Tatuointi

9 odottamatonta tapaa ärsyttää tatuointitaiteilijoita

Kun päätät vihdoin ottaa tatuoinnin, on helppo saada hieman unohdettua ja vaikuttaa huonokuntoiselta. Ei ihme. Täsmälleen samalla tavalla kuin ihmiset eivät tiedä miten käyttäytyä hiustenleikkauksen aikana – kuinka paljon jättää teetä varten? pitääkö minun puhua koko ajan? – kaikki eivät tunne käyttäytymissääntöjä tatuoinnin aikana.

9 odottamatonta tapaa ärsyttää tatuointitaiteilijoita - vinkkejä ja valokuvia

9 odottamatonta tapaa ärsyttää tatuointitaiteilijoita – vinkkejä ja valokuvia

On olemassa muutamia vinkkejä, jotka voivat helpottaa prosessia. Aluksi olisi mukava testata vesiä – kysy ystäviltä, ​​etsi Internetistä, löydä sinulle sopiva tatuointistudio ja sovi mestarin kanssa kokouksen päivästä. Aikaisempi kiinnostus antaa sinulle aikaa keskustella päällikön kanssa ja antaa sinulle mahdollisuuden saada karkea kuva hänestä ja hänen taidoistaan. Toisin sanoen, jos jokin asia ei sovi sinulle, voit silti kieltäytyä – työn alkaessa on vaikeampaa kieltäytyä..

Kaikki tatuoinnit eivät tietenkään vaadi perusteellista tutkimusta, mutta tatuoija ei koskaan kiellä lisäviestintää asiakkaan kanssa. Kokouksessa voit keskustella ideasta, budjetista ja tehdä yhteisen päätöksen.

9 odottamatonta tapaa vihata tatuointitaiteilijoita – tärkeää muistaa!

Tässä on muutamia muita pieniä asioita, joita välttää tatuoinnin parissa..

Tuo suuri yritys tatuointihuoneeseen - kuva

  1. Tuo iso yritys

Mahdollisuus tuoda ryhmä parhaita ystäviä istuntoon voi tuntua erittäin houkuttelevalta – haluat aina jonkun pitävän kädestäsi, piristävän sinua, ottavan kuvia … studiot sallivat sen. Jotkut huoneet ovat aivan liian pieniä, jotta niihin mahtuu enemmän kuin kolme henkilöä (joten voit ottaa yhden ystävän mukaasi). Jotkut käsityöläiset eivät kuitenkaan halua häiritä työtään, joten muista pyytää lupa. Etukäteen!

  1. Käytä vaatteita, jotka estävät sinua

On parasta käyttää löysiä esineitä, jotta taiteilija pääsee helposti tatuointipaikkaan. Jotkut ehdottavat “varavaatteiden” tai jopa uimapuvun ottamista mukaasi, jos säädyllisyys sen sallii – pääasia on, että sinusta tuntuu mukavalta kotiin. Mieti etukäteen, mitä käytät, kun päällikkö lopettaa työn. Jos esimerkiksi tatuoit reidesi, sinulla on epämukavaksi tiukat farkut, jotka puristavat kehoasi. Mitä vapaammat asiat ovat, sen parempi..

Pyyntö tehdä muutoksia jo valmiiseen tatuointisuunnitteluun - valokuva

  1. Pyydä muutoksia jo valmiiseen malliin

Luonnollisesti tatuoit oman kehosi, joten on ok pyytää tiettyjä muutoksia – mutta ei silloin, kun prosessi on jo alkanut. Monet käsityöläiset veloittavat tuntipalkan ja tarvittavan materiaalimäärän perusteella, ja odottamattomat muutokset vaativat luonnollisesti enemmän resursseja. Jos sinusta tuntuu, että muutokset ovat väistämättömiä, ota yhteyttä tatuoijaan, kun tatuointi on parantunut. Monet nauttivat mielellään tuoreesta piirustuksesta tai lisäävät muotoiluun jotain uutta..

  1. Odota, että saat kaiken kerralla

On monia studioita, jotka tarjoavat tatuoinnin “tässä ja nyt”. Tule, maksa, lähde valmiilla piirustuksella – mutta oletko tyytyväinen? Jos tarvitset ainutlaatuista muotoilua, älä usko, että se putoaa taivaalta edessäsi. Mestari tarvitsee aikaa kuulemiseen, piirustuksen luomiseen ja kehon alueen määrittämiseen. Ja jokainen vaihe vie aikaa, eikä sitä voida lyödä. Siksi mestaria ei pitäisi kiirehtiä – loppujen lopuksi hän yrittää puolestasi!

Toista jonkun toisen tatuoinnin valmis muotoilu - valokuva

  1. Toista valmis suunnittelu

Tatuointitaiteilijoilla on usein portfolioita täyteläisiä ainutlaatuisista malleista, jotka he ovat luoneet aiemmille asiakkailleen. On kuitenkin huono muoto pyytää käyttämään tiettyä kaavaa kehossasi ilman muutoksia. Sen sijaan voit osoittaa tatuoijalle tatuoinnin, joka kiinnitti huomiosi, niin että hän ajattelee jotain ainutlaatuista, mutta samanlaisella konseptilla. Idea on sama, mutta toteutus on erilainen. Ja sinulle yksilöllinen lähestymistapa, ja mestari on tyytyväinen, että joku arvosti hänen luovia kykyjään.

Puhuminen liikaa tatuoinnin hinnasta - valokuva

  1. Puhutaan liikaa hinnasta

Keskustelu tatuoinnin hinnasta on tavallista enemmän, mutta tatuoija on hyvin ärsyyntynyt, kun asiakkaat yrittävät neuvotella tai kiristää heitä menemään jonnekin muualle, “halvemmaksi”. Tämä ei voi vain kuulostaa loukkaavalta – sinun on ymmärrettävä, että hinta -laatusuhde toimii täällä. Jos haluat piirustuksesi näyttävän hyvältä, ole valmis maksamaan laadukkaasta musteesta ja huolellisesta työstä..

  1. Häiriötä päällikköä työskentelyn aikana

Kerran se ei ole välttämätöntä, jotkut mestarit yrittävät olla puhumatta töissä, jotta keskittyminen ei menety. Jos et halua häiritä heitä – tai et todellakaan halua puhua itseäsi – lue kirja, käynnistä YouTube tai kuuntele musiikkia tappaaksesi aikaa..

  1. Nykiä

Tietenkin tatuoinnin ottaminen voi olla tuskallista. Jos hätkähdyt, tämä ei ole muuta kuin kehosi luonnollinen reaktio. Taiteilijat haluavat kuitenkin aina asiakkaidensa istuvan mahdollisimman hiljaa, koska muuten tatuointi ei ehkä toimi..

Tee hengitysharjoituksia, meditoi, kuuntele musiikkia – häiritse itseäsi kipusta. Jos sinulla ei enää ole voimaa, voit pyytää tauon – se ei ole pelottavaa.

  1. Pyydä heitä piirtämään sinulle jotain

Jotkut ihmiset vaativat, että mestarit täyttävät unelmansa täällä ja nyt – mutta he itse eivät ponnistele sen eteen. Se ei toimi näin. On erittäin tärkeää ymmärtää itse, mitä haluat nähdä – ja missä. Käyttämällä ideoitasi ja ajatuksiasi mestarin on paljon helpompaa piirtää jotain erityistä, puhumattakaan siitä, että taiteilija voi löytää mielenkiintoisen lähestymistavan valmiiseen suunnitteluun, jota et ole edes ajatellut..

Jos haluat todella jotain ainutlaatuista, pyydä mestaria lisäämään pisara omaa mielikuvitustasi piirustukseen. Lopulta tatuoinnin työstäminen on eräänlaista yhteistyötä. Tietenkin sinun on noudatettava etikettisääntöjä – mutta tämä ei tarkoita, että sinun on oltava hiljaa koko ajan. Jos et pidä jostakin tai jokin ei mene suunnitelmien mukaan, jos olet epämukava, sano se. Rehellisyys on aina tärkeämpää kuin tatuointi, josta et pidä..

Kuvaesimerkkejä tatuointiprosessista 24.1.2019

Katso video:

Valmistaja: steviegust (Anastasia Gastin)