Tatuering

Tatueringar under coronapandemin

Viktig!!! Materialet är endast för informationsändamål, är inte en handlingsinstruktion, utan författarens åsikt. Om du har några hälsoproblem – utan dröjsmål, kontakta omedelbart en läkare!

COVID -19 eller coronaviruspandemin sprider sig snabbt över planeten, vi är som en tatueringsplats – beroende på information från hälsoministeriet och välrenommerade tatuerare vill vi berätta hur man tatuerar sig under denna period och minimerar chanserna att bli smittad.

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 1

Tatueringar under coronaviruspandemin – lite viktig och användbar

Medan coronaviruset (enligt information från officiella källor) strävar efter stora språng över planeten, försöker människor skydda sig mot sjukdomen. Vissa lyssnar på hälsoministeriet och tvättar händerna, bär masker … Andra köper toalettpapper och konserver – tydligen har de speciella data och information.

Naturligtvis föreskriver sunt förnuft och logik under denna period att skjuta upp sessionen med tatueraren och tatueraren själv – att skjuta upp arbetet en stund (förresten, det här kommer att vara det säkraste alternativet – INTE TATTOO!).

Men om du av okända skäl plötsligt befann dig i fåtöljens fåtölj vid denna tidpunkt, kan tatueringsprocessen inte stoppas, vi föreslår att du läser enkla tips som hjälper till att säkra allt som händer och alla deltagare..

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 2

Om du mår dåligt, stanna hemma.

Och det spelar ingen roll om du är kund eller tatuerare. Känner mig “oviktig” – gå inte någonstans.

Det första du behöver göra är att ta din telefon och ringa till din läkare..

Ring sedan tatueraren med samma telefon och berätta att du är sjuk, du kan inte komma. Speciellt om du på ett par dagar såg din herre – “det kommer att vara användbart för honom, det kommer att vara trevligt och glädjande för honom att lära sig att du kan bli sjuk”.

Och det finns ingen sarkasm här, det kommer verkligen att vara respekt för den här personen, liksom för dina vänner och släktingar. Ni ska inte väcka panik, ni ska inte förbereda er för nästa värld, men ni måste informera varandra.

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 3

 Tvätta händerna med tvål.

Och om du omedelbart trodde att det var något från en “föråldrad” barndom, något onödigt, tk. det finns desinfektionssprutor från apoteket, då bör du ompröva din åsikt och läsa undertexten igen.

ja! Tvätta händerna noggrant (minst 20 sekunder) med tvål och vatten, alltid och ofta. Sprayer och lotioner är bra, men eftersom sådana organisationer som hälsoministeriet talar om handtvätt borde det nog göras, för i de flesta länder kostar medicinsk utbildning mycket (som vår), ja, det kan inte finnas absolut dårar där , för den typen av pengar, och inte vet om fördelarna med en spray över tvål.

Och för dem som just har stängt tankarna, tog av sig hörlurarna och inte alls vet, på grund av virusets överföring, vidrör och skakar händer, tillsammans med efterföljande repor i ögonen, påskyndar spridningen av virus.

Det rekommenderas att inte ens skaka hand, utan att slå till exempel med stövlar.

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 4

Kontrollera din tatuerare och tatuerare för löss igen

Oavsett hur cool din herre är, och du är inte orolig för att du kan kränka honom med frågor – gör det.

Kontrollera om den har sterila handskar på den, om den har packat engångsnålar och om den träffar med “hemlagad metall” – kolla om det finns en autoklav i tatueringssalongen för sterilisering av nålar och annat, se om det finns plast (polyeten , cellofan) på de elektriska ledningarnas skydd för att se om det finns en hink för nålar och annat avfall, om det finns medel för att desinficera stolen och andra saker, kontrollera allt du kan, inklusive datumet på väggen på dokumenten som låta dig arbeta och bekräfta att standarderna följs.

Med allt detta kommer du inte att förolämpa befälhavaren, tvärtom, han kommer gärna att bekräfta sin efterlevnad. Men om det finns en “gemensam”, “djärvt spottad i ansiktet” (naturligtvis är detta ett abstrakt uttryck – vi är för alla kultur- och hygienregler), vänd bara om och lämna.

Med dagens utveckling av tatueringar hittar du definitivt en bra mästare, men du skyddar dig själv.

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 5

Led inte en supportgrupp

Ja, för många är det nödvändigt, för många, särskilt för första gången är det så lugnare, men ju fler människor i rummet, desto större är chansen att “fortsätta med något”, rädda dig själv och dina vänner från COVID-19.

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 6

Ta på dig masken! Som en sista utväg, stäng munnen ordentligt!

Vi kommer inte att föda upp demagogi om maskernas effektivitet, säger hälsoministeriet – det är nödvändigt, klä dig sedan och mästaren tar det. Även om befälhavaren inte har det, är det bättre att lämna ett extra för dig själv och “rulla” långsamt från tatueringssalongen. Frånvaron av en mask är inte den bästa egenskapen för en mästare i denna situation..

Om månen har gått bortom Saturnus, och du gör allt detta utan masker, och du tvingades nysa eller märkte att befälhavaren var “vid en låg start” och öppnade munnen – nysa och hosta korrekt, säger de att du måste böja handen vid armbågen, men alls ur handen eller kam.

Tatueringar under coronaviruspandemin - bild 7

“Tvätta” din telefon, nycklar etc.

Nej, den här artikeln betalades inte av Apple, och vi säger inte att du behöver tvätta din iPhone under rinnande vatten. Poängen är att “bakterier, bakterier, virus och andra” umgås och dör inte, till och med lämnar bilen i det fria, det vill säga från dig.

Alla dessa djur kan sitta och vänta i vingarna på telefonen, surfplattan, bärbara nycklar, nycklar, tändare med mera. Släng inte skräpet i tatueringsrummet, ta inte upp det igen, särskilt efter att du tvättat händerna.

Använd dina fashionabla sprayer och lotioner – applicera dem på en svamp och gnid på prylen, du kan ta alkohol, för fans – det finns till och med förpackade engångsservetter med alkohol för detta ändamål.

Du kan nosa en servett bara en gång, för mod.

Sammanfattningsvis

Ge dig inte ut, håll lugnet och förnuftet, få inte panik.

Följ hygienreglerna, sök endast hjälp från kvalificerade specialister – läkare.

Hälsa till dig och dina nära och kära!

vänliga hälsningar, .