Tatuointi

11 yleisintä tapaa, jolla ihmiset pilaavat tatuointinsa

Tatuoinnin pitkäaikainen laatu riippuu paljon tatuoijan taitosta, käytetystä musteesta, sijoittelusta ja muista tekijöistä, mutta voit myös tehdä monia virheitä, jotka voivat pilata tatuointisi..

11 yleisintä tapaa, jolla ihmiset tuhoavat tatuointinsa - tietoa ja valokuvaesimerkkejä

11 yleisintä tapaa, jolla ihmiset tuhoavat tatuointinsa – tietoa ja valokuvaesimerkkejä

11 yleisintä tapaa, jolla ihmiset pilaavat tatuointinsa

Esimerkiksi epäasianmukainen hoito voi aiheuttaa haalistuneita tai haalistuneita malleja. Hyvä uutinen on, että useimmat niistä voidaan välttää noudattamalla yksinkertaisia ​​vinkkejä, ja tänään haluamme kiinnittää huomionne virheisiin, joita monet tekevät tatuoinnin jälkeen paranemisaikana..

 • Loofah -luffien käyttäminen.

Kestää parantua, ennen kuin tatuointi näyttää parhaalta, ja tänä aikana sinun ei pitäisi käyttää mitään hankaavaa ainetta, kuten pesulappua tai sientä. Suihku, lämmin vesi ja mieto nestemäinen antibakteerinen saippua auttavat sinua. Vältä uimista ja uimista altaassa kahden tai kolmen viikon ajan täydelliseen paranemiseen saakka.

11 yleisintä tapaa, jolla ihmiset pilaavat tatuointinsa

 • Pyyhe.

Hiero tehokkaasti pyyhkeellä ei ole sinua varten juuri nyt – pyyhi kosteus pyyhkeellä varovasti pois ja anna ilman lopettaa aloittamasi..

 • Liiallinen määrä voidetta.

Voiteilla on myönteinen vaikutus paranemiseen, mutta kaiken pitäisi olla kohtuudella. Suuri määrä voidetta tai muuta tatuoinninhoitotuotetta voi yksinkertaisesti tukahduttaa sen ja edistää bakteerien kasvua. Levitä ohut kerros voidetta kahdesti päivässä 3-5 päivän ajan.

 • Kuorinta.

Mutta voit tehdä ilman tätä tärkeää menettelyä pari viikkoa..

 • Vesitoimenpiteet.

Meren, meren, joen ja järven loputtomat vedet … Heidän on odotettava vähän aikaa, kun tatuointisi ei parane. Suuret määrät vettä voivat imeä mustetta ja vahingoittaa tatuoinnin ulkonäköä, puhumattakaan liasta ja bakteereista, jotka voivat aiheuttaa infektion.

 • auringonsäteet.

Pysy poissa auringosta tatuoinnin ottamisen jälkeen, sillä auringonvalo on uusien tatuointien pahin vihollinen. Muista kuitenkin käyttää paranemisen jälkeen aurinkovoidetta SPF 30+, jolla estetään musteen pigmentin hapettuminen aiheuttaen tatuoinnin haalistumista..

 • Treenata.

Voimakkaan harjoittelun tai muun fyysisen toiminnan aikana liike voi ärsyttää ihoa, mikä hidastaa paranemisprosessia. Joten ole varovainen.

 • Sandaalit.

Jos tatuointi on jaloillasi, vältä sandaalien käyttöä, jotta altistuminen lialle ja bakteereille vähenee. Valitse löysät tenniskengät tänä aikana.

 • Kosketukset.

Tietenkin olet odottanut häntä liian kauan, etkä edelleenkään voi uskoa, että olet tämän ihmeen omistaja. Siksi haluat vain koskettaa häntä kädelläsi varmistaaksesi, että tämä ei ole unta. Sinun ei tarvitse tehdä tätä – käsissäsi voi olla bakteereja, jotka puolestaan ​​voivat aiheuttaa rakkuloita tai märkärakkuloita..

 • Parranajo.

Sinun on vältettävä parranajoa jonkin aikaa, kun uusi taideteos paranee..

 • Ohjeiden noudattamatta jättäminen.

Varmasti tatuointitaiteilijasi lähetti sinut kotiin ohjeiden kanssa tatuoinnin hoitamisesta, eikä tämä ole vain muodollisuus, vaan välttämättömyys sinulle näiden kahden viikon ajan. Ja jos jokin tuntuu väärältä, älä pelkää soittaa tatuointisalongille tai pysähtyä ja kysyä muutamia kysymyksiä..

Noudattamalla hoito -ohjeita ja noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, annat tatuointisi parantua kunnolla ja sen seurauksena ilahduttaa sinua ja muita erinomaisella laadulla, kirkkailla väreillä ja oikeilla ääriviivoilla pitkään. Ja jos sinusta tuntuu, että jotkut kohdat rajoittavat sinua jossain, älä unohda, että tämä ei ole ikuisesti (toisin kuin tatuointisi). Parin viikon kuluttua voit palata tavalliseen rutiiniin etkä rajoittaa itseäsi mihinkään..

Kuvaesimerkkejä mielenkiintoisista väritatuoinneista 29.1.2019

Katso video:

Valmistaja: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)