Tatuering

Varför ska du inte dricka alkohol efter att ha tatuerat dig

Här kan du ta reda på allt om varför du inte ska dricka alkohol efter att ha tatuerat dig. Bekanta dig med intressanta fakta, få rekommendationer och förklaringar om tatueringsprocessen, du kan se fotoexempel på coola tatueringsdesigner.

* Materialet är endast för informationsändamål – det är inte en rekommendation för åtgärder. Om du har några hälsoproblem – se till att konsultera en kvalificerad läkare!

Varför ska du inte dricka alkohol efter tatuering - foto - bild från 02062021

Varför du inte ska dricka alkohol efter att ha tatuerat dig – det viktigaste

Inte många av dem som bestämmer sig för att tatuera sig inser att det finns ett allvarligt förbud som följer med skissen. Detta förbud gäller för att dricka alkoholhaltiga drycker..

Medan personen som fick tatueringen genomgår en kur för läkning och återställning av huden efter att ha fått mikrotraumor, ska han inte dricka alkohol. Försummelse av denna kontraindikation kan leda till allvarliga konsekvenser som inte bara påverkar ritningens kvalitet utan också de tatuerades välbefinnande.

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №126 - cool tatuering -

De främsta orsakerna till förbudet mot att dricka efter tatuering

 

Det finns ett antal konsekvenser av att dricka alkohol efter en tatuering, vilket fungerade som en anledning till att begränsa alkoholkonsumtionen:

  1. Långvarig läkning. Eftersom området där kompositionen fylldes utsattes för mekanisk påkänning utifrån, tar det från en vecka till en månad att återhämta sig helt. Huden på applikationsstället kan bli mycket inflammerad, avvisar främmande pigment, så att de övre skikten inte omedelbart återgår till det normala. Efter att ha druckit alkoholhaltiga drycker expanderar blodkärlen i en person, vilket tvingar blodet att rusa mer till såret. Detta främjar längre läkning och provocerar ibland blödning, vilket resulterar i att en infektion kan komma in i kroppen..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №123 - cool tatuering -

  1. Störning av metaboliska processer. Alkohol som har kommit in i blodomloppet destabiliserar kroppen och dess inre processer. Det saktar ner regenereringen av huden. Som ett resultat kan såren läka felaktigt, vilket i sin tur leder till bildandet av oestetiska ärr..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №122 - cool tatuering -

  1. Modifiering av originalritningen. Resultatet av försummelse av förbudet mot alkohol kan vara en ändring av den avsedda kompositionen. Färgen kan bli otydlig och tvättas ut på grund av överdriven förekomst av alkohol i blodet, dess mättnad och struktur går förlorad. Ritningen riskerar att bli bleknad och ljusare av skenets ursprungliga skiss, som måste raderas eller göras om.

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №121 - cool tatuering -

  1. Minskad immunitet. Alkohol påverkar immuniteten, sänker dess egenskaper och försvagar kroppen avsevärt. Det vill säga, om bakterier eller infektioner kommer in i människokroppen genom sår, kommer han inte att kunna ge ett starkt motstånd mot sjukdomen, eftersom han inte kommer att kunna på grund av metaboliska störningar.

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №120 - cool tatuering -

Det är att föredra att inte leka med eld utan att skapa problem under den viktiga rehabiliteringsperioden, vilket är extremt nödvändigt för frisk hud och högkvalitativ tatuering för full återhämtning och manifestation i sin fulla skönhet..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №119 - cool tatuering -

Vilka typer av alkohol är särskilt kontraindicerade

 

Absolut alla olika alkoholhaltiga drycker är strängt förbjudna att dricka under hudens läkningstid. Men det finns en lista över alkohol som du aldrig ska prova efter ett pass i en tatueringssalong:

  • Vodka – har en extremt negativ effekt på tatueringens färgintensitet och dess konturer.

  • Öl – ökar blodtrycket. Efter att ha använt den kan tatueringen bli täckt med skorpor, som sedan blir obehagliga ärr..

Foto på en intressant tatuering 06/02/2021 №110 - cool tatuering -

  • Whisky, konjak – kan orsaka kraftig blödning, vilket inte bara påverkar bildkvaliteten, utan kommer att bli grogrund för att införa en farlig infektion.

Varje dryck, även med en minimal alkoholhalt, påverkar på något sätt den inre balansen mellan ämnen, därför kommer den inte att gå spårlöst för återhämtningstiden och kan påverka slutresultatet av den applicerade kompositionen..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №109 - cool tatuering -

Kan jag dricka alkohol innan jag tatuerar mig?

 

Minst en dag innan du kommer till tatueraren bör du utesluta livsmedel som påverkar blodkoagulering från kosten. Det är bättre att ge upp alkohol och kaffe i förväg, liksom från andra vasokonstriktiva ämnen..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №108 - cool tatuering -

Om möjligt, några timmar före mötet, bör du inte ta mediciner, och du bör inte heller använda produkter som tonar huden, eftersom processen att rita en skiss kan kompliceras av dess överdrivna fukt eller elasticitet..

Ju tidigare avslag på alkohol inträffar, desto mjukare och mjukare blir rehabiliteringsperioden för tatuerad hud..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №107 - cool tatuering -

Hur lång tid tar det att dricka alkohol efter att ha besökt tatueraren?

 

Varje persons kropp är unik på sitt eget sätt och reagerar olika på inre och yttre faktorer som påverkar den. Någon återhämtar sig snabbt, medan andra tar lite längre tid att göra detta..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №105 - cool tatuering -

Mönsterskalan påverkar också processen för anpassning av huden till nya förhållanden: komplexa och omfattande kompositioner upptar ett större område av huden, respektive behöver kroppen mer tid för att de ska antas..

Läkningen tar vanligtvis från en dag till en månad, men i genomsnitt varar en hel cykel cirka två till tre veckor. Det är nödvändigt att ha tålamod och utesluta alkohol i minst två veckor efter proceduren i tatueringssalongen, eftersom en tatuering för huden är en källa till stress och oväntade förändringar som du måste vänja dig vid i den naturliga miljön utan att störa interna processer.

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №103 - cool tatuering -

Under inga omständigheter ska du dricka alkohol nästa dag efter proceduren..

Om det finns konsekvenser av att dricka alkohol

 

Om alkoholförbudet under de första dagarna efter bildens tillämpning kränktes och biverkningar började dyka upp, är detta naturligtvis fixbart. Men tyvärr kommer eliminering av de problem som har uppstått att kräva ytterligare kostnader och ibland en fullständig dermatologisk behandling..

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №101 - cool tatuering -

I sällsynta fall kan kirurgiskt ingrepp krävas, därför behöver du inte självmedicinera efter en märklig reaktion på huden, men det är bättre att uppsöka läkare direkt.

Foto av en intressant tatuering 06/02/2021 №094 - cool tatuering -

Naturligtvis finns det exempel när alkohol inte påverkade kundens välbefinnande eller kvaliteten på hans tatuering på något sätt. Men varje reaktion är rent individuell, så ingen mästare kan garantera att de negativa konsekvenserna av att dricka alkohol kommer att kringgå dig. Det säkraste och säkraste sättet är att begränsa dig själv så att läkningsprocessen blir snabb och smärtfri..

Fotoexempel på intressanta tatueringsteckningar från 06/02/2021 (128 foton)

Material förberett: DANANAY (Dana Nay)