Tatovering

Utrolige tech -tatoveringer

Tatoveringene i vår tid er ikke lenger så kjedelige som for noen år siden. Ved hjelp av moderne teknologi har de blitt fantastiske, uvanlige og til og med nyttige. En blanding av kunst og teknologi gir opphav til utrolige ideer for interessante tatoveringer.

Utrolige teknologiske tatoveringer - informasjon og fotoeksempler

Utrolige teknologiske tatoveringer – informasjon og fotoeksempler

Utrolige tech -tatoveringer – fem alternativer for fremtiden

1. Digital tatovering.

Digital tatovering - VivaLnk - tatovering for smarttelefon - foto 1

For eksempel begynte VivaLnk -selskapet å bruke teknologien basert på det trådløse NFC -grensesnittet i produktet “digital tattoo”..

NFC – trådløs dataoverføring med kort rekkevidde. Ved å bruke NFC kan du utveksle data med enheter som er i nærheten av hverandre – ikke mer enn 10 centimeter.

Denne teknologien er mye brukt i digitale mobile enheter. Oftere for kontaktløse betalinger for kjøp, sjeldnere ved overføring av filer mellom enheter. Nå bruker mange NFC når de betaler for varer i butikker, bare ved å holde smarttelefonen til terminalen..

Digital tatovering - VivaLnk - tatovering for smarttelefon - foto 2

Digital tatovering – et klistremerke med et unikt mønster, som fungerer som en personlig identifikator for eieren av telefonen, lar deg låse opp din personlige telefon på et sekund, bare ved å berøre den med en gadget. Dette beskyttelsessystemet er sikrere enn et personlig passord..

Ett klistremerke på menneskekroppen kan vare fem til syv dager, og deretter bør den byttes ut.

2. Tatovering med QR -kode.

QR Code Tattoo - Bilde 2

Tatoveringer som dette har blitt veldig populære i det siste..

QR -kode – et piksel todimensjonalt bilde (strekkode) som kan dekodes med et mobiltelefonkamera.

QR Code Tattoo - Bilde 1

Ved bruk av slike bilder krypterer fans av originale tatoveringer navnet sitt, en Internett -lenke til deres sosiale nettverk eller personlige blogg, og til og med reklame for varer..

3. Tatovering for diagnostikk av helse.

Tatovering for helsediagnostikk - avansert teknologi - foto 2

Det dynamisk utviklende amerikanske selskapet innen salg av mobilelektronikk Advanced Technology har utviklet Epidermal Electronics -prosjektet.

Epidermal Electronics (epidermal electronics) – digitale tatoveringer for helsediagnostikk. Epidermal Electronic Systems (EES) – en oppdagelse som snart vil slette grensene mellom biologi og elektronikk.

Epidermal Electronics tatovering er festet på menneskelig hud. Kretsen er installert på et tynt gummiunderlag og har elastiske egenskaper. Hvis den er bøyd, klemt, strukket, vil det ikke påvirke ytelsen på noen måte. Livet til en slik tatovering er fra flere dager til flere år..

Tatovering for helsediagnostikk - avansert teknologi - foto 1

Epidermal Electronics og telefonen vil låses opp med ett trykk på den, og vil gi brukeren av gadgeten informasjon om sin egen helse, siden en slik tatovering har mange sensorer.

De sporer ikke bare en persons kroppstemperatur, puls og blodtrykk, men også den innsamlede informasjonen overføres til en mobil enhet via NFC -teknologi..

4. Lyd tatovering.

Sound Tattoo - Skin Motion - Nate Siggard - Bilde 1

Ideen til den soniske tatoveringen kom fra Nate Siggard, en tatovør med base i Los Angeles. Skin Motion -prosjekt – moderne teknologi med tillegg av tatoveringskunst. Nates firma utvikler en mobilapplikasjon og plattform for å lage lydtatoveringer. De interesserte kan laste opp ønsket lydfil til prosjektets nettsted, som skal høres ut fra kroppen hans, velge en registrert tatoveringsmester.

En lydfil kan inneholde en menneskelig stemme, et barns latter, musikk – enhver minneverdig lyd. På dette stadiet er filens varighet ikke mer enn ett minutt.

Du kan spille en lydtatovering ved hjelp av en spesiell mobilapplikasjon, som for tiden er i utviklingsmodus.

5. Tatovering – animasjon.

Tatovering - animasjon - Anthony Antonellis - foto 2

Anthony Antonellis er en amerikansk kunstner. Han er eieren av den første digitale animasjonstatoveringen som kan sees med en telefon. En brikke blir implantert under Anthony’s hud, som er usynlig for øyet, siden den er mindre enn et sandkorn. Brikken inneholder 1 KB data. All informasjon fra den leses av alle enheter som støttes av NFC.

GIF -bildet (et lite rektangel med en iriserende fargegradient) er det som ble lastet inn på brikken av artisten. Bare eieren av det subkutane implantatet kan endre bildene til nye, resten er i “lesemodus”.

Tatovering - animasjon - Anthony Antonellis - foto 1

Slike tatoveringer kan være av interesse for de som ikke ønsker å bruke bildet på huden. Nesten alle kan se animerte tatoveringer ved hjelp av en telefon.!

Bildevalg om emnet – fremtidens tatovering fra 22.10.2019 (68 bilder):

Se videoen:

Forberedt av: NIKAVIVA (Kovalenko)