Tatuering

Hur man använder skyddande tatueringar

Tatuering är en ganska gammal konst och har magiska egenskaper. Det är känt att människor har applicerat ritningar på sina egna kroppar länge och fyllt sådana teckningar med symbolisk och magisk mening. Under en ganska lång period, i synnerhet när det gäller medeltiden och lite tidigare tider, var tatueringar främst förknippade med representanter för människor från en sådan del av samhället som existerar liksom på gränsen till.

Förresten, vi har följande material om den här typen av tatueringar:

  • Betydelsen av tatueringsamuletter
  • Gammal kyrkoslavisk tatuering med runor
  • Tatueringar – talismaner

Andra säkerhets- och säkerhetssymboler – här.

Hur man använder skyddande tatueringar - information och fotoexempel på tatueringsdesigner

Hur man använder skyddande tatueringar: fakta och foton på intressanta tatueringar

Det är känt att dessa ritningar på kroppen användes av pirater, kriminella och i allmänhet olika människor som liksom gick utanför gränserna för ett anständigt samhälle. Men denna funktion togs till stor del från traditionen att stigmatisera människor. Som regel märktes slavar, kriminella och liknande karaktärer för att kunna identifiera en person och hans sociala status..

Foto på manlig tatuering 18-11-2020 №033 -vacker tatuering kille-

Å andra sidan är det uppenbart att en tatuering också kan ha ett privilegium och förmågan att ge en privilegierad status. Denna tradition är nu vanlig i en mängd olika kriminella organisationer. Å ena sidan är det kriminella som ganska ofta dekorerar sina kroppar med tatueringar. Till exempel i Ryssland, Mexiko, Japan. Men samtidigt har sådana organisationer oftast inte bara en sluten struktur, utan också noggrant skydda rätten att bära detta eller det mönstret på kroppen..

Foto på en kvinnas tatuering 18-11-2020 №067 -vacker tjejtatuering-

Vi kommer inte att gå in på dessa detaljer, det finns en hel del finesser och detaljer, men faktum kvarstår. Det finns några samhällen som anser att tatuering är en privilegierad affär. Traditionen för detta härstammar inte bara i modern tid, utan också i vissa gamla kulturer. Till exempel är det känt att Maori -tatueringar skilde sig åt i funktioner beroende på personens position och hans personlighet..

Foto på en kvinnas tatuering 18-11-2020 №025 -vacker tjejtatuering-

Nu är samhället en friare struktur, och det finns inga allvarliga restriktioner för att få en eller annan tatuering. Det är därför du kan välja olika skyddssymboler och tecken som kan hjälpa en person. Till exempel, i den buddhistiska traditionen, är användningen av enskilda strofer från sutraerna och andra skrifter eller bilder av Buddha känd. Tecken och symboler som har en skyddande betydelse används också på ett liknande sätt. Till exempel olika runor eller något liknande.

Foto på manlig tatuering 18-11-2020 №070 -vacker tatuering kille-

Innan du applicerar en sådan ritning på dig själv måste du se till att denna lösning är mogen, och det kan inte finnas några andra råd här. Du måste ägna ganska mycket tid åt att lära dig innebörden av denna symbol som du vill använda..

Fotoexempel på intressanta tatueringsteckningar från 19/11/2020 (661 foton)

Texten är författarens åsikt, gör inte anspråk på att vara den yttersta sanningen.

Artikel utarbetad av: ZAN85-ETXT (Latypova Anastasia Nikolaevna)