Tatuering

Var kan man få en tatuering?

Om du ska tatuera dig bestämde du troligtvis på förhand var den kommer att ligga, eftersom den här frågan är en av de viktigaste i hela företaget. Men om du befinner dig i början av resan eller helt enkelt står inför ett val mellan flera delar av kroppen, så hjälper vår artikel dig med detta. Så, var ska man få en tatuering?

Foto Var sker tatueringar

Attityden i din miljö till tatueringen

Först och främst måste du bestämma om du vill visa tatueringen för andra eller om det bara kommer att göras för dig själv. Även på 2000 -talet har många fortfarande en dålig inställning till konstnärlig skildring på kroppen, så om du vill göra en tatuering på ett iögonfallande ställe, var beredd på att det kommer att orsaka förvirring, särskilt från den äldre generationen..

Öppna utrymmen, som ansikte, nacke, underben eller hand kommer sannolikt inte att glädja andra, men de är lämpliga för särskilt kreativa och modiga människor för vilka opinionen absolut inte betyder något.

Stängda platser, bröstet, buken, axlarna, ryggen eller fötterna, å andra sidan, kommer bara att väcka intresse, även bland vissa medlemmar i den äldre generationen. Om du är en drömmande person för vilken själva närvaron av en tatuering är viktig någonstans, då är dessa platser för dig.

Vi lever i en värld av stereotyper, tyvärr, oavsett hur extravagant och modig du är, bör du alltid komma ihåg att ett överflöd av tatueringar på en framträdande plats kan orsaka problem med studier, arbete och till och med familj. Det är bättre att tänka lite längre och jämföra alla fördelar och nackdelar än att gråta senare när du inte anställs för nästa tjänst på grund av bristande efterlevnad av organisationens regler, eller dina föräldrar sparkas ut ur huset..

Foto Var sker tatueringar

Smärta i processen

När du väljer en plats för att applicera en tatuering bör du alltid ta hänsyn till din smärttröskel och den individuella graden av smärta. Tatueringsprocessen är mycket lång, och om du på förhand vet att det kommer att vara svårt för dig att uthärda, ska du inte fylla tatueringen på de mest smärtsamma platserna, som är ansiktet, revbenen, vissa delar av ryggen och området bakom örat. Föreställ dig processen med att skapa en tatuering i verkliga livet: en nål genomborrar huden och injicerar färg under den i flera timmar, och tänk om du kan göra det..

Estetik

Det viktigaste kriteriet när du väljer en grafisk bild på kroppen är om det passar dig personligen. Uppenbarligen ska tjejer och killar i kroppen inte tatuera sig på magen eller höfterna, alltför tunna killar ska betona sin smalhet med en tatuering på biceps och sofistikerade tjejer ska måla hela ansiktet. Här måste du ta hänsyn till allt: form, storlek, plats, färg samt tatueringens betydelse. Den bästa vägen ut är att göra översättningar av de bilder du gillar i förväg, innan du går till tatueringssalongen, för att ta en fristående bild av hur det kommer att se ut i framtiden..

Foto Var sker tatueringar - 02062017 - exempel - 001 Foto Var sker tatueringar Foto Var sker tatueringar Foto Var sker tatueringar

Foto Var sker tatueringar Foto Var sker tatueringar Foto Var sker tatueringar Foto Var sker tatueringar

Dessa var de viktigaste kriterierna för vilka du själv kan bestämma var du ska tatuera dig så att du senare inte kommer ångra ditt val förrän i slutet av ditt liv..