Tatuering

Hur länge håller en henna -tatuering?

Numera har det blivit väldigt modernt att göra tatueringar på din kropp. Men tänk om du inte vill sätta ett emblem på dig själv för livet? Allt är väldigt enkelt, nu erbjuder de en sådan tatuering som en biotatuering, eller, helt enkelt, en tatuering gjord med henna. Men det är intressant, hur länge håller henna tatuering?? En sådan tatuering kan göras hemma, du måste bara köpa en speciell flytande henna i ett rör med en skarp spets.

Hur länge håller en henna -tatuering?

Hur länge håller en henna -tatuering?

Du kan få en tatuering med svart eller brun henna, men experter inom detta område råder dig att ta brun henna, den håller längre än svart henna. Så hur länge varar henna tatuering?, Vad är priset? Jag kommer inte att skriva det exakta priset, i speciella salonger gör de det utan problem, och ganska billigt jämfört med en riktig tatuering. Du kan ändra din stil så ofta du vill. Om du inte blöter platsen där du ska tatuera, sedan 2 veckor passerar du med en ljus och färgglad tatuering, sedan börjar den gradvis blekna och försvinner gradvis.

Så hur länge kommer henna tatuering att pågå med dig beror det på om du vaknar i badrummet i timmar, eller om du kommer att behandla tatueringen med omsorg. Och glöm inte en sak – du kan inte rita en tatuering på samma plats två gånger i rad, det tar ungefär sex månader att applicera en teckning på den delen av huden igen.

Hur länge varar en tillfällig hennatatuering? – beror också på kvaliteten på dess applikation. För att göra henna -målning på kroppen måste du först förbereda huden, avfetta den, torka den, behandla den med eukalyptusolja och sedan kan du starta själva arbetet. Det bör också komma ihåg att henna är ett mycket starkt färgämne och du måste arbeta med det mycket noggrant. Glöm inte att kontrollera huden för allergier, för detta, applicera en droppe henna på en bit hud, du kan rita ett hjärta på din hand. Vänta i minst 24 timmar, och om allt är bra kan du redan applicera själva ritningen. Ritningen appliceras med den skarpa spetsen av ett rör med henna, och de ger tid för detta arbete att torka, varefter ett lager henna avlägsnas med en speciell skrapa och en tatuering blir kvar på huden. Det måste torkas med olja igen så att det kommer att tjäna dig längre..

Hur länge varar henna tatuering 1 Hur länge varar henna tatuering 1 Hur länge varar henna tatuering 4 Hur länge varar henna tatuering 4 Hur länge varar henna tatuering 3 Hur länge varar henna tatuering 3 Hur länge varar henna tatuering 2 Hur länge varar henna tatuering 2

Du får också ett svar på frågan – hur länge varar henna tatuering, det är ca 3 veckor. Du behöver inte gå till en tatueringssalong för att göra en vacker teckning på din kropp. Idag finns det ett alternativ och det är en henna -tatuering..