Tatuering

Ska du tatuera dig för en insats?

Här kan du ta reda på om dem som har skapat få en tatuering för en satsning och utmärkte sig, dundrade på nyheterna med ett löjligt tatueringsmönster, som orsakades av dumhet.

Skaffa en tatuering – allt det roliga med löjliga tatueringar

Alla vill inte tatuera sig. Och om detta är en dragning för en insats? Dessutom har rätten att välja – det som kommer att avbildas inte tillhör den potentiella klienten hos tatueringssalongen?

Det dummaste argumentet

Vilka unga människor inte har kul efter att ha besökt ett kafé. Till exempel stoppar de en check från denna institution på deras hand. Detta är tatueringen som pickupartisten Stian gjorde på grund av insatsen. Han försäkrade sina vänner att vilken tjej som helst skulle bli galen i honom. Men han förlorade. Vänner sa till mig att jag skulle få en tatuering av en Barbie -docka eller en check från McDonald’s som vedergällning. Brutalitet rådde, så debattören valde det senare. En sådan tatuering fick berömmelse tack vare mästaren som gjorde det. Under hela sin karriär har han aldrig stoppat något liknande..

kolla från restaurangtatuering - foto 1

Kändisar är också benägna att dumma satsningar och satsningar. Skådespelaren Tom Hardy höll med Leonardo DiCaprio om att han inte skulle få en Oscar för sin biroll i filmen “The Survivor”. Som ett resultat fick Hardy få en rolig tatuering som skildrar inskriptionen “Leo vet allt.”.

Det finns en berömd historia om att bilden av den tyska förbundskanslern fylldes av en av medlemmarna i Reddit -portalen. Han skrev att om hans inlägg får tiotusen likes kommer tatueringen att ligga på kroppens ryggrad. Om användaren inte uppfyller löftet lovade administratören att förbjuda honom. Och killen tog och höll sitt löfte. Ett foto med resultatet finns på Imgur -webbplatsen.

kolla från restaurangtatuering - foto 2

Den dyraste tvisten

Jeffrey Gross tatuering - foto 1

Den kända kortspelaren Jeffrey Gross tjänade enkelt en halv miljon dollar genom att helt enkelt stämpla symbolen för sexminoriteter på ryggen. Han argumenterade med producenten Bill Perkins att hon inte kunde visas. Symbolen ser ut som en oval med en regnbåge inuti. Men med sex färger, som det passar sig en moralfri flagga.

Jeffrey Gross tatuering - foto 2

Sport kontrovers

Fans är ibland också ansvariga för sina högprofilerade löften. Det blev en match mellan Slovenien och Skottland. En kille vid namn Callum Strang sa att fotbollsspelaren Chris Matrin knappast kommer att göra ett enda mål alls. Och se, i den 82: e minuten i matchen togs Martin ur reservatet, och han gör fortfarande ett mål. Callum hade inget annat val än att tatuera sig med datum för masten, poängen och namnet på spelaren som gjorde det avgörande målet..

Stephen Gerrard tatuering - foto 1

En annan fan lovade att få en tatuering på nedre delen av ryggen om John Obi Mikel gör ett mål i FA -cupmatchen. Namnet på spelaren och måste tillämpas på hönslinen hos den slarviga debattören.

Spelarna själva gillar också att argumentera. Steven Gerrard från Liverpool gjorde en satsning med Manchester United -spelaren Rooney Wade. Tvisten var att Liverpool -kaptenen skulle bli Englands obestridda mästare innan han lämnade sin karriär. Men Stephen tappade argumentet och fick en tatuering i Manchester på insidan av underarmen..

Familjestrid

Barbara Seacrest tatuering - foto 1 Barbara Seacrest tatuering - foto 2 Barbara Seacrest tatuering - foto 3

Barbara Seacrest Tattoo - Foto 4 Barbara Seacrest Tattoo - Foto 5 Barbara Seacrest Tattoo - Foto 6

Det finns också tvister mellan anhöriga. Äldre amerikanska Barbara Seacrest argumenterade med sin dotter att det älskade laget i Chicago Cubs -familjen skulle nå Major League -finalen. Det hände 12 år senare. Barbara tatuerade laglogotypen vid 82. Hennes dotter och till och med hennes barnbarn följde exemplet från en erfaren cheerleader. Och detta kan snarare betraktas som ett allmänt löfte eller en mycket vänlig familjetvist..