Tatuering

Hur man får en tatuering – stadier

Det är omöjligt att hitta en person i världen som inte skulle veta något om tatueringar, för idag finns det i varje land och i nästan varje stad på vår planet minst en bra salong som specialiserat sig på att applicera ritningar på kroppen på ett liknande sätt..

Hur man gör en tatuering - steg - information och fotoexempel

Hur man får en tatuering – stadier

För att applicera en vacker bild i salongen måste du först välja en bra mästare. Och för att välja en bra mästare måste du veta åtminstone några fakta om stadierna från vilka hela denna ganska långa och komplexa process äger rum..

mannen väljer en tatuering - foto 1

mannen väljer en tatuering - foto 4 mannen väljer en tatuering - foto 3 mannen väljer en tatuering - foto 2

Välj ett mönster

Så, först och främst, måste klienten välja och skriva ut ritningen som han slutligen vill se på sin kropp. Redan i detta skede kommer det inte att vara överflödigt att få råd från en mästare. Det är trots allt han som kommer att kunna berätta vilken ritning på vilken del av kroppen som kommer att se mer organisk ut, med hänsyn till kroppens rörelser och böjningar. När allt kommer omkring kan bilden på papper ofta förändras något beroende på vilken del av kroppen den appliceras på..

Tattoo Transfer Paper - Foto 2

Tattoo Transfer Paper - Foto 1 Tattoo Transfer Paper - Foto 4 Tattoo Transfer Paper - Foto 5

Översättning av ritningen på huden

Nästa steg är att överföra ritningen till huden. Först bör befälhavaren ta bort allt oönskat hår som kan finnas i området för efterföljande ritning. Detta område måste också avfettas och behandlas med ett antibakteriellt medel. I sista ögonblicket för att förbereda kroppen för ritningen behandlas den med en speciell gel, som hjälper till att utföra överföringen av ritningen. Överföringspapper används för att översätta ritningen. Det finns två metoder för att överföra en bild. I det första fallet utför befälhavaren processen med sina egna händer, i det andra används en speciell överföringsmaskin.

Tatuering - process - foto 4

Tatuering - process - foto 1 Tatuering - process - foto 2 Tatuering - process - foto 3

Tatuering

Själva tatueringen kan vara väldigt annorlunda än mästarens skola. Vanligtvis börjar tatueringen med att rita konturen. Fyllningar och skuggor slutför vanligtvis processen. Det finns en skillnad i den ordning som de olika delarna av ritningen tillämpas. Så, vissa mästare utför arbetet i riktning nedifrån och upp, medan andra föredrar att arbeta i segment..

Det bör noteras att tatueringsprocessen tar mycket tid. En session varar cirka tre eller fyra timmar. Om klienten är mycket känslig för smärta kan patienten förkortas till en eller två timmar. Stora tatueringar appliceras i flera sessioner. Pausen mellan dem tar från en till två veckor. Det händer dock att omfattande komplext arbete tillämpas dagligen under lång tid..

Tatuering eftervård - Foto 1

Tatuering eftervård - Foto 2 Tatuering eftervård - Foto 3 Tatuering eftervård - Foto 4

Uppföljningsvård

Nu är det värt att säga några ord om hur du tar hand om din tatuering..

  • Efter tatuering ska huden behandlas med ett antiseptiskt medel och täckas med folie.

  • Under de två första dagarna tas filmen bort och tatueringen tvättas och behandlas med ett desinfektionsmedel.

  • För att undvika uttorkning smörs huden med grädde under de två första veckorna.

  • Om ritningen inte är tillräckligt tydlig kan ytterligare korrigering göras..

Materialet bereddes enligt informationen från resursen – https://facultetkrasoti.ru/, inom vilken du inte bara kan lära dig om tatueringar, utan också lära dig att göra dem själv.

Texten i artikeln utarbetades av: TESIGER (Maksimova Marina)