Tatuering

Tatueringar, piercingar, skärpning: tänk innan du riskerar det

Ofta kommer människor på en idé att dekorera sin kropp på ett eller annat sätt. De mest populära typerna av att dekorera din kropp är tatueringar, piercingar, ärrbildningar, vackra kläder och accessoarer, fashionabla frisyrer och styling..

Tatueringar - piercingar - ärrbildning - tänk innan du riskerar - 24062020 2

Om du dekorerar din kropp och betonar din individualitet genom kläder och frisyrer, verkar det ganska ofarligt..

Men resten av ovanstående typer av kroppssmycken är ofta farliga och helt enkelt löjliga. Om en person går till en tatueringssalong med ett tvivelaktigt rykte, med ett lite känt namn och en trotsig mästare, då han har bestämt sig för att göra sådana procedurer som tatuering, ärrbildning och till och med öronpiercing, riskerar han att få ett ärr för livet, istället för en tatuering. eller en punktering eller ännu värre – riskerar att få någon form av infektion eller sexuellt överförbar sjukdom.

Tatueringar - piercingar - ärrbildning - tänk innan du riskerar - 24062020 1

Detta kan hända på grund av att penetration under huden sker under dessa förfaranden, därför måste du noggrant välja den som passar dig innan du besöker en tatueringssalong. Du måste ta reda på vilka mästare som arbetar i den, be dem att förse dig med ett dokument om godkänd certifiering, vilket är nödvändigt för antagning till sådana aktiviteter. I slutändan har varje person en vän eller bekant som redan har besökt en tatueringssalong minst en gång och har en subjektiv åsikt och feedback, som kan rekommendera den eller den här mästaren..

Tatueringar - piercingar - ärrbildning - tänk innan du riskerar - 24062020 4

Som ordspråket säger: “Mät sju gånger, skär en gång.” Det är värt att följa detta ordspråk och tänka tusen gånger innan du bestämmer dig för extrem prydnad av din kropp, vilket kan leda till många obehagliga konsekvenser. Är det värt att få en tatuering, som i ålderdom kommer att påminna dig om en strävande ungdom och skrämma bort andra, vilket kommer att orsaka missförstånd hos barn och barnbarn.

Tatueringar - piercingar - ärrbildning - tänk innan du riskerar - 24062020 3

Och om du tror att det sedan kan reduceras, så är detta en stor vanföreställning, eftersom “avtrycket” från det kommer att förbli för livet, säkert i form av ett ärr som inte pryder din kropp alls. Och vad man ska säga om piercing, hålet från punkteringen kommer att läka med tiden, men ärret kommer utan tvekan att förbli. Är det verkligen värt att slösa ditt utseende på andra impulser, viljan att sticka ut från mängden? Det finns andra sätt att göra detta..

Texten i artikeln för webbplatsen utarbetades av: ILLADAILLA (Ivanova Illada Nikiforovna)