Tatuointi

10 tapaa tehdä tatuoinneista omaisuutta

Verkosto on täynnä tarinoita ihmisistä, jotka ovat humalassa ja tatuoivat näkyviä ruumiinosia ja etsivät sitten työtä kuukausia. Heidät lähetettiin kotiin haastatteluista tuskin näkemään heidän tapojaan ilmaista itseään..

10 tapaa saada tatuointeja liiketoiminnan voimavaraksi - tietoja ja valokuvaesimerkkejä

10 tapaa saada tatuointeja liiketoiminnan voimavaraksi – tietoja ja valokuvaesimerkkejä

10 tapaa saada tatuointeja liiketoiminnan voimavaraksi – kaikki hauskaa

Tällaisten paljastusten joukossa on viittauksia siihen, kuinka joku laittoi yrityksen logolla varustetun tatuoinnin iholle ja ansaitsi rahaa.

Mutta vielä harvinaisempia ovat tarinat siitä, miten tatuoinnit saadaan tärkeäksi liiketoiminnan voimavaraksi..

Esimerkki menestyksestä

Melbournen liikenainen onnistui saamaan sen pois. Chirril-Lee Ryan on suuren yrityksen suunnittelupäällikkö. Hän otti ensimmäisen tatuointinsa 16 -vuotiaana. Kun hän lähestyi neljäkymmentä syntymäpäiväänsä, koko hänen ruumiinsa oli peitetty piirustuksilla, jotka hän nyt kokee kokonaisuutena..

10 tapaa saada tatuointeja liiketoiminnan voimavaraksi - kuva 1

Ryan vakuuttaa, että hän ei koskaan menettänyt työtä tai mahdollisuutta saada asema tatuoinnin vuoksi. Noin 20 vuotta hän on rakentanut uraa suunnittelijana. Ja tatuoinnit auttoivat häntä vain tässä.

“Kun tulen huoneeseen, dialogi alkaa ennen kuin sanon ensimmäisen sanan”, hän myöntää. – Luova uskontoni on aina kanssani. En näe mitään syytä miksi tatuointini vaikuttavat työhöni tulevaisuudessa..

Chirril-Lee nosti tusinaa syytä, miksi hänen tatuoinnistaan ​​tuli tärkeä liiketoiminnan voimavara..

Syitä menestyä

  1. Jatkuva muistutus luovasta lahjakkuudesta. Jos hänelle annettaisiin dollari jokaisesta kysymyksestä, oliko hän taiteilija vai suunnittelija, hänestä tulisi miljonääri..
  2. Mukavuus epämukavuudesta. Vietettyään tunteja tatuointeja Ryan oppi kestämään epämukavuuden. Tämä auttaa osoittamaan sinnikkyyttä ja kestävyyttä vaikeina aikoina..
  3. Luottamus luovuuteen. Onnistuneesti valitut tatuoinnit eri kehon osille muistuttavat tyttöä siitä, että hänen täytyy kasvaa jatkuvasti luovuutensa yläpuolella, hän uskoo pystyvänsä selviytymään tästä tehtävästä.
  4. Vaihda agentti. Ihmiset pelkäävät ottaa tatuointeja, koska he pelkäävät muutosta. Mikään ei kestä ikuisesti kuun alla: mitä nopeammin ymmärrät tämän, sitä helpompi on hyväksyä väistämätön.
  5. Sitoutumisvalmius. Tatuointeja käytetään yleensä koko elämän ajan. Heidän läsnäolonsa tarkoittaa kykyä asettaa pitkän aikavälin tavoitteita, mitä monet työnantajat arvostavat..
  6. Pyydä vuoropuhelua. Monet ihmiset pysyvät samassa asemassa vuosia, koska he ovat hämmentyneitä mainostamaan itseään. Mutta tatuoinnin avulla voit antaa ihmisille ruokaa keskusteluun. Heihin tutustuminen tulee paljon helpommaksi..
  7. Rikkoo stereotypioita. Tatuoinneilla on huono maine. Uskotaan, että he ovat syyllistyneet rikollisiin ja luopioihin, pahoihin ihmisiin, jotka tekevät pahoja asioita ja vetävät kurjaa olemassaoloa. Mutta jos hyvä ihminen, joka parantaa ihmisten elämää, käyttää tatuointeja, tämä auttaa joitakin ihmisiä voittamaan kapea-alaisuuden ja oppimaan katsomaan maailmaa laajasti..
  8. Pitkäkestoinen vaikutelma. On vaikea unohtaa miestä, joka on peitetty päästä varpaisiin mielenkiintoisilla, erittäin taiteellisilla tatuoinneilla..
  9. Pyrkimys työskennellä muita paremmin. Negatiiviset myytit ja ennakkoluulot ihmisistä, joilla on piirustuksia ruumiissaan, ovat väistämätön tosiasia. Tämä asenne motivoi työskentelemään enemmän, tekemään parempia projekteja kuin muut. Yrittäessään murskata naurettavia stereotypioita palasiksi Ryan menee “ylimääräiselle mailille” vain todistaakseen joillekin ihmisille kuinka väärässä he ovat..
  10. Muistutus erojen tärkeydestä. Jokainen katse peiliin muistuttaa Chirril-Leeä siitä, että hän on vastuussa siitä, mitä hän teki ulkonäöllään. Mutta se oli hänen valintansa. Ja kuinka monta ihmistä vainotaan tai jätetään huomiotta ihonvärin tai aksentin vuoksi??

Rohkeus, halu tehdä maailmasta parempi paikka, luova vapaus, kyky elää puitteiden ja stereotypioiden ulkopuolella: nämä ominaisuudet luetaan jokaiselta tatuointia käyttävältä. Jos ymmärrät, kuka tarvitsee tällaisia ​​liiketoimintaominaisuuksia ja miksi, työssä ei ole ongelmia. Ja ne, jotka ovat jo ymmärtäneet tämän, voivat jakaa menestystarinoitaan, kuten Chirril-Lee Ryan.

Kuvaesimerkkejä:

Katso video:

Valmistaja: ivorontsova (Irina Vorontsova)