Tatuering

Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte

Av materialet kan du lära dig om det nya tatueringsmönstret med en ros, som dök upp för några dagar sedan på den berömda och populära trummisen – Travis Barkers ansikte, som redan har tillräckligt med tatueringar på kroppen.

Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte - foton - info - fakta - nyheter

Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte: fakta och foton på tatueringen

Vissa säger att under livet bör du definitivt lukta rosor, Travis Barker kunde med hjälp av en tatuering lösa detta problem så att han sniffar rosor varje dag och timme.

Om du tittar noga är det mycket gemensamt mellan rosor och tatueringar, bra rosor, som bra tatueringar, kostar mycket pengar..

Men samtidigt finns det skillnader – om du är försiktig kan du med en ros klara dig utan blod, skydda dig mot törnen, men att få en tatuering utan blod kommer inte att fungera.

Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte - foto 1

Travis Barker är en person som är väl insatt i tatueringar, men han har ännu inte haft rosor på kroppen. Nu, tack vare en annan nybörjare inom tatuering – tatueringsmästaren Dr. Wu, har Barker också en ritning av en tatuering med en ros, och på en mycket märkbar plats.

I Barkers fall är att placera ytterligare ett tatueringsmönster på en redan igensatt kropp en extremt svår uppgift, varför Barker och Wu bestämde sig för att lägga ett nytt mönster på ansiktet på en berömd och populär trummis i vår tid.

Baker är en lycklig man, som ni vet lyckades han överleva i en helt enkelt skrämmande flygolycka, sedan dess började tatueringar på kroppen växa som svampar i en glänta efter en regnskur. Idag har trummisen inte många områden på kroppen för nya tatueringar, så några av dem började dyka upp på och bredvid hans ansikte..

Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte - foto 2

Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte - foto 3 Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte - foto 4 Ny rosetatuering på Travis Barkers ansikte - foto 5

Förresten, efter flygkraschen förlorade Baker imponerande hudområden på benen, som senare transplanterades, och sedan efter läkning blev de igen lämpliga för nya tatueringar..

Hur tycker du om att hitta en plats för nya tatueringar? Lämna din åsikt i kommentarerna under materialet.