Tatuering

Tatueringar är inte längre ett tabu i staterna

Till exempel på Long Island kan du nu gå till jobbet med synliga tatueringar, och ingen kommer att säga något emot.

Tatueringar är inte längre ett tabu i staterna - information om situationen med attityder till tatueringar och fotoexempel

Tatuering är inte längre ett tabu i staterna – information om situationen med inställningen till tatueringar och fotoexempel

Tatueringar är inte längre tabu i staterna: fakta och färsk information om inställningen till tatueringar bland anställda

Materialet framställdes enligt informationen från – bolinni.in.ua/sumki-muzhskie, denna resurs säljer högkvalitativa och billiga herrväskor online.

Detta beror på flera faktorer: inklusive tillväxten i antalet teknikföretag, deras okonventionella inställning till företagskultur och brist på arbetskraft. En annan viktig faktor är millennials dominans – en generation bland vilken konstmålningskonsten är utbredd – i den arbetande befolkningen. Millennials utgjorde den största andelen av arbetskraften förra året – 35%, eller 56 miljoner, enligt Pew Research Center. Millennials i studien var människor mellan 21 och 36 år.

“Kategorin vad som är tillåtet växer, och tatueringar är ett element i den kategorin”, säger Lily Kashenbury, biträdande professor i management och chef för Freedom and Creativity Research Laboratory vid Stony Brook University. ”Tekniska framsteg och en ökning av antalet fritt tänkande organisationer gör saker som detta mer acceptabla. Vi går bort från traditionell kultur, den officiella klädkoden är inte längre obligatorisk “.

Den svåra arbetsmarknadssituationen med den lägsta arbetslösheten på många år i Amerika och runt om i världen och den resulterande arbetskraftsbristen tvingar vissa arbetsgivare att vara mer lojala mot tatueringar. I oktober 2017 var arbetslösheten på Island 3,1%. Nationellt ökade lediga platser till 7 miljoner i september från 6,1 miljoner ett år tidigare, enligt de senaste rapporterna från US Bureau of Labor Statistics. Arbetsgivare uttrycker oro över att de inte kan hitta tillräckligt med erfarna medarbetare.

Tatueringar är inte längre tabu i staterna - foto 1

”Att hitta en specialist blir allt svårare, tatueringar är mer populära, så det finns ett enormt tryck på arbetsgivare. De måste ignorera närvaron av tatueringar när de anställer människor, säger Richard Kass, en advokat som representerar arbetsgivare på Bond, Shuneck och King på Manhattan. De företag vars policy utesluter tatuerade arbetssökande bör ompröva sitt tillvägagångssätt, sa experten..

“Med tanke på den utmanande arbetsmarknaden och den höga konkurrensen om talanger måste arbetsgivare vara mer försiktiga med urvalspolitiken som i onödan kan begränsa antalet sökande”, säger Janet Lenegan, vice chef för Zarb School of Business och professor i management och entreprenörskap. vid universitetet Hofstra.

Millennials, mer än någon annan demografisk, har släppt in tatueringar i deras liv, och det är för det mesta anledningen till att tatueringar säger adjö på jobbet. Nästan hälften av millennials (47%) har minst en tatuering, enligt Harris Public Poll 2015, den senaste studien om ämnet..

Tatueringar är inte längre tabu i staterna - foto 2

Vem har tatueringar?

Den högsta andelen tatuerade personer är mellan 20 och 30. Nedan är andelen sex åldersgrupper mellan 2003 och 2015. Som jämförelse är den tidigare dominerande gruppen, barn i efterkrigsgenerationen, 13%. Sammantaget fann studien att 29% av alla amerikaner hade en tatuering 2015 och 21% 2011. Dessutom är millennials “extremt positiva” till tatuerade medarbetare inom ett brett spektrum av aktiviteter. Till exempel sa 50% av millennials att de skulle vara “extremt positiva” till en tatuerad bankanställd, jämfört med 23% i efterkrigsgenerationen..

Har läkare rätt att tatuera sig?

Harris undersökning innehöll frågor om hur människor tycker om proffs vars tatueringar syns. Nedan finns svar om 11 yrken från befolkningen i landet som helhet..

51% av amerikanerna är extremt positiva till idrottare med tatueringar i sikte, men bara 32% stöder ett sådant beslut för grundskolelärare. Millennials är de mest lojala mot detta – 66% håller med tatueringar på idrottare, 39% – bland grundskollärare. Andelen människor som håller med minskar bland representanter för generation X – 63% håller med tatueringar bland idrottare och 39% – bland grundskollärare. Andelen bland efterkrigsgenerationen är dock ännu lägre – endast 35% går med på att tatuera sig, även för idrottare. Människor i 70 -årsåldern är mest lojala mot tatuerade proffs – desto mer förvånande är att de är den enda gruppen som är redo för en tatuerad president mer än en tatuerad grundskollärare..

Tatueringar är inte längre ett tabu i staterna - foto 3

“Det brukade vara tabu, men nu är det inte”, säger Stephen Pena, 37, projektledare för Ivionics, ett IT -konsultföretag i Hopag. En skumarm är nästan helt täckt med tatueringar – en komposition som kallas en “ärm”, Pena vill täcka den andra armen helt. “Det är roligt. För 10-20 år sedan såg man på tatueringar, men nu är de socialt acceptabla. ” Hans kollega, Julio Pedreira, 43, även han projektledare, berättar om flera av hans tatueringar – däribland två synliga på underarmarna. “Jag skäms inte för det här”, säger han. “Jag vet att även företagets ordförande stöder denna idé.” Vi pratar om Paul Sperry, 54, som driver ett företag som har funnits på marknaden i 32 år. Fram till för 10 år sedan krävde Ivionics policy att anställda inte skulle ha synliga tatueringar. Sperry förklarade att på den tiden tycktes tatueringar vara “för trångsynta: de hade inte en droppe professionalism, vars vision vi försöker skapa som företag.” Men allmänna attityder förändrades och företaget insåg att en sådan policy var kontraproduktiv – och uppdaterade den så att de anställda kunde få synliga tatueringar..

“Vi tog ut personer från laget som gjorde det riktigt bra”, säger Sperry. ”Det finns också en baksida: vi kände att kunderna började bättre förhålla sig till behovet av att hantera tatuerade människor. Kunderna var inte oroliga för hur säljaren såg ut, utan vad han sålde. “.

Ett annat lokalt företag som har ändrat sin policy är Bohlsen Restaurant Group, känd för exklusiva restauranger som Prime i Huntington och H2O i East Islip. Kurt Bolsen, delägare, sa att för 15 år sedan framkallade tatueringar associationer med sjömän och cyklister. “Vi tittade surt på dem och tillät dem bara att ha tatueringar under förutsättning att de var täckta.” För cirka tio år sedan ändrade företaget sin inställning.

Tatueringar är inte längre tabu i staterna - foto 4

“Folk kommer till vår verksamhet för att upprätthålla social kontakt med vänner”, sa han. “Vi tog ett beslut: om vi vill vara ett progressivt företag bör tatueringar vara tillåtna”.

Även nationella företag lyfter förbudet mot synliga tatueringar. Tillbaka 2014 upphävde Starbucks ett långt förbud som krävde att anställda döljde sina tatueringar efter att en kedjeanställd samlat in mer än 25 000 underskrifter på en online -framställning. Synliga tatueringar är nu tillåtna överallt utom ansikte och hals. De kan inte heller innehålla hatiskt eller vulgärt språk, enligt företagets officiella stadga..

En studie från University of Miami fann förra sommaren att lönesänkningar och diskriminering av jobb mot tatuerade anställda har minskat..

“Fler och fler människor tatuerar sig – som ett resultat förändras åsikterna”, säger Michael French, medförfattare till studien och professor i hälsoekonomi vid University of Miami, i en intervju. “Fler och fler människor med tatueringar tar själva kontrollpositioner – det är osannolikt att de diskriminerar dem som liknar dem.”.

Arbetsgivare i små städer är dock fortfarande missnöjda med tatueringar i synhåll. Företagsetik dikterar på många sätt hur öppna dessa företag ska vara i förhållande till kroppskonst. Stew Leonards, en specialiserad livsmedelskedja med två platser på Long Island, fortsätter att kräva att anställda täcker över sina tatueringar. ”Vi försöker bara behålla bilden av butiken som säljer färska jordbruksprodukter”, förklarar Karin Vota, chef för HR för Farmyndale -butiken. “Vi vill se till att den här bilden följs av alla butiksanställda – oavsett vilken avdelning du arbetar på.”.

Tatueringar är inte längre tabu i staterna - foto 5

I allmänhet behöver arbetssökande och särskilt tillfälligt anställda fortfarande vara försiktiga med att visa tatueringar om de inte känner till företagets kultur. “Vissa varumärkeslojala kunder på Long Island gillar inte att arbeta med tatuerade anställda”, säger Linda Langer, vice vd för Access Staffing, ett Melville-baserat företag. “Vi kommer att påminna dem om att se till att deras tatueringar är dolda innan de börjar prata med dessa kunder.”.

Och fortfarande. Kristen Russo, HR -specialist på Alcott HR, ett Farmyndale HR -företag som betjänar hundra kunder, sa att hon har stött på en mycket mer avslappnad inställning till tatueringar bland företag, även i servicebranschen. Färre företag hävdar att “bara för att en arbetssökande har tatueringar betyder det inte att de inte kommer att hålla fast vid våra värderingar.”.

Vissa chefer säger att de aldrig förbjöd synliga tatueringar. “Jag tror inte att det någonsin varit ett problem för mig”, säger David Pasternak, VD och grundare av Didit, ett marknadsförings- och kommunikationsföretag som grundades 1995. Företagets huvudkontor flyttade från Mineola till Melville i slutet av november förra året. . ”Vi har alltid haft kreativa människor, så det har alltid funnits anställda med tatueringar. Det har aldrig hänt oss att fastställa några regler. ” Och kunder, sa han, har inget emot det. ”Vi hade verkligen kunder som går in i butiken och ser ut som att de gick ut från Brooks Brothers -butiken. Vi förväntar oss alltid bigotry från dem, men de verkar inte bry sig, säger Pasternak..

Northwell Health, en nystartad organisation i Hyde Park, New Yorks största privata arbetsgivare med 68 000 anställda, tillåter synliga tatueringar så länge de är “blygsamma och inte får mycket uppmärksamhet”, säger företagets talesperson Terry Lineam. “Om någon får ett jobb med tatueringar i pannan är det en helt annan konversation.”.

MSC Undistrial Direct Co., ett av Long Islands största välkända företag, tillåter också alla anställda att ha synliga tatueringar. “Vi hoppas bara att våra anställda tänker logiskt när de representerar MSC inför kunder, leverantörer och deras kamrater”, säger Paul Mason, Professional Equipment and Materials Supplier Official.

Stephanie Cohen, ägare till Stephanie Cohen Home, en Farmyndale -möbel- och inredningsbutik, anser att tatueringarna passar in i den kreativa bilden av hennes företag som helhet. “Vi trivs med självuttryck och kreativitet”, säger hon, “och tatueringar, så vitt jag vet, är bara samma konst.”.

Många arbetsgivare drar en mycket subtil linje i debatten om att tillåta tatueringar på arbetsplatsen. Tatueringsbegränsningspolicyer kan utsätta dem för allvarlig juridisk risk. Till exempel, om ett förbud mot tatueringar påverkar anställda som bär mönster av religiösa skäl, är det ett brott mot lagen. “I New York, liksom i andra stater, är det lagligt att diskriminera i utseende, såvida det inte är baserat på ras, kön, etnicitet, ålder, religion eller någon annan skyddad tillhörighet”, säger Kass, advokat. Att förbjuda tatueringar är bara lagligt, förklarar Cass, om bilden är kränkande för en skyddad kategori av människor. “Då har arbetsgivaren en direkt rätt att beordra den anställde att dölja denna tatuering.”.

Samtidigt blir tatueringarnas popularitet nästan medfödd. ”Detta är en del av vår kultur, särskilt bland unga”, konstaterar Bolsen. “Du kan inte undvika dem, så du måste bara acceptera dem.”.

Färskt urval av tatueringar från 2016-06-16 (475 foton):

Titta på videon:

Förberedd av: steviegust (Anastasia Gastin)