke, ble et uvanlig prosjekt lansert i 2016. I en måned i denne kirken hjalp de folk med å finne seg selv og godta dem som de er. I “Kirker for mennesker som ikke liker kirker” som en del av dette prosjektet, fikk en pastor fra Las Vegas en tatovering på armen rett under gudstjenesten.

Vince Antonuchi

Å se Vince i mengden antyder neppe at han er en pastor. I vanlige blå jeans, grå joggesko og en T -skjorte – sånn kom han til dette prosjektet. Han kom til prosjektet, gikk opp på scenen, rakte hånden ut til mesteren og begynte å lese en preken. Og kunstneren Chance Gomez på dette tidspunktet gjorde pastoren til sin første tatovering. For sin første tatovering valgte Vince påskriften “The One Jesus Loves.” På spørsmål om hvorfor han bestemte seg for å tatovere i det hele tatt, fordi dette ikke er den mest typiske hobbyen for kirkelige forkynnere, svarte han at han er den samme personen som alle andre. Enhver person i livet har situasjoner som setter et dypt preg i livet. Og en tatovering, selv for en prest, kan være et godt symbol på slike situasjoner. For ham viste en slik situasjon seg å være familieforhold til faren..

Vince barndom

Vince Antonucci sa at han hadde en ganske undertrykkende far, som på alle mulige måter undertrykte guttens tillit til sine evner. Faren kalte ham hele tiden dum. Ubrukelig og plagsomt. I et intervju med Las Vegas Review innrømmet han at en tatovering for ham er et symbol på selvidentifikasjon, og for å kunne endre seg og kunne identifisere seg annerledes må du håndtere dine gamle problemer. Og tatoveringen her spiller rollen som en lakmustest. Når han kommer til indre harmoni, kan han akseptere seg selv som han er, på egen hånd, og ikke gjennom Gud, så kanskje han vil lage en ny tatovering i stedet for dette.

Forberedt av: komlevaas (Komleva Anastasia Sergeevna)